Mando Diao Släpper Nytt!!

Aaaahhhh! Öppnade min mail och har fått ett mail från Mando Diao!
De släpper ett nytt album dagen efter min födelsedag...nämligen den 22/10! Albumet heter Never Seen The Light Of Day och deras första singel från skivan släpps den 24 september och heter If I Don' t Live Today, Then I Might Be Here Tomorrow. Saftig titel!!! Längtar verkligen så jäkla mycket! Tyckte inte att det var så länge sedan de släppte deras senaste Ode To Ochrasy...detta är underbart! Jag svävar på moln!
Mando Diao
Sveriges Gudar!


Alla Artister/Band Som Jag Har Sett!

Tänkte lista alla artister/band som jag har sett då jag helt plötsligt kom att tänka på alla konserter osv jag varit på...fick faktiskt en chock!!! Jag har sett så otroligt mycket! Se själva:

Mando Diao (3 ggr)
Oasis (2ggr)
Kaiser Chiefs
Razorlight
The Kooks
The Killers (3 ggr)
Keane
Panic! At The Disco
Arctic Monkeys (4 ggr)
The Strokes
Franz Ferdinand
Death Cab For Cutie (2ggr)
Bob Dylan
Josh Rouse
Cold War Kids
Black Rebel Motorcycle Club
The Rakes
The Bravery
The Fashion
Veto
Jamie Cullum
Dune'
Queens Of The Stone Age
The Ark
The Who
Red Hit Chili Peppers
Tegan And Sara
Klaxons
Arcade Fire
The Sounds
Jet
Snoop
Pharell
Outlandish
Green Day
Jimmy Eat World
Fall Out Boy
My Chemical Romance
Sugarplum Fairy
Molotov Jive
The Kooks
The Fratellis
Kanye West
Guns 'N' Roses

Det var nog det hela! Gosh! Förstår inte hur jag har hunit med allt!
Vad har jag framför mig nu då? Jo:

Kaiser Chiefs (igen)
The Perishers
Adam Green
The Fashion (igen)
Mika
Maroon 5
Cold War Kids (igen)

Och alla dessa konserter innan årets slut! Ja...JAG ÄLSKAR KONSERTER!
Jag älskar känslan, den underbara kicken man får! Jag ska aldrig sluta gå på konserter!

Travis Till Fyn!

Fantastiska Travis kommer till Fyn den 19/10. Vill så gärna se dem, men på Fyn...njae!
Får tänka lite över det tror jag och hoppas på att Malmöbesök!

Mina Bilder På Mando Diao!

Stod ganska långt väck och folk var helt galna, men lyckades filma lite och ta en del bilder.

Man kan nog se att jag koncentrerade mig mest på Gustaf...what to say? He's a hottie ;)

Adam Green Till Loppen!


T
hat's right! Ska jag se??? HELL YEAH!! Den 5/9 vilket innebär på onsdag kommer han till Loppen/Christiania!! Ingen har väl missat hans hit: Emily! Den är ett säkert kort! Man blir helt enkelt glad av den. Den är så lätt, så enkel, så antik, så speciell...jag plutar med munnen och diggar sådär "coolt" ni vet, när jag hör den!
Jag får en relax-take-it-easy-känsla varje gång! Sweet!
Kolla in den här!

Old Pics!

Kollar igenom AJ's dator och hittar en massa gamla bilder på mig själv, haha! Skitkul att se hur man har förändrats! Vet inte hur man tänkte ibland, crazy crazy!!

Fler än så får ni inte se ;) Första bilden....aaaahhhh! Fjortis fjortis!!!

Ännu Ett Svårt Val...

Ok, det bir nog en klänning hem till mig! Ska beställa den imorn, wohoo!
Men...nu har jag ett annat problem...skor! Får ju mina svarta Minnetonkas, men har hittat ett par andra boots från Topshop som jag gärna vill ha. Finns bara ett par kvar...PANIK!! What to do???
image505
This is the one!


Sjuk? :(

Tror att jag börjar bli sjuk!! OH NO! Har ont i halsen och fryser. Har iofs umgåtts med en del som varit småsjuka så varför skulle jag inte bli sjuk?? Orkar inte vara sjuk!!!
Nu ska jag i alla fall snart till jobb...so long...

Ska Jag?

Ska jag köpa denna fina klänning? Den är ju bara helt underbart fin! Tror att jag skulle ha den på mig VARJE dag!
Vad tycker ni, köpa eller ej?
image504

En Sväng Förbi TP!

Kunde såklart inte motstå att handla på TP. Handlade dock inte så mycket. Det blev en skiva med Queens Of The Stonge Age - Songs For The Deaf och en film med älskade Cameron Diaz: In Her Shoes! Det hela kostade 100 dkk vilket är väldigt billigt!!

Osis, Men Lyckad Kaka =)

Åh, var ska jag börja! Ok, igår då...hade personalmöte som var väldigt trevligt! Alla kom vilket ydligen är väldigt ovanligt. Så kul att träffa alla. Älskar mitt jobb och personalen är underbar! Vi gick upp på ovanvåningen och satte oss vid ett bord på den italienska restaurangen där vi beställde god mat på Glitter's räkning, hehe.
Min chef Pia sa att när vi kommer på jobb så ska vi gå in på kontoret och "ta ut" den ena hjärnhalvan och lämna på bordet. Med det menar hon att vi ska vara helt utflippade i butiken och bara gå amok och ha kul!! Hon är så himla rolig och en superbra chef!!! Vi var klara med mötet vid 20.30. Vem står och väntar på mig? Jo, Jonathan ♥ Blir så glad varje gång jag ser honom! Mina Minnetonkas hade äntligen kommit och väntade hemma hos Jonathan. Tog 3 veckor att få hem dem pga att storleken faktiskt inte finns i butiken utan måste beställas från U.S.A!!! Men låt bli att skriva på hemsidan att den finns då!!! Jag skulle ha 35. Har i vanligtvis 35-36 så chansade på en 35.a som han då fick beställa hem. Dock var skorna för små! AAaaahhh!! Jag som väntat så länge! Nu ska de tillbaka och bytas ut till ett par 37. Var inne i en butik på Ströget som har skorna. Han sa att de är väldigt vanliga i storleken och att man faktiskt ska ta en storlek mindre än vad man brukar för att de töjer sig...hmm!!! Well well...besviken blev jag, men vi bakade en banankaka som blev helt perfekt!!! Började baka direkt när vi kom hem igår. Skitkul! Vi hade mjölkrig, hehe!
Jonathan hittade inte dl-mtten så vi gjorde allt med ögonmått och kakan blev så jäkla god! Hälde smält choklad ovanpå som gjorde kakan tusen gånger godare, mmm! Vi var/är så stola över oss själva!! Så...klockan 01.00 igår käkade vi kaka :) Helt plötsligt kändes det skitsamma med skorna!
Idag vandrade vi på Ströget lite på jakt efter en klänning till mig. Hittade en på H&M, men ändrade mig till en kjol som jag komme få mer användning av. Köpte även strumpbyxor. Ett par svarta ull coh ett par senapsgula. Jag är nöjd! Efter några timmar var jag och Jonathan tvugna att skiljas åt :( Han skulle öva med bandet. Jag skulle möta AJ på Nörreport och följas med honom hem. Stackaren är sjuk så nu sover han här. Jag borde också sova...jobb imorn! Sleep Tight!

Klänning? Jag?

Nu ska jag snart bege mig till jobb. Skulle ha haft en stängningsvakt idag, me håller personalmöte från 18-20, så det slipper jag ;) Det kommer in en tjej som sja vara i butiken medans vi andra är i personalrummet och snackar och käkar mat som vi bjud på...mmm! Efter det kommer Jonathan och hämtar mig sen ska vi hem till honom och baka, vilket påminner mig om att jag ska ta med mig en form!!! Ojoj! Det hade jag glömt om jag inte skrivit det nyss!
Banankaka blir det i alla fall, yummie!
Imorn då...då äe jag ledig, men Jonathan ska på jobb. Han slutar dock tidigt så efter det ska vi in till ströget och gå på jakt efter en klänning till mig!!! Just det! En klänning! Jag som aldrig brukar gå i klänning, men man känner sig faktiskt ganska fin och extra fin med höga skor till ;) Min kusin och hennes man fyller båda 40 år och firar därför 80 år tillsammans på lördag = måste vara fin!! Så...det blir spännande!
Som Jonathan sa: det blir roligare nu när vi faktiskt är på jakt efter något istället för att bara gå omkring och kolla som vi alltid gör annars. We're on a mission!!!

Jag Idag!

Har inte kommit iväg än så slänger in en dagens!
Gotta love Hello Kitty :)

Vad Händer!?

Jag är så jäkla trött!!! Slängde mig i soffan med en stor mysig filt för att se Klovn (surprise!!), men somnade nästan direkt! Är riktigt trött! Har ändå sovit ganska bra de senaste dagarna. Gick dock upp 6.30 idag. Kanske därför...hmm...smartass ;)
Nu ska jag i alla fall bege mig ner till Filmkedjan för att lämna en film sen ska jag och kära mor till Burlöv Center , wohoo! Ska locka mor till att dricka en varm "julig" chai-te latte med mig, mmmm!

I Like It Raw!

Något som jag verkligen älskar är det här skräliga oslipade soundet. Därför älskar jag Oasis första cd, Definitely Maybe och Mando Diao's första, Bring 'Em In. Deras första skivor låter som en demo. Det låter som ett halvfabrikat och blir därför mer intressant att lyssna på. I båda fallen har den nästkommande cd'n ett lent sound som på vilken skiva somhelst. Jag är i alla fall väldigt förtjust i det råa hårda rockiga soundet! Det har en speciell skönhet!

Mikas 3.e Singel!

Minns ni att jag bloggade om en skitcool text från Mika? I alla fall...nu har den släppts som singel and I like it!!!
Big Girl (You Are Beautiful)! Den har ett fantastiskt budskap och som vanligt når han de höga tonerna perfekt!
Den låten ska vara med i nya säsongen av Ugly Betty så istället för Big Girl You Are Beautiful så sjunger han Big Betty You Are Beautiful! Nice!

HelloGoodbye!

Om ni inte hört HelloGoodbye - Here In Your Arms så gör det nu! Man blir verkligen på gott humör och vill bara dansa som aldrig förr! Jag får en 9 klass-känsla när jag hör den...fråga mig inte varför!
Videon är skitcool...it's always the geek, haha!
Dock är det en låt med om-jag-lyssnar-för -mycket-så-tröttnar-jag varning, tyvärr, men just nu är den cool som satan!

Kolla In Glitters Nya Coola Hemsida!

Check it out! Skitcool video med Cornelia + en masa tips och idéer!
image496

Cold War Kids Till Danmark Igen!

Yes box!!! Ska definitivt se dem igen! Det var så bra på Lille Vega sist. Nu kommer dem tydligen igen eftersom deras spelning på Roskilde blev inställt. Så fint! Denna gången spelar dem på Den Grå Hal Christiania. Det blir nice! Kolla in min vide från sist, it's good!!


Nya Köp!

Har köpt lite nytt...as always ;) Köpte en fin topp och ett fint linne från Monki. Samma mönster, hehe. Kunde ju inte bestämma mig och de kostar ju bara 100 kr/st! Som hittat!
Fick även in nya smycken på Glitter som är riktigt fina! Tycker att det är skitcoolt att svenska Cornelia från Idol är Glitters ansikte nu. Hon har verkligen en skön stil!
image492image493

Världens Finaste Present Från Jonathan!

Fick världens finaste present från min underbara pojkvän, Jonathan!!! Var helt säker på att det skulle vara en cd som jag skulle få eftersom vi båda är musikfreaks. Han lutade sig också över till cd-hyllan när han skulle hämta min present, men...det var ingen skiva! Det var KO-ÖRHÄNGEN!!!!!!! Aaaahhh! söta!
Jag älskar verkligen kor och nu kan jag ha de i öronen! Det var bara den perfekta gåvan, tack ♥
image491

Gotta Love Copenhagen!

Kom hem Köpenhamn idag. Var på jobb från 9.30-16...en ganska OK vakt, men usch så tråkigt det var idag!!! Hade sålt för ca 5.000 dkk när jag gick därifrån...illa :(
Jobbade även i fredags och lördags. I fredags så kom Jonathan förbi och hämtade mig på jobb. Vi hade bestämt för länge sedan att vi skulle äta sushi, men...det var 1 timmes (!!!) väntetid!!! Är du galen!!! Vi var så hungriga så det orkade vi inte vänta på. Istället beställde vi Thai mat take away och gjorde en god fruktsallad. Sen såg Klovn, hehe!
I lördags då...då jobbade jag på Hovedbanegården från 14-19. Innan dess gjorde Jonathan världens godaste och sötaste frukost: SPONGEBOB TOAST! Mmmmm! Taste like heaven! Tillsammans med det blev det lite mer Klovn!
Sen var det dax för mig att ta till jobb. Efter jobb så hämtade Jonathan mig och nu skulle vi äntligen äta sushi!!! YES! På väg dit mötte vi hela Sha La Las vilket var trevligt :) Väl framme vid restaurangen så började det vattnas i munne på mig! Vi kunde verkligen inte bestämma oss för vad vi skulle beställa, men det slutade med en 12 bitars var :) Beställde vars en isvatten till det. Trodde att vi skulle få vatten i glas som man brukar, men istället fick vi varsin fin glasflaska med skruvkork från Norge (som vi stal med oss hem, haha)! Sen kom servitören med varsin varm handduk till oss så att vi kunde torka händerna...ungefär som på flygplan :) Kändes lite lyxigt!
Efter det vandrade vi hem och köpte lite nötter och hyrde en film! MYSPYS!

Tirre På Besök!

Snart kommer Tirre hit (vän från gymnasiet)! Har inte sett henne på någon månad nu så det blir kul ;)
Har nog mycket att snacka om!!!
So Long!

Mando Diao Är Gudar!! (Och Gustaf Är Så Jäkla Sexig!)

Hur kan det bli annat än fantastiskt, imponerande, storslaget!!!! Det var lika otroligt som de andra 2 gångerna jag set dem! Jag slutar aldrig imponeras av dessa grabbar från Dalarna!
Dem går ut på scen, helt stela i ansiktet och ser lite hårda ut. Folk blir helt galna! Dem gör ingenting, men ändå äger dem scenen...den är deras. Man känner ett sånt enormt sug och man vet att det kommer bli så jäkla bra!!
Jag älskar hur Gustaf och Björn delar mikrofon...jag älskar hur Gustaf "slänger" sig framför mikrofonen precis innan han ska sjunga, jag älskar deras råa stil...deras kaxighet, deras ödmjukhet...jag älskar ALLT med MANDO DIAO! Jag skulle kunna se dem om och om igen utan att tröttna. Dem har en sån makt!
De var skitkul att de spelade en del låtar från deras andra album Hurricane Bar.
Bl.a White Wall, Clean Town och God Knows. Det var en otrolig upplevelse! MANDO DIAO ÄR GUDAR!!

Lägger upp mina bilder och videor senare!

Mando Diao Ikväll! + Min Berättelse!

Missa INTE!!! Det skulle vara så dumt! Mando Diao är Sveriges bästa band och jag ryser verkligen varje gång jag lyssnar på skivorna! älskar verkligen kombinationen mellan Björns fina lena röst och Gustafs hesa skräliga! Det blir så perfekt, det blir Mando Diao!!! Älskar intensiviteten dem har på scen. Man känner ett sånt sug och man vill bara hoppa och skrika och gå helt amok!!!

Nu ska jag dela med mig av min historia med Mando Diao!

Såg ju dem på Köpenhamn på Rust i mars. Rust är ett väldigt litet ställe. Det var inte många som kände till Mando Diao i Danmark så scenen var skitliten och man stod precis vid dem...man kunde faktiskt röra dem...så nära var man. Närmare än så kommer man inte!
Efter konserten så hukar sig Gustaf på scenen gör att ta i hand med fansen osv och han tog tag i MIN hand!!! Iiiihhhh! Jag blev helt paff och SÅ glad! Han håller kvar i min hand länge länge. Sen tittar han på mig och blinkar med ena ögat...jag smälter totalt! Jag känner hur han gav mig något i handen!! En annan kille fick syn på det och skulle sluta det ifrån mig!!! Men jag var mest aggresiv av oss så jag vann! I min hand ligger då Gustafs plektrum där det står Gustaf på ena sidan och Mando Diao på andra! En lyckad kväll..v.erkligen!
http://www.lachica.sprayblog.se/upload/mando%207.jpg

Tegan And Sara igår!

Åh det var så bra!!! Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Har lyssnat på lite livespelningar på youtube, men det har inte låtit så bra alltid så tänkte att det nog kommer vara detsamma, men...det lät precis som på skivan!!!!
Deras röster går inte att beskriva! Dem har inga "fina" röster utan mer rispiga, opolerade och speciella och det låter bara som INGET man hört förr! Dem har verkligen deras eget sound och stil! Dessutom är dem såååå otroligt söta mot publiken...när dem snackar så får deras röster en att tappa andan! Så mjuk, fin och len stämma och man vill bara att dem ska snacka mer och mer! Skitroliga är dem också...dem tycker att folket i Sverige är "creepy" för att alla ser så bra ut och är så långa, hihi!

Trodde att vi skulle misa allt, PANIK!! Åkte dit med Tilina, AJ och Cerdic. Fick parkera skitlångt väck. Vi gick och gick sen var vi framme vid parken, men...den är som en labourint så vi kom helt fel!!!
Vi gick och gick och tiden rann iväg! FAN! Kunde höra musiken nu och helt plötsligt fick jag en jäkla fart!
Missade 2 låtar så det var inte så farligt. Tilina och jag trängde oss fram sen och kvällen var lyckad!
Köpte mig en fin t-shirt också. Tänkte först köpa cd.n, men den kan jag köpa överallt så.

Min favoritlåt med Tegan And Sara är Walking With A Ghost och Tegan berättade något väldigt intressant om den låten. Hon började med att säga att dem nu skulle spela en låt som hon skrev när hon var i Vancouver.
Hon sa att hon ångrade att hon skrev denna låt och att det känns dumt att säga det, men hon tror inte på sakerna hon sjunger om och därför skäms hon ibland när dem uppträder med den.
Det visste jag inte...kul att veta!

Fick både den och I Know I Know I Know på film so stay in touch!

Klaxons - Golden Skans

Here it is! Det bästa ni kan se och höra!!!
Jag ryser verkligen varje gång jag gör den och skivan har blivit tusen gånger bättre efter att jag såg dem igår!

Mannen I Mitt Liv!

Ska äntligen få se mannen i mitt liv den 11 december. Vem? Adam Levine! Oh my!! Det är ganska lustigt faktiskt...alla som jag har varit intresserad av och/ eller tycker är skitsexiga liknar honom!
Som t.ex:
Andy - One Tree Hill
Nathan - One Tree Hill
Frank Lampard  - fotbollspelare
Matthew - Muse
Gustaf Norén - Mando Diao


Originalet!
Kan ni se likheten? Sick Sick Sick!
Sen mötte jag Jonathan då som bryter detta mönster totalt!! Börjar se en mening med det. Dem jag har varit intresserad av har varit den här typiska "Levis typem" och har liknat just Adam Levine och det hela har gått åt helvete så...det är kanske en kortare blond kille som är grejen för mig...who knows! ;)
Men vet ni vad det bästa är...om jag någon gång gifter mig med Adam Levine så behöver jag inte byta efternamn! Bara lägga till ett 'e' på slutet, weee!

Tegan And Sara!

Idag!!! Missa INTE!!!

Klaxons Igår!

Det var så jäkla bra!! Kom dit ca 10 min innan spelningen och där var faktiskt inte så mycket folk.
När det hela drogs igång så finns det såklart alltid vissa idioter som bara ska slänga sig över allt och alla!!! Det var hemskt och Nathalie tappade t.o.m sin sko!!!! Som tur var fick hon tag på den igen och vi ställde oss mer till höger där det var lugnt och skönt. Klaxons är helt fantastisk! Vill absolut se igen! Filmade en del...Det fanns två låtar som jag bara skulle ha på film och det fick jag, nämligen: Golden Skans och Isle Of Her.
Lägger upp mina videos senare!
image484
Klaxons

Inte Lika Vita Längre...

Och såhär "vita" var mina skor efter Klaxons spelning!!!
image483
Nice huh!

Jag Igår :)

Såhär såg jag ut på jobb igår ;) även på Malmö Festivalen...lägg märke till hur vita mina skor är!
image482

Tid För Jobb!

Har varit vaken ett tag nu och surfat lite. Dricker mitt te som vanligt och nu ska jag snart gå och göra mig iordning.
Jobbar till 18 idag sen blir det ju Malmö Festivalen med Nasty, wohoo!
Ska verkligen bli skitkul att få se Klaxons!
Har fixat en On-The-Go spellista på min iPod som jag har i butiken. Har blivit så jäkla trött på deras skivor nu!!!
Vad har jag på min då? Jo...bl.a: Kaiser Chiefs, Sugarplum Fairy, Factory45, Mando Diao, Klaxons, Suede, BRMC, Arctic Monkeys, Rooney och Cold War Kids.
Vad ska ni då höra med dessa artister? Jo, nämligen:

Kaiser Chiefs - Oh My God
Sugarplum Fairy - Marigold
Factory45 - Local Disco Star
Mando Diao - God Knows
Klaxons - Isle Of Her
Suede - Everything Will Flow
BRMC - Salvador
Arctic Monkeys - Old Yellow Bricks
Rooney - I'm Shakin'
Cold War Kids - Hang Me Up To Dry

Sätt igång! No time to loose!


Sweet sweet Mando Diao!

Tilina & Jag På IKEA!

En mjukglass för 10 kr är aldrig fel ;) Kul glassmaskin också, hihi!
image481

Klaxons Imorgon!

Wohoo! Ska äntligen få se Klaxons på Malmö Festivalen imorgon!!! Missade dem på Roskilde, men nu får jag chansen igen! Oh yes ;) Har dock personalmöte på jobb imorn kl 20-21 och Klaxons spelar 20.30...not good, men jag snackar med Pia om det. Hoppas det är ok! Det ska vara ok!

Titta Vad Jonathan Fick Av Mig!

Är den inte söt!!! Det blir Spongebob's ansikte på brödet!
Nu kan man säga: -"Jag vill ha en Spongebob till frukost!" ;)
image480

Sicken Jävla Dag!

Aaaaarrrggghhh!!! :( :(
Först vaknar jag av att Tina bankar på min dörr kl 8 imorse för att ha nyckeln till suzukin som Jonathan haft. Helt yrvaken går han upp för att leta upp nyckeln till henne sen kryper han ner i sämgen igen...myspys!
Jag är konstig...när jag väl vaknat så kan jag bara inte somna om! Skitirriterande! Så...efter ett tag steg vi upp och satte oss i soffan för att se världens roligaste danska komediserie, nämligen: Klovn! Haha! Kan se den om och om igen! Det är alltid så synd om stackar Frank!

Jonathan fixade te och frukost och vi tittade på en massa avsnitt innan vi bestämde oss för att göra något utav dagen eftersom han skulle hem kl 17 :( så vi duschade och gjorde oss klara. Sen slappade vi lite till. Jag fick så tråkigt och började kasta ahlgrens bilar (de vita, äckliga) på honom vilket ledde till att han jagade mig runt hela huset! Skitkul faktiskt! Hände en massa kul imorse!! Tilina målade listorna på golven idag...Jonathan trodde bara att hon målade den i köket så de andra trampade han på...2 grr (!!!) och fick en helt vit strumpa, hehe!

Jonathans fotavtryck!!

Sen gick vi ut en runda. Först till ICA för att köpa en kanelbulle sen vidare till Filmkedjan för att köpa godis.
Efter det beställde vi pizza och kollade på fler avsnitt av Klovn! Sen skulle Jonathan hem. Tilina följde med till stationen eftersom vi skulle förbi IKEA på vägen hem. När vi handlat och ska hem från IKEA så stannar bilen mitt i en korsning!!! PANIK!!! Bilar börjar tuta, men va fan ska jag göra!?!? Jag försöker starta bilen flera gånger.
Sätter tillslut på varningsblinkersen så bilarna för köra runt om mig. Jag gör ett försök till och får igång bilen, YES!
För säkerhets skull så stannar vi till vid en bensinmack för att få hjälp om vad problemet är. Vi ringer till Pappa, men han svarar ej. Får tag på AJ och förklarar vad som hänt. Alla lamporna i bilen lyste också, de på intrumentbrädan. Konstigt! Jag bestämmmer mig i alla fall för att köra vidare och det går bra! MEN...efter en kort stund slocknar allt i bilen! Precis som att hela bilden dör, men jag kan ändå köra, weird.
Sen börjar bilen hoppa lite konstigt och sen dör den HELT! Vi får köra in till en busshållplats och vänta där. Ringde till AJ som sen kom med vår andra bil tillsammans med Pappa för att hjälpa oss. Trodde att det var batteriet så tar ström från bilen till den andra, men nej...den dör igen så bilen får bogseras hem...
Så typiskt! Händer alltid mig och Tilina!! Well well...nu är vi hemma...safe 'n sound! Ska kolla på Klovn med AJ nu.
Jobb imorn...ska faktiskt bli kul!

Modest Mouse - Dashboard

This is gooooood!!

Maybelline Define Lash På Mig!

Tänkte att jag skulle prova en ny mascara istället för Max Factor Dramatic Look som jag alltid använder annars.
Så jag bestämde mig för att prova Maybelline Define Lash. Tycker egentligen inte om Maybelline, men denna lockade ganska mycket...mest pga den coola förpackningen måste jag erkänna ;)
Den överraskade dock och visade sig vara skitbra! Här är resultatet:
image475

Nicole Richie / Cameron Diaz

Hon är så jäkla fin! Älskar hennes stil och hela hennes utseende.

En annan som jag verkligen avgudar är Cameron Diaz.
Hon verkar så avslappnad och glad hela tiden.  Älskar att se filmer med henne.

Om jag skulle få vara en kändis så skulle det vara Cameron Diaz fast med Nicole Richie's klädstil!

Nu Har Jag Den Snart...

Biljetten i min hand!! Weeeeeeeee!!! Betsällde den idag...283 dkk blev det. Ingenting ju!
Längtar verkligen så otroligt mycket!
Har sagt till Jonathan att det är världens bästa liveband och att han måste se dem nästa gång de kommer till Köpenhamn. Ja då...det skulle han såklart och nu fick han chansen...tills igår då han fick veta att
Factory45 (hans band) ska spela samma dag på Studenterhuset i Köpenhamn. Skitkul att dem har fått en spelning, men ville så gärna att han skulle med :( Well well...bästa vännen Nathalie ska såklart med och vi ska vara helt galna som vanligt, haha!
image473

Mitt Arctic Monkeys - Kollage!

Japp! Hihi! Jag har gjort ett kollage av mina minnen med Arctic Monkeys (iiiiihhhh) bestående av 2 spellistor, biljetter och en väldigt fin närbild på Alex Turner!!!! Blir så glad varje gång jag ser den! Älskar verkligen Arctic Monkeys! Är så jäkla imponerad av dessa unga killar!
image472
Mitt fina kollage!!

The Penis Song ;)

Nu ska jag i säng! Om man nu ska vara riiiiktigt petig så är det faktiskt söndag nu så...Go'morn!!! ;)
Har nyss sett Snygg Sexig Singel (The Sweetest Thing) på dvd. Den är dålig, men den måste ändå ses! Jag blir på gott humör i alla fall så...it works on me!

What a lovely ride,
your penis is a thrill,
your penis is cadillac,
a giant coupe de ville,

your penis packs a wallop,
your penis brings a load,
and when it makes a delivery,
it needs its own zip code,
nine, double zero, PENIS!!

Your, too big to fit in here,
too big to fit in here,
too big to fit in here,

Your penis is so strong,
your penis is so smooth,
your penis got a rythm,
your penis makes me groove,


Sleep Tight..♥

Jet - Kings Horses

Âlskar verkligen denna låt! Den är verkligen helt underbar och varje gång jag hör den så tänker jag på en sagoberättelse om en prinsessa på en vit häst som ser ut över en grön äng.
Fråga mig inte varför! Den är så fin, helt fantastisk!
Lyssna på deras live version här...man ryser!!


I Want Soooo Bad!

Visst är den fin?? Är lite osäker på om jag kommer tröttna på färgen bara...
Hmm...ah, jag köper den! Eller? Nu blev jag helt plötsligt lite osäker...den finnns i helt vit också. Det här var inte lätt. Kanske mer praktiskt med en vit basfärg, men den orangea är ju så sommarfräsch...

image471165121-1143

Titta Vad Som Hänger På Vårt Kontor!

Blir så glad varje gång jag går in på kontoret och ser dessa två charmtroll :) :)
Den hänger väldigt fint på kontoret...it makes my day!
image470

Glitter RockChic!

Hihi...har ett tema på Glitter som heter Rockchic. Ganska coolt faktiskt. Smyckena är väldigt annorlunda och supercoola! Väggen ser också väldigt flickrockig ut :) Kul med alla fjortisar som kommer in och köper nätarmvärmare...haha! Så fult, men det blir sålt i alal fall ;)
image469

Rise 'N Shine :)

Har precis duschat och gjort mig iordning. Blev en sen morgon idag...steg inte upp förrän kl 9...ojoj.
Nu är jag i alla fall redo till en "shoppingtur" på Ag's :)
Ska handla lite mat med Tilina och Jonathan. Kylen är så tom nu...not good!

Jag Idag :)

Vädret är ju faktiskt fint idag :) Det blir jeans i alla fall...älskar jeans! Hittade dessutom min gamla "Scull Scarf" som fick åka på!
image468

MalmöFestival!

Så var det dax! Wohoo! Äntligen! Har längtat efter att få se Klaxons, Tegan And Sara och Mando Diao!!
Dessa artister får ni verkligen INTE misssa!

21/8 Klaxons - Mölle 1 kl: 20.30
22/8 Tegan And Sara - Mölle 2 kl: 22.00
23/8 Mando Diao - Stora Scenen kl: 21.30

image467

Mystic 8 Ball

Har alltid velat ha en Mystic 8 Ball. Om jag tror på sånt? Ja...faktiskt ;) Det är i alla fall en kul grej!
Jag tror absolut på mitt horoskop i KVP. Vet inte helt varför...tycker bara att KVP's horoskop verkar vettigare än andra, men nu ska jag ge mig på en sån här istället. Längtar lite :)

Love Him!

Jag älskar Jamie Oliver!! Han är så söt, så cool, så charmig och världens bästa kock!
Älskar att se hans program. Han kan vara hur glad somhelst för att sen riva av sig håret av ilska.
Sen är det så sött att han läspar! Jag smälter totalt! Älskar att se honom laga mat. Det hela ser så enkelt ut! Han hade gärna fått vara min personliga kock ;)

Titta Vad Min Lillasyster Gjort!

Kom nyss hem från jobb då min kära lillasyster Tilina skriker:
-"Tilisha Tilisha, kom! Titta vad jag har gjort! Kom kom!"
Och då har det lilla livet ändrat bakgrunden på min blogg!! Aaaww! SÅ SÖTT! Blev helt glad! Och det speglar precis min stil! Hon är så duktig och underbar. Tänk att något så litet kan betyda så mycket!
Love Ya Sis ♥
image464

Me Today!

Så här ser jag ut idag. Ville egentligen ha på mina Harembyxor idag, men vädret tillåter inte det :( så det fick bli jeans och en kofta, men jag är lika glad för det!
image458

Jimmy Eat World

Så är deras sjätte album klart. Den 16 oktober släpper Jimmy Eat World ett nytt album, Chase The Light.
Deras första singel, Big Casino, kan man höra i slutet av augusti. Det blir spännande!

Vice Och Levi's

Det här är ganska coolt. Tidningen Vice och klädmärket Levi's vill ge ett nordiskt band ett skivkontrakt.
Man kan anmäla sig till musiktävlingen Levi's Sounds, som sammarbetar med Vice Magazine för att hitta ett nordiskt band som ska ha ett skivkontrakt med skivsällskapet Nightliner.
Alla som är intresserade ska ladda upp en låt eller musikvideo och skicka till tävlingens hemsida. Därefter kommer en jury, bestående av representanter från Levi's, Vice och Universal/Nightliner samt Knut Schreiner från bandet Turbonegro välja en vinnare baserat på hur många som har lyssnat på det uppladdade materialet.
Sista anmälningsdagen är den 19/8 och redan nu kan man besöka hemsidan och se vem som har laddat upp sitt material.

Det här är coolt!!!
image457
Om det finns några dolda talanger där ute...vänta inte! DO IT!


And So Are The Days Of Our Lives...

Vet att det är en skitdålig serie egentligen, men jag kan inte låta bli att se den! En dålig vana jag har antar jag, suck suck. Så...nu ska jag se reprisen från igår och sen hinner jag se det nya avsnittet innan jag ska till jobb. It's all good!! ;)

Give Me Give Me Give Me!!

Love it! Så nice! Kanske borde beställa..? ;)
129 sek är ju inte direkt den stora summan. Blir nog ett sådant. Frågan är bara: grå eller röd?
image455

Brunch!

Idag käkade jag brunch med lillasyster Tilina och mitt ex AJ (vi är alltså vänner om någon nu tycker att det verkar lite märkligt ;)). Tilina och jag stack till AG's (som snart blir City Gross, buhuu!) för att handla lite.
I affären hamnade jag såklart i godisavdelningen...gaaahhh! Farligt!
Se vad man kan hitta där:
image446

I'm a candy-freak!!

Det blev lite smågodis, men bara liiite ;)
Väl hemma hos AJ så dukade Tilina bor och jag och AJ gjorde maten. Jag fick stå för äggröran och stoltserade med att jag kan knäcka ägg med en hand, haha! Det kunde dock AJ också...han lyckades t.o.m utan att få med skalet...plötsligt var det inte lika kul längre :/
Brunchen blev super! Smakade fantastiskt! Så här såg vår dag ut:
image450
Här står jag & AJ och leker duktiga ;)


Efter det körde vi en tur till Nova...var dock inte på shoppinghumör. Har varit så trött idag.
på väg hem körde vi inom ICA Maxi och köpte glass och annat smått & gott :) och sen kollade vi på film när vi kom hem. Somnade dock en stund, men såg hela nästa film förutom 20 min i början...ups!

Halsband Från Glitter!

Älskar detta halsband från Glitter iform av ett par glasögon. Går med det varje dag! Köpte det på rean. Hade 75% rea för e vecka sedan och jag får personalrabatt ovanpå det!! WOW! Kostade väl ca 10 sek ;)
image445

Min Katt!

Den dagen jag skaffar en katt så ska det vara en blåmaskad Helig Birma. De är såååå söta!
Väldigt dyra dock, men jag vill inte ha någon annan. Älskar Birmakatter!
Har faktiskt redan döpt den ;) den blir döpt efter min bil. Jag har en Suzuki, så katten ska heta Zuki!! Nice, huh!
image444
Bild från Blocket

The Coolest Lyric Ever!

Kaiser Chiefs - Highroyds

I remember nights out when we were young
They weren't very good they were rubbish
Running round Highroyds isn't fun
Just teenagers testing their courage

Hanging outside nightclubs in the snow
Not very cool or impressive
They let in all the girls from the year below
No need for ID's with those dresses

Got news from afar
From a girl who knows who we are
Still got my dinner money
She can keep it

Never had a fight that we haven't lost
Not very tough or athletic
Once I had a boxing champ in a headlock
When he gets out I'll regret it

Got keys to a car
Picked up a girl from Boston Spa
Fast food and cinema
It's not worth it

Got word from down south
He'd heard about us word of mouth
We haven't much stayed in touch
Since Highroyds

Let it go, let it go
Cos no ones gonna tell you but a friend
He's gone and he is gone and everybody went along
And nobody was left here in the end

Got news from Uncle Hew
Through a second cousin ??
Too late there's a housing estate
It's called Highroyds

Got a text from an ex
She wants to know when we're in London next
Will you write a song about me
I don't think so

Just det stycket ovan är så jäkla cool!
Har anmält mig till Kaiser Chiefs nyhetsbrev nu så förhoppningsvis kan jag köpa biljetter till deras koncert redan idag, aaahhhh!!

Dagens Outfit!

Slänger in en dagens outfit idag igen. Är ledig idag så det blir en slappe-outfit ;)
Väskan är en patchwork i påsmodell som min mor haft i sina yngre dar! ♥
image443


Glitter!

Har jobbat på Glitter förr i Sverige och har alltid tyckt att de gör fula, plastiga smycken som ser billiga ut, MEN...det verkar som att skaparna har fattat trenden nu! Katchiiiing!!! Äntligen! Nu jobbar jag ju på Glitter fast i Danmark och trivs jättebra! Kom dit igår och ser att vi fått in en massa nytt, weeee!
Bl.a detta fantastisktfina halsband:
image442
Blev helt förälskad! Ser absolut inte ut som något som skulle kunna komma ifrån Glitter!
Love it! Den ser ut att kunna kosta 500 sek eller något, men nej...den är så billig som 79.50 sek. Ett kap!!
Skynda fynda ♥

CRAZY SHIT!

Har snackat om att jag SÅ GÄRNA vill se världens bästa liveband igen! Senast för 3 dagar sedan snackade jag om det! Och vad läser jag nu precis?!?!? Jo...KAISER CHIEFS KOMMER TILL KB HALLEN I KÖPENHAMN DEN 8 NOVEMBER!!!!! Detta är inte sant!!!! Jag vet inte vart jag ska ta vägen!
Måste ringa en massa samtal nu!

Dagens Outfit...First Time ;)

Detta har jag aldrig gjort förr...lagt in bilder på min outfit för dagen, men alla andra gör det så...varför inte. Det kan ju vara skoj ;) Förhoppningsvis kan man inspirera andra. Jag blir i alla fall inspirerad av bilder jag se på olika personers outfits.
Så här såg jag ut idag på jobb:
image439
Nice, huh ;)
Och här är min underbara patchwork väska som jag köpt i en second hand-butik i Köpenhamn:
image440
Loooooove it!!!

Världens Bästa Choklad...

Kommer ifrån Danmark och heter Toms Chokolade och den bästa heter Toms Skildpadder!!! Det är den bästa chokladen någonsin! Älskar de söta sköldpadderna som smakar ljuvligt! Köpte alltid ett storpack förr, men har inte gjort det på länge :(

Så ser den ut och den finns i både stor och liten och...en nyhet...blev helt överlycklig när jag såg det i butiken när jag handlade med Jonathan....Toms Skildpadder finns nu som...GLASS!!!!
OH MY! Det kan inte bli bättre!

Klicka på bilden nedan för att se reklamen för sköldpadderna och klicka där det står Skildpadde har fødselsdag. Skrattar alltid som fasen!!!

Sophia Somajo

Check her out! Sjukt cool stil och ett annorlunda sound...it's all good ;)
image435
www.myspace.com/sophiasomajo

Hello Kitty Rocks!

Så söta! Lilla Hello Kitty rockar loss! So sweet ♥
129 SEK på
tjallamalla.
image434

Elvis Is The Shit!

Jag totalt älskar denna serie!!!! Blir på gott humör varje morgon då jag läser Metro och hittar Elvis i den! Wohoo!!
He's sick sick sick! Gotta love him!
image430
image431
image432
image433

Check 'Em Out!

Detta unga indie/pop/rock bandet från Phoenix har fått mig att tappa hakan! Skitcoola! Skitcool sound och skitcool stil! Kolla in deras myspace www.myspace.com/wearethemaine och hör själva.


JAAAAA!!!

Oasis dokumentär Lord Don't Slow Me Down kommer äntligen på dvd!!!
Nu är jag överlycklig! Har väntat och väntat! Den 29/10 släpps den! Den ska förbeställas!
image429

Lazy Days!

Kom nyss hem från Köpenhamn (surprise surprise!!!). Jobbade i 2h ca :) Skulle ha varit på jobb från 11-20.15, men lyckade få en annan till att ta den, yeah! Och tur var väl det...vädret har ju bara varit kanon!!!
Efter jobb kom Jonathan och hämtade mig. Vi gick till Urban Outfitters och jag fick tag på mina efterlängtade Levi's Shorts, hurray!!! Efter det käkade vi på Cafe' Norden. Deras mat är den bästa! Sen vandrade vi runt lite till och sen skulle jag hem. Igår förresten...haha! Vi gjorde en MEGASTOR skål fruktsallad som vi aldrig trodde att vi skulle klara att käka upp, men...det gjorde vi och så här blev resultatet:
image427
Mmmm...yummie!

Och det här käkade vi idag:
image428
Världens bästa!

Nu vet ni det ;)
Det var så skönt att bara gå omkring på Ströget med en massa människor och njuta av det underbart fina vädret!
Jag hoppas på lika fint väder några veckor framåt nu. Vill ju kunna använda mina nyinköpta shorts!

I Wanna Be As Cool As Maja!


You can call me a slut
You can call me a liar
I got so many names now
I can't even deny it
You can call a thief and put up a fight
bury me six feet under the ground

But if you think I look mad today
You should have seen me yesterday

You can call me a beauty
You can call me a beast
But it's nobody's business what I do or please

So this song is from me to you
you make me mad and you make me blue
Cause when you're looking like I do
you know I can see you
We dance to the same groove
but I got the right move

Mika Spelas Flitigt!

Spelar Mika ofta i butiken nu. Man märker hur glada kunderna blir. Dem kan inte stå still :) Medans de står och kollar på alla smycken så stampar dem med ena foten, hihi!
Inte så konstigt...man blir så glad av hans musik. Den är så lätt och livlig och man blir helt: Wohoooo! Yeah! C'mon!! ;)
Gillar texten till Big Girl (You Are Beautiful)! Den är nice!

Walks into the room
Feels like a big balloon
I said, "Hey girl, you are beautiful"
Diet coke and a pizza please
Diet coke, I'm on my knees
Screamin, big girl, you are beautiful

You take your skinny girl
I feel like I'm gonna die
Cause a real woman needs a real man here's why
You take your girl and multiply her by four
Now a whole lotta woman needs a whole lot more

Get yourself to the butterfly lounge
Find yourself a big lady
Big boy come on around
And they'll be calling you baby
No need to fantasize
Since I was in my braces
A waterin hole with the girls around
Curves in all the right places


Han är underbar! Och den rösten...oh my!

Minnetonkas

Dessa blir snart mina...i svarta :) yeah!

Måste Bara Berätta...

THE PERISHERS KOMMER TILL LUND OCH KÖPENHAMN!!!!
Det är helt otroligt och jag är helt otroligt glad!!!! Trodde aldrig att jag skulle få se dem...om jag nu skulle få chansen så tidigast om några år, men nej...de kommer till Köpenhamn, Loppen den 10/10 och till Lund, Mejeriet den 11/10! Aaaaahhhh! LÄNGTAR!! Det är helt otroligt att ingen känner till detta fantastiska band! Hans röst...det sätter sig direkt och man blir helt salig! Detta svenska band kommer ifrån Luleå och spelas flitigt i One Tree Hill och O.C. Köp deras Let There Be Morning. Kan verkligen rekomendera den! Den är en av mina favoriter och jag blir aldrig trött på den! Spelade den flitigt på BikBok när jag jobbade där och varje gång kom kunder fram och frågade vem det var. Den är ganska svår att få tag på, men den finna på
www.cdon.se.
Kolla in deras video till Sway, den får en att gråta! Den är så fin...nu ryser jag!!!!

I'm Back ;)

Kom nyss hem från Köpenhamn. Har varit där sedan i fredags. Har jobbat, men även hunnit med en underbar middag med Jonathan och hans föräldrar och farmor, det var mysigt :) Vi åt trerätters-middag i Lyngby på ett riktigt fint ställe med en fin sjö utanför...riktigt romantiskt och fint. Var hemma ganska sent. Sen skulle jag upp tidigt för ännu en dag på jobb...suck!
Idag...eller ja...ikväll var jag och Nasty på födelsedagsmiddag hos söta Ida som blev 23, GRATTIS!
Det var så mysigt! Hon hade gjort värsta fina middagen med efterrätt och det hela! Det var så kul att se henne igen! Jobbade med henne på BikBok, men sen slutade jag där och Ida for hem till Norge ett tag, men är nu hemma i Köpenhamn för gott, JAAA! ;) Har även jobbat idag så är ganska trött nu. Önskar att jag hade kunnat följa med de andra ut, men då blir nog morgondagens dag på jobb inte så kul...
Vad har mer hänt...tänk tänk...JO!! ;) jag har fyndat världens finaste patchwork väska på second hand i Köpenhamn!!! Den är så fin och rymlig i brunt läder. Hittade även en grön i påsmodell som min mamma haft i sina yngre dar ;) Tack tack! Borde nog ta och sova nu...ska ju jobba imorn och sen ska jag till Jonathan efter.
Kommer nog hem på tisdag skulle jag tro. Hatar verkligen när jag inte kan blogga så mycket...det är så kul med alla nya läsare och alla fina kommentarer jag får, tack!!!

Sleep Tight!

ORKAR INTE MER!!!

Aaaaahhhh! Blir snart galen! Så typiskt att man ska arbeta 8 dagar i streck just denna veckan då vädret är så fint :(
Är seriöst ledsen nu...Jag får tänka PENGAR!!!
Det är bara så typiskt!! Dessutom är det ju inga kunder i butiken vilket gör mig mer depprimerad och uttråkad!
Hmmm...idag ska jag spela Mika i butiken! Då blir jag nog på bättre humör :) Hur kan man inte bli på topp av en text och låt som den här:

I could be brown
I could be blue
I could be violet sky
I could be hurtful
I could be purple
I could be anything you like
Gotta be green
Gotta be mean
Gotta be everything more
Why don't you like me?
Why don't you like me?
Why don't you walk out the door!

Mika makes my day!!

ZZzzzz...

Jag är så trött så tänker faktiskt snart hoppa i säng!
Det händer inte så mycket på jobb just nu pga av värmen...ingen vill väl vandra runt på ett tråkigt center när det är så fint väder ute och man har sträget att vandra omkring på.
Men jag blir ändå trött...ska jobbar 8 dagar i streck nu! Ojojoj! Tack och lov har jag min älskade iPod som jag kopplar in i butikens stero och lyssnar på den bästa musiken någonsin ;)
Jag jobbar mycket bättre med bra musik och tiden går tusen gånger fortare! Sov gott där ute!

Tycker bara att bilden är skitcool och därför värd att publicera :)

...

Took a ride to the end of the lane
Where no one ever goes
Ended up on a broken train with nobody I know
But the pain and the longing's the same
When you're dying
Now I'm lost and I'm screaming for help alone

Relax, take it easy
For there is nothing that we can do
Relax, take it easy
Blame it on me or blame it on you

It?s as if I'm scared
It?s as if I''m terrified
It?s as if I'm scared
It?s as if I'm playing with fire
Scared
It?s as if I'm terrified
Are you scared?
Are we playing with fire?

There is an answer to the darkest times
It's clear we don't understand it, but the last thing on my mind
Is to leave you
I believe that we're in this together
Don't scream, there are so many roads left


Det Finns Bara En...

Hon är helt fantastisk!!! Så söt, så rolig, så barnslig, så underbar!!! Min lillasyster Tilina!!!
Kolla in denna videon där hon försöker (haha) spela gitarr och sjunga samtidigt! Den är så jäkla rolig! Får kramp i magen varje gång jag ser den :) :) Jonathan filmade medans jag satt och garvade ihjäl mig!!!
Check It Out...DO IT!

Ny Musik!

Var inne på Fona igår och köpte två nya skivor, weeeeee!!! Det blev Forrest And Crispian som Jonathan tipsade mig om. De spelade på roskilde och Jonathan såg dem där. Hörde skivan imorse och den är fatiskt riktigt jäkla bra!! Dessutom är dem svenskar!!! YEAH! Och från Malmö!! YEAH!


Köpte även The Raconteurs. Ni känner nog alla till deras hit Steady As She Goes. Har inte lyssnat på hela skivan än, men det ska jag nu!


Sleep Tight!

A Day In Copenhagen!

Är hemma från underbara Köpenhamn nu...saknar det redan :(
Åkte till Jonathan i söndags efter jobb. Han kom och hämtade mig sen tog vi metron hem till honom där han hade lagat middag till oss. Kyckling och lax som jag älskar!! En riktigt duktig kock måste jag säga ;)
Efter att vi käkat så tog vi fram godiset (från Sverige, Nöjesmagasinet såklart) och såg film, En Natt På Muséet med bl.a Ben Stiller. Såg inte hela eftersom jag somnade, surprise!! Men sen när jag skulle upp och borsta tänderna så blev jag helt pigg! Jonathan var dock väldigt trött, men jag väckte honom gång på gång och hoppade i sängen och allt möjligt för att irritera honom och det fungerade ;)
Dagen efter var vi riktigt aktiva!!! Vi var faktiskt ute från 10.30 till 21.30!!! Det är länge! Hade världens underbaraste dag! Det var så varmt och skönt och hela dagen vara bara perfekt! Ska jobba 8 dagar i streck nu så det var en perfekt avslappningsdag. Senare på kvällen mötte vi Jonathans  far som bjöd på middag och kaffe. Det var riktigt trevligt. Efter det hyrde vi ännu en film, Songs And Lyrics med Drew Barrymore och Hugh Grant, eller  Huge som jag säger eftersom jag inte kan uttala hans namn, hehe. Vi såg inte färdigt den heller eftersom vi somnade båda två, men däremot såg vi resten imorse innan jag skulle iväg till jobb.

Här kommer lite bilder från vår fantastiska dag ♥

image419

image423

Min Cassandra Rhodin Samling - Äntligen!

Många har frågat efter bilder och jag har länge lovat att lägga upp bilder på mina toppar från Cassandra Rhodin, men det har aldrig blivit av...,men...nu har jag bilderna klara!
Titta och njut :) och gå ut och köp!!!
image415

Alex Turner - Sexy Sounds!

Lyssnar alltid på Arctic Monkeys nya album, Favourite Worst Nightmare, på väg till jobb och har hittat några textrader där Alex Turner låter riktigt jäkla sexig! Hans röst är verkligen....mmm, men dessa stycken jag har hittat...där låter han som något jag aldrig hört förr! När ni lyssnar på skivan så lägg märke till det här:

The Bad Thing -
lyssna där han sjunger: She's talking but I'm not entirely sure
och: Said really love it's fine

Old Yellow Brics -
där ska ni höra efter där han sjunger: Looked so miffed

Älskar verkligen denna bilden!

Mark Ronson Feat Lily Allen - Oh My God (Kaiser Chiefs)

Mmmm...vet inte helt vad jag tycker. Mark Ronson har gjort om Kaiser Chiefs Oh My God där Lily Allen sjunger. I videon är Lilly Allen animerad och sjunger på en klubb och Kaiser Chiefs är publik vilket jag tycket är jäkligt coolt!
Oh My God är ingen lätt låt att göra om, men det har dem lyckats med faktiskt. Dem har VERKLIGEN gjort om den.
Gillar den inte helt...än! Vem vet...det kanske kommer, men just nu fastnar den inte.
Kolla videon här:

Converse VS Kaiser Chiefs!

image414
D
et är så sant!! Converse och Kaiser Chiefs har gjort ett samarbete! Kan det bli bättre!
Nu kan man köpa skor och väskor med Kaiser Chiefs!!!! Heaven!
Här är resultatet:
Converse Men's Kaiser Chiefs All Star Hi - Chocolate/Purple/Lime

New Shoes!

Köpte mig ett par nya skor förra veckan! Älskar skor...speciellt Converse som ni säkert vet nu ;)
Det blev inga converse i alla fall utan ett par flickiga Vans! Rea dessutom, 299 istället för 599!
Skitsköna och kan bäras till allt!

Spongebob Squarepants!

Åh, han är så söt! Jag blir helt pirrig i hela kroppen, haha! Har sett Spongebob The Movie tusen gånger nu (den kostar bara 49 dkk på TP!) och jag kan fortfarande se den om och om igen!
Fattade först inte varför han bodde under vattnet...det är ju en...OST!!! Hehe, det var det ju då INTE!
Han är underbar! Och nu får jag se honom varje dag på jobb! Har ju en poster hängandes på kontoret.
It makes me very happy :)

Oh I'm a goofy goober yeah
You're a goofy goober yeah
Were all goofy goobers yeah
Goofy goofy goober goober yeah

I'm a goofy goober yeah
You're a goofy goober yeah
Were all goofy goobers yeah
Goofy goofy goober goober yeah

NI FÅR INTE MISSA!!

MAROON 5 kommer till Köpenhamn den 11/12!!! Det får INTE missas! Jag har min biljett...har du din?
Inte? Köp den nu!!!!

http://www.billetlugen.dk


Mmmmmm!

En Låt Man Verkligen Blir Glad Av...

Är fantastiska Crooked Teeth med ingen mindre än Death Cab For Cutie! Den är så glad och man sjunger med utan att tänka på det! Gick runt på jobb igår i mina egna tankar när jag helt plötsligt blev på strålande humör!
Jag stannade till och tänkte lite för mig själv :"Denna låter bekant...hmm...AHA!" ;)

Sjuk?

Tror att jag håller på att bli sjuk :( Min dag på jobb igår va inge skoj. Mådde illa, kände mig svimfärdig och hade en dundrande huvudvärk. Skulle på O.C pool-party igår, aaaahhhh! Händer alltid mig!
Mådde i alal fall väldigt mycket bättre sen när Tina och Jonathan kom på besök när jag skulle stänga :)
Jonathan hade dessutom med sig en...KO!!!! Blommorna var slut, så sött! För er som inte vet så älskar jag kor!!!

Green Day - Good Riddance (Time Of Your Life)

 

Cassandra Rhodin Addicted!

Var inne på H&M igår innan jobb och sprang på ännu en underbar topp från ingen mindre än Cassandra Rhodin!
Älskar hennes design! Hennes toppar ser ut att kosta över 500 kr i alla fall, men man betalar bara ynka ca 129 kr! Sick sick sick! Är helt besatt av hennes kollektion nu! Har lovat att lägga upp bilder och det gör jag antingen idag eller imorn...det är ett löfte!!!

Franz Ferdinand...Gotta Love 'Em!

Det gör i alla fall jag! Deras texter och sound låter lite gammalt, men samtidigt nytt.
Det var verkligen en upplevelse att få se dem live på förra årets roskilde! Dem fick hela publiken med sig och bjöd verkligen på en show som gjorde det omöjligt att stå still! Har många låtar som får mig att tappa andan, men en som verkligen får mig på det bästa humöret är deras Tell Her Tonight! Den hoppas jag att ni har hört! Kolla bara in texten:

I only watched her walk but she saw it
I only heard her talk but she saw it
I only touched her lips but she saw it
I only kissed her lips but she saw it

Säger ju allt! Franz Ferdinand is the shit!

Det Bästa Med Jobbet..?

Ja...vad är det bästa med mitt jobb...MUSIKEN!!! Helt klart! Trots att vi inte får bestömma musik själv (så jäkla dåligt) så har Glitter lyckats skrapa ihop det bästa!!!
Hela dagarna lyssnar jag på bl.a: The Fratellis, The Kooks, Klaxons, Tyler James, Kaiser Chiefs, Arctic Monkeys mm. Precis min musiksmak ju! Mitt i prick!!! Det som förvånar mig mest är att dem spelar Tyler James! Ingen vet ju vem killen är...tyvärr! Har skrivit om honom förr så sök i bloggen efter honom och lyssna!
image413

Crazy Days...

Var på sjukhuset i tisdags hela dagen med min stackars lillasyster :( Var iväg från 11-19.
Fem läkare och 4 sjuksystrar kollade henne, men ingen kan säga vad det är. Hon har så ont i nacken och har feber. Dem tror att det kan bero på ett färstingbett! Får förhoppningsvis svar imorn...
Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt.
Väl hemm så kollade jag och AJ på film. Såg Wall Street, men hann inte se färdigt den för att en viss person somnade...hmm!!! :) Ska se den en annan dag.
Var på jobb igår. Jobbade tillsammans med min chef Pia och hon är helt fantastiskt, haha! Bara skrattar hela tiden och snackar med allt och alla. Sen käkar hon nötter hela tiden också :)
Skulle stänga själv igår...aaahhh! Skrev ner allt som skulle göras på en lapp. Tyckte att jag hade klarat mig fint...tills jag sätter mig på tåget och kommer på en massa som jag glömt, ajaj! Men Pia är där 9 idag och kan fixa det jag gjort fel. Får se vad hon säger idag när jag kommer...iiihhhh ;)
Trivs i alla fall riktigt bra på jobb!