En Av Favoriterna!

Nu ska jag spela playstation med Jonathan och vinna ska jag!! Hehe ;) Tänkte ge er lite lugnande musik denna fredagkväll. Det är en av mina absolut bästa videor som jag filmat. The Perishers är fantastiska!!!! Här får ni deras underbara Sway. Enjoy!!!

Flying A

Har gått runt på Strøget i ca 2.5h och letat efter en present till Jonathan och vet ni...jag hittade en liten present, weeeee ;) Är dock lite osäker, men ja...det är ju alltid svårt. Hittade i alla fall det jag skulle ha på Flying A. Älskar den butiken och jag hatar att den inte finns i Malmö längre!!!!
http://www.cover.dk/upload/contributors/Cecilie%20Veje/flyinga.jpg

Jobbet Väntar!

Om exakt 2 minuter måste jag bege mig till metron för att ta mig till jobb. Bad om att få börja 1h tidigare så att jag kan gå 1h tidigare för att hitta en födelsedagspresent till Jonathan. Det är så jäkla svårt!! Nä...nu ska jag påbörja min ca 40min långa färd till jobb...tur att jag har The Killers nya i min iPod!!

Ny CD-Beställning!

Har beställt Until June's CD nu! Trodde inte att den fanns i butikerna än, men det gjorde den! Kostar 149 sek på www.cdon.se och det är fraktfritt där nu så köp den!! Längtar verkligen tills den dyker ner i postlådan!!!


Nu ska jag till jobb! ha en underbar dag!


Once Again...

Har bloggat om den förr, men den är så otroligt, fantastiskt bra så den bara måste höras! Klicka bara på bilden nedan...svårare är det inte. Denna låt gör en verkligen gråtfärdig...for real!! Jag ryser verkligen och får en massa flashbacks. Känns som om man svävar in i det förflutna på något sätt...Jag har fått
Until June-fever!!

Sleepless


Saddest Song

Sitter och dricker mitt te och är fortfarande så glad över kommentaren jag fick igår!!! Hoppas verkligen på att få se Until June en dag. Det hade varit SÅ typiskt om dem kommer till Malmö eller Köpenhamn när jag befinner mig i Australien! Det får inte hända! Ska iväg till jobb idag..känns lite tungt fatiskt. Dels pga att min chef Pia har sagt upp sig och dels för att jag fortfarande är lite krasslig. Jag hoppas att dagen kommer gå skitfort för efter jobb ska jag och Jonathan till Tivoli i Köpenhamn...myspys ♥ Måste hoppa in i duschen nu och göra mig iordning. Nu får en låt av mig...Until June såklart men Saddest Song!

Betydelsefull Kommentar!!

Loggar in på min blogg och ser att det finns en kommentar från "Josh". Jag läser kommentaren som är postad under mitt inlägg Jag Älskar Rock/Indie! där jag skrivit om det fantastiska bandet Until June och gissa vem som skrivit kommentaren??? Jo...Josh Ballard, sångaren i bandet!!!! Trodde att det var ett skämt, men om man klickar på hans namn så kommer man till deras hemsida. Dem har tydligen googlat deras namn och fått upp min sida! Skitkul!!! Ni måste verkligen höra detta underbara band! Hans röst går inte att beskriva. Man får en speciell känsla som kryper in under skinnet på en. Helt otroligt! Kolla deras myspace och lyssna på låtarna genom att klicka på bilden. Länkar också till deras hemsida!

image918

www.untiljune.com

(glöm inte kolla deras kommentar i mitt inlägg!!)

För mig som älskar musik, det är mitt liv, så är detta väldigt stort för mig! Att ett band som jag lyssnar på har sett mitt inlägg om dem och skiver till mig!!!

Myspys!

Ska snart köra till Malmö och hämta systern. Sen ska Tilina och jag laga mat, mmm! Efter det blir det godis och film, myspys! kanske färga håret också...vem vet, imorn har jag kanske svart hår ;) Har ganska mörkt hår redan, men det är inte svart!! Har bakat muffins också idag...med Tilina såklart. SKitgoda med marshmallows och vit/ljus choklad i. Ha en trevlig kväll och glöm inte Grey's Anatomy ikväll!!
Har förresten även sett Heartbreak Kid idag med bl.a Ben Stiller. Den var faktiskt skitkul! Absolut sevärd!
 

Dagens Coola ;)

Weee! Idag är jag ledig från jobb vilket innebär att jag kan ha andra smycken på mig!!! WOHOO!! Känns lite som en frihet, hehe. Såhär ser jag ut idag i alla fall:
image913
Skor - Skopunkten
Strumpor - H&M
Leggings - H&M's Barnavdelning
Tee - Gina Tricot
Cardigan - Monki
Halsband - H&M


Jag Gör Det Enkelt För Er!

Blir sur på folk som inte orkar klicka sig in på youtube och lyssna på The Killers fantastiska Romeo And Juliet! Det är helt enkelt en låt som bara MÅSTE höras! Så...jag gör det enkelt för er och lägger upp den här. Ni är bara ett litet klick ifrån att höra något av det bästa ni någonsin har hört och någonsin kommer att höra! Tro mig...jag ljuger aldrig ;) Så klicka nu....NU NU NU!!!

Boyband Klassiker!

Vi har alla lyssnat på pojkband tidigare i våra liv...don't deny it ;) Just då tyckte man att det var det bästa man någonsin hört! Här kommer mina favoriter...skrämmande, haha!

Backstreet Boys - Get Down (You're The One For Me)
5ive - Got The Feelin'
5ive - If ya Gettin' Down
Blue - Fly By
N'Sync - It's Gonna Be Me
Westlife - Swear It All Over Again
McFly - I've Got You

Simple Plan - Shut Up


Det var fantastiska tider! Tänk att något så dåligt kunde låta så jäkla bra för några år sedan.., egentligen är det väl inte dåligt. Bara mindre bra...eller?? :/

Lusse-teamet!!

På lördag ska vi baka lussekatter! Mmmm! Love 'em!! Tänkte "tävla" lite. Tror att Christian och jag kan göra mycket godare lussekatter än Matthias och Tilina, hehe! Det blir spännande! Kanske käkar jag bara och låter dem andra tre stå för bakningen...jag är ju trots allt äldst och kan bestämma liiiiite ;)

Dagens Outfit!

Hade problem md att välja vad jag skulle ha på mig till begravningen idag. Känns så "fel" på något sätt att välja en outfit.., men det blev detta tillslut:
image910
Skor - Skopunkten
Strumpbyxor - H&M
Kjol - Only
Topp - Topshop
Kofta - Manoush
Halsband - Gina Tricot


Fracture, Chuck And Larry

Såg ju film hos Christian och Matthias. Det blev Fracture (Bristande Bevis) och Chuck And Larry. Har alltid velat se Fracture...ganska mycket pga att hunken Ryan Gossling är med, yummie ;) Den var väldigt spännande! Dock var Chuck And Larry riktigt dålig. En väldigt stor besvikelse faktiskt. Jag som ville skratta lite :(
image905

Fin Begravning...

Har precis kommit hem från familjen Olofsson. Begravningen var så fin! Massa blommor överallt och tända ljus. Grät otroligt mycket, men speciellt när de spelade Imagine med John Lennon och då en dam kom fram och sjöng Amazing Grace. Då brast jag! Det var också så hemskt när man skulle gå fram och ta ett sista farväl och lägga blommor på kistan...
Efter begravningen åkte jag, Tina och Tilina hem till familjen och kollade på film med deras två söner, Christian och Matthias. Umgicks med familjen hela dagen och käkade middag där. Kändes skönt att träffa dem igen efter så många år.

R.I.P Janne

History (Remix)

Jag älskar Michael Jackson och det kommer jag alltid göra! Skiter fullständigt i vad alla tycker och tänker om honom. För mig kommer han alltid vara King Of Pop! Han kom med något nytt. Något som ingen annan gjort förr. Det hade varit en dröm att få träffa honom!! Har alltid älskat hans History, Remix. Den har ett grymt beat och man vill bara bita sig i underläppen och skaka loss!!

A Place Nearby...

Ska på begravning idag så humöret är inte helt på topp...Vad ska man ha på sig?? Hur väljer man vad man ska ha på sig till en begravning???? Hatar det! Den första låten som dök upp i mitt huvud när jag vaknade imorse är en låt som jag alltid gråter till. Texten är så sorglig och melodin ger en rysningar. Hennes röst sätter ihop det hela och låten blir världens finaste!

Heaven is a place nearby
So I won't be so far away
And if you try and look for me
Maybe you'll find me someday
Heaven is a place nearby
So there's no need to say goodbye
I wanna ask you not to cry
I'll always be by your side

Ryser verkligen när jag läser texten och speciellt när jag hör den. Jag tror på liv efter döden och texten sitter bara så pefekt! Det hela ger mening...
Se videon nedan oh hör låten! Videon handlar om Ryan och Marissa från O.C. Den börjar med att Ryan besöker Marissas grav sen får man se en massa klipp när dem var tillsammans. Det hela avslutas med bilolyckan...

Time To Sleep!

Nu är jag sömning så jag tänker sova! För så smart är jag ;) Ska på begravning imorn...inge skoj. Kommer vara så ledsen imorn...Ska stanna kvar hos familjen efter begravningen och se film med Christian och Matthias. Var längesen jag träffade dem så det ska bli skoj i alla fall. Sov gott!

Radiohead - In Rainbows

Är skitsugen på att köpa Radioheads nya  In rainbows. Hörde den på TP och den verkar grymt bra!! Tycker att Radiohead är ett skitcoolt band! Vet att det är många som inte gillar dem, men jag diggar det som faan! Lyssna på deras låtar på deras myspace: www.myspace.com/radioheadir. Deras Jigsaw Falling Into Place ger en jag-är-så-hög-och-skiter-i-vilket-känsla! Nice!

"Du Er Nice, Svensker!"

Haha, här kommmer ett exempel på varför det är så kul att jobba på Glitter:
Stod och packade upp varor då två killar, runt 13-14 år, kommer in i butiken och frågar om jag kan hjälpa dem att hitta en present till en tjej i deras klass, men det fick MAX kosta 20 kr eftersom dem inte ville lägga ner så mycket pengar på henne, haha! Den ena köpte ett par örängen och den andra ett diadem för 19.50. 50-öringen fick jag behålla och han sa:
"Jag är så rik som kan ge bort dricks!" :)
Sen gick dem igen. Det går en stund och jag packar fortfarande upp varor. När jag reser mig upp så står dem utanför butiken och vinkar och säger :"Du er nice!"
Dem går igen, men sen kommer en av killarna (han som inte gav mig dricks) in i butiken igen och ger mig 50-öre och säger: "Den er til dig för att vi fick handla av dig!" Skitsött ju!
Medans dem går därifrån så skriker dem: "Du er nice, svensker! Vi ses i Sverige!" Dem går ännu en gång.
En stund senare ringer Jonathan, jag snackar med honom då Pia helt plötsligt säger: -"Haha, hej snygging!" Jag fattar ingenting, men då tittar hon bort mot rulltrappan och där är dem igen och skriker: -"Hey snyggLing! Du er nice!" och vinkar som bara den! Haha...så gulligt att dem försöker snacka svenska och säger snyggling! :)
Sen då (ja...det fortsätter), när jag står och expedierar en kund så kommer den ena killen fram till kassan och vinkar "hej". Jag ler och vinkar tillbaka :)
Det var en kul dag på jobb!!

Dagens Outfit!

Ja, alltså...förra inlägget var ingen "Dagens Outfit", hehe. Så såg jag ut i lördags...då var det slappedag! Idag har jag varit på jobb och såg ut såhär:
image903
Jeans - BikBok
Skor - Converse
Topp - Urban Outfitters
Cardigan - Monki
Accessoarer - Glitter


'Cause I'm A Hip-Hopper, Yes I Am!

Check it out! Am I cool, or what!!!! ;) Ibland är det skitskönt att bara dra på sig ett par baggy och en hoodie...myspys!
image897
Nu ska jag iväg till jobb! So long!

Så Är Det Nu...

Jag säger Go'Natt! Är så jäka trött och jobbet väntar imorn. Dock inte förrän kl 12, weee! Hinner kolla på Våra Bästa År, dricka te och blogga lite innan. Precis som igår så avslutar jag med en bild på världens bästa rockband Oasis! Oasis är och kommer alltid vara VÄRLDENS BÄSTA BAND...NÅGONSIN!!! Sleep Tight!

Våran Hemlighet...

Do you remember??? Jumper!! Vårt svenska band som inte existerar länre...eller?? Hmmm :/ Var i alla fall ett STORT fan och var så förälskad i frontmannen, mmm ;) Dem gjorde en massa coola låtar. Både glada och dystra. Brukar inte gilla musik på svenska, men detta är nice! Ni som inte hört Jumper måste hör deras Miljonär, Välkomen Hit, Den Vägen och Tapetklister. Jag buder på Våran Hemlighet! Check it out...now!!

Glamorous Indie Rock 'N' Roll

Detta är en av The Killers båsta låtar! Älskar den! Älskar att den bara blir skräligare och skräligare ju längre in i låten man kommer. Älskar det glada soundet. Jag älskar den!!!!!

Shopping!

Köpte denna klänning/kjol...ja...vet inte vad jag ska kalla det eftersom t-shirten är fastsydd ;), men köpte den på Gina Tricot i alla fall. Har länge letat efter en sån kjol där fickorna "sticker ut". Stör mig dock lite på att t-shirten sitter fast i kjolen så funderar på att vara lite kreativ och ta tag i problemet, hehe. Nästa köp på Gina Tricot blir skinnkjolen (jo, Jonathan...jag köper den!!) och en ny skitcool t-shirt som jag såg där igår. Förstår bara inte varför jag inte köpte det då! Well well...Såhär ser jag ut idag:
image893

Lost Souls Forever


Dax För Jobb!

Mmm...det tar verkligen emot att stiga upp så tidigt på en söndagsmorgon! Man vill bara ligga kvar under det varma täcket, men istället ska man ut i kylan och iväg till jobb!!! Det borde vara förbjudet att jobba på söndagar! Det är ju den enda lediga dagen man har i veckan!!!!

...

image892

Sleepless...

Nu ska jag sova. Tro det eller ej, men ja...jag ska jobba imorn :'(
Pengar Tille! Tänk: PENGAR!! OK, will do!
Om ni inte sover redan eller inte kan sova så hör denna. Den är underbar, sorgsen...helt enkelt fin. Den ger mig flashbacks...
 
Oh, when you were young
Did you ever love someone
So much you couldn't bare the thought of losing them
Well I remember the sleepless nights
When I'd lie awake
If only I could tell you how I feel

I'm Not There

Ni har väl inte missat filmen om Bob Dylan?? Tänkte väl! Den har redan haft premiär i Danmark, men tror att Sverige är lika sega som vanligt när det gäller film & musik, suck!! Den ska i alla fall ses så snart som möjligt!
Det är 6 (!!) olika skådespelare som spelar Bob Dylan i filmen. Bl.a Richard Gere och Cate Blanchett vilket jag tycker är jäkligt coolt och intressant. Är riktigt spänd på att se den! Nu pirrar det i min kropp...jag vill se den NU!! Kan faktiskt tänka mig att åka över till älskade Danmark bara för att se den (och Jonathan såklart ♥)!

Mys Från Kappahl!

Var inne på Kappahl idag och köpte ett par skitsköna shorts att sova i! Bev helt kär! Köpte även en hängselkljol med fastsydd topp på Gina Tricot, men den får ni se imorn ;) Fick en jättefin påse vilket gör att det blir mycket roligare att handla...konstig man är! Känns lite lyxigare med fina påsar :)
image889


Ska vara ensam hemma ikväll. Skulle egentligen ha varit på födelsedagsfest, men halsen vill inte riktigt följa med :/ så istället hoppar jag i mina nya myspys, tar på mig raggsockarna och slänger mig i soffan och ser Sex And The City!!!!


Jag Älskar Rock/Indie!

Är ett stort stort rock/indie-fan! Det finns så jäkla många bra band och mitt humör blir helt på topp! Det är något speciellt med musiken som gör att det pirrar i magen på mig hela tiden. Hade så jäkla kul på Stengade i Köpenhamn då det var Indienight (en gång i månaden)! De spelade ALL musik som jag lyssnar på och jag var överallt på dansgolvet! The Killers, Kasabian, The Kooks, Arctic Monkeys, Oasis, Death Cab For Cutie är bara några få exempel på hur jäkla mångra suveräna rock/indie band som finns! Sen finns det några mindre kända som t.ex:

You, Me And Everyone We Know - Carolina Heat, låter lite som en slöare version av något som Panic! At The Disco gjort. Det är rösten som gör det. Sättet han sjunger på...i like! ca 1½ min in i låten så sätter det hela igång. Detta är en låt jag kan se mig själv stå och bli helt galen till på en konsert!!
The Enemy - Away From Here, skitcoola!!! Refrängen är en perfekt sing-a-long-refräng! Jag vill rocka loss och svänga med håret och skrika: "AWA AWA ÅH ÅH AWAY FROM HERE!!" Typ!
The Bigger Lights - Revved And Ready, ett typiskt pojkband fast med ett hårdare sound. Dem låter så små, men det finns ändå så mycket kraft och come-on-känsla i det hela!!! Jag gillar det och det förvånar mig!
Until June - What I've Done, den rösten!!! Visste inte om jag skulle tycka att den var irriterande eller väldigt speciell/fin. Den är både irriterande och speciell/fin! En kombination som gör hans röst till något utöver det vanliga. Det låter lite Adam Levine och det kan aldrig bli fel! Detta är ett band som jag kommer följa!! ♥♥♥♥

image887

Roskilde 2008!

Är jag helt knäpp som redan längtar tills nästa års Roskilde-festival efter detta årets upplevelse?? Ja, lite är jag nog, men fy faan så kul det är! Jag älskar det där livet. Man kommer väck från allt och alla. INGEN vet vem du är och man kan göra precis som man vill. Du klär dig sunkigt, är helt ofräsch, dricker öl varje dag och bara glassar! Älsjar det där livet. Det andra livet man får uppleva i en vecka. Det är så nice! Jag saknar det! Det är precis som att man kommer till en anann planet där alla har samma intresse - MUSIK! Roskilde 2008...KOM NU!!
image886

Mys Från BikBok

Älskar denna oversize-tröja från BikBok. Den är så varm och mysig! Älskar detaljen med rosetten som piffar till det hela. BikBok har faktiskt kommit med en hel del skitsnygga och coola plagg, i like ♥

Nya Skivor!!!

Älskar att köpa skivor, älskar att få skivor! Det finns inget bättre. Tycker verkligen att det är tusen gånger roligare att komma hem med nya skivor än med nya kläder! Jag längtar alltid tills jag kommer hem och kan lyssna på mina nyinköpta skivor. Sen älskar jag att se hur min skivsamling växer! Har fått 3 nya skivor...3 fantastiska skivor!

Sufjan Stevens - Greetings From Michigan, The Great Lake State, med For The widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti (den fantastiska låten från O.C. Jag är helt mållös, den är....så FIN!)

The Killers - Sawdust, innehåller b-sidor, bla Romeo And Juliet

The Perishers - From Nothing To One, äntligen har jag alla deras skivor! Min samling är komplett! Det var bara den som fattades. Har aldrig sett den i en butik förr, men den fanns i Malmö. When I Fall är en låt som måste höras!
image882

Kaka På Kaka

Har varit i Malmö idag med Jonathan. Skitmysigt! Handlade en del, bla nya skivor. Fikade på Barrista. Det blev såklart en pepparkaksmuffin eftersom det är jul :) Älskar pepparkakor! För att inte tala om lussekatter...mmm! Heaven!! Jonathan skulle förresten ge sig på ett försök att ta en bild på mig. Bilden blev gaaaanska misslyckad, men ändå cool ;)

Drömplagget!

Jag hittade den! Har letat länge länge efter denna skitfina overzise cardigan! Gick in på H&M på STröget och där hängde den...jag stod i rulltrappan och kollade åt vänster och där hängde den! EN kvar! Och i MIN storlek!! WEEE!! "Det måste vara ett tecken!!!" så jag köpte den och jag älskar den!!!

H&M´s Barnavdelning!

Var inne på H&M på Ströget idag. Gick in genom "fel" dörr och kom till barnavdelningen. Framför mig stod en skyltdocka med ett par leggins på sig som jag fastnade för direkt! Jag haffade åt mig ett par som visade sig vara skitbilliga och kollade vidare. Tänkte att jag säkert kunde fynda här och det kunde jag! Kom ut med en påse i handen med ett par leggins i och en skjorta/tunika. Båda två för ca 200 dkk! WOW! Köpte även halsbandet som jag bloggade om tidigare.

Nice, huh ;)

5 Månader!!

Idag har jag och Jonathan varit ett par i 5 månader! Tiden har bara runnit förbi! Innan vi vet ordet av det så har 5 år passerat...är detta vi då, Jonathan?? :/

Haha! Man vet ju aldrig *blinkblink*
Nu ska jag ta mig en dusch, fick nyss ett sms av Jonathan om att han har fri kl 12 vilket innnebär att vi kommmer till Sverige tidigt, weee och att jag måste skynda mig lite om jag ska hinna kolla i lite butiker!

Jag Fick Den!!

Weeee!!! Igår när Jonathan kom hem från jobb så sa han att han hade köpt en sak till mig (älskar överraskningar!!), wohoo! Kollade på sängen och där låg den och glänste och bara väntade på att jag skulle ta den i min hand och pussa på den :) :) Blev så glad och han är världens sötaste!! Tack tack TACK!!
Den är precis lika bra som jag trodde och Tranquilize med Lou Reed är så jäkla bra! Hände dock en incident igår...jag och Jonahan fightade (som alltid!) igår och vad händer? Jo...jag råkar sätta mig på fodralet som går knäcker! Bummer! Men skivan är hel och det är ju därifrån musiken kommer :)
THE KILLERS Sawdust CD


Musik Runt Nacken

Har länge kikat på detta skitcoola halsband från H&M, men vet inte helt. Vill riktigt gärna ha köpa. Det är i alla fall inte det fjuttiga priset som gör att jag tvekar, men jag jobbbar som sagt på Glitter och går ju nästan bara med smycken därifrån. Dessutom jobbar jag alltid så jag kan inte ha andra smycken på mig...sicket jäkla problem,va!! Haha!
Tror att jag tar en sväng förbi H&M ändå och köper detta halsband!


Brittans Blackout!

Jag tycker att hennes nya är skitcool! Dock en skiva som man säkert tröttnar på illa kvickt, men just nu är den ok!
http://www.stuff.co.nz/images/335943.jpg

Jag Är Sjuk :(

Ligger i Jonathans säng (utan Jonathan) och tycker synd om mig själv...har så jäkla ont i halsen och kan inte andas genom näsan. Skitjobbigt! Kan inte ta nässpray heller. Dels för att jag inte har någon, men mest för att jag får så ont i näsan av det!! Hemsk känsla!! Vill bara hem till min egen säng :( Känner mig helt febrig också...ÅÅÅHHH DET ÄR SYND OM MIG!!! Här får ni en sjuk-spellista av mig. Så känner jag idag:

Oasis - Slide Away
Black Rebel Motorcycle Club - Need Some Air
Mando Diao - All My Senses
Jet - Shine On

David Gray - Greatest Hits

Kommer en hel del måste-ha-skivsläpp nu! Bl.a David Grey - Greatest Hits! Älskar den killen! Verkligen perfekt musik att lyssna på om man känner sig depprimerad och/eller har ångest. Hans låtar är både glada och sorgsna. Även i de sorgsna låtarna kan man hitta ett litet ljus som skiner igenom, Hans röst är något helt speciell. Han låter liten, men har en riktig kraftfull röst samtidigt. Han är fantastisk!
DAVID GRAY Greatest Hits CD
  • You're The World To Me
  • Babylon
  • The One I Love
  • Please Forgive Me
  • Be Mine
  • Hospital Food
  • This Year's Love
  • Alibi
  • Sail Away
  • Shine (Live)
  • Caroline
  • The Other Side
  • Flame Turns Blue
  • Destroyer

The Killers - Sawdust

Finally!! The Killers har äntligen släppt deras nya cd med b-sidor! Ska genast köpa! Idag helst även om jag egentligen inte har pengar, men...vad gör man inte för The Kilers ;) Är verkligen spänd och längtar som ett litet barn tills jag har den i handen! Såhär ser låtlistan ut...det vattnas i munnen!!!

THE KILLERS Sawdust CD
  • Tranquilize (With Lou Reed)
  • Shadowplay
  • All The Pretty Faces
  • Leave The Bourbon On The Shelf
  • Sweet Talk
  • Under The Gun
  • Where The White Boys Dance
  • Show You How
  • Move Away
  • Glamorous Indie Rock And Roll
  • Who Let You Go?
  • The Ballad of Michael Valentine
  • Ruby, Don't Take Your Love To Town
  • Daddy's Eyes
  • Sam's Town (Abbey Road Version)
  • Romeo and Juliet
  • Mr. Brightside (Jacques Lu Cont's Thin White Duke Remix)

 
Deras version av Dire Sraits-balladen, Romeo And Juliet, är något av det finaste jag hört! Brandon Flowers röst skär rakt in i hjärtat. Det hugger till och man får den där underbara, men samtidigt läskiga känslan...


A Bad Dream


Jag Har Gjort Som Alla Andra...

Och köpt denna underbart fina och billiga paljettklänning från H&M! Beställde även paljettkjolen så nu har jag min outfit för jul och nyår klar! :) Så skönt! Nu ska jag iväg till jobb...so long!
image874

Crazy Pics! Gotta See!

Haha! hade jäkligt kul ändå nu när jag tänker efter...se själva!
image865
Den bästa!! Sandra & Jag, hahaha!

Enkelt & Ljuvligt!

Såg honom på Roskilde förra året. Hade hört några låtar förr bara, men efter att ha sett honom på Roskilde så var jag fast! Hans röst, hans scenärvaro, hans charm...det hela var bara så enkelt och lättsamt. Man satt där i gräset i det varma vädret med en öl i handen och svävade på små moln. Det var verkligen en underbart fantastisk upplevelse! Jag snackar såklart om Josh Rouse! Hans röst klistrar sig fast och man är glad i en evighet! Köp skivorna...de värmer i kylan!

Julefrokost...hmm!

Hade ju julmiddag med alla anställda på Glitter i fredags. Kvällen blev som den blev. Buffén var ok, karaoken var skitkul. Vi sjöng You Drive Me Crazy och fick 8 poäng! WOHOO! Dem som vann fick 14...hmm :/
Sen var det fri bar för ca 12.000 dkk. Ca 2h efter att vi kom dit skulle jag och Gritt beställa några drinkar, men fick beskedet att vi bara kunde beställa VATTEN!! HUH!?!? Dem påstod att vi redan hade druckit för 12.000 dkk på 2h! Yeah right! Skit! :( Efter ett litet tag blev stället fyllt med sliskiga italienare osv på 40+ som stod med en drink i handen och försökte se sexiga ut!! Fy fasen! Så jäkla äckligt! Så tyvärr fick kvällen ett tidigt slut...redan 01.30 gick jag därifrån då mitt humör var helt nere. Suck suck. Kul hade jag med mina kollegor i alla fall :)

Ja, det är min chef i den konstiga skjortan från Bilka (!!!), haha! Hon är galen!

Mys I Mörkret!

Såhär kul hade jag och Jonathan i onsdags i Köpenhamn :) Det blev mycket skratt och många filmer, haha! Jag skulle lära Jonathan att gå som en anka...utan resultat! Killen har inte det som krävs...en ankstjärt!!! ;) ;)
Det var en mysig, men ack så kall dag. Så jäkla trist att det blir mörk redan kl 4 (!!!) också!!! What's up with that!?!? Jag blir helt depprimerad ju :*( Men med världens bästa sällskap så kan man få vilken mörk dag somhelst att verka som den ljusaste någonsin!!

Försökte ta några bilder i farten...lyckades inte helt, hehe!

Tomtelatte, hihi!

Låter skitsött och det var den också ;) Medans jag och Tina väntade på att bli hämtade av Pappa på stationen så bjöd jag oss på en Tomtelatte Espresso House. Smakade ljuvligt julig, hihi! Älskar att testa nya saker och få nya smakupplevelser. Testade dock en som inte var så god...nämligen en lakritslatteBaresso i Köpenhamn...örk! Smakade verkligen illa, men det lät gott :(
image849
Tomtelatte...mmm!

Men, COME ON!

Nu ska jag sluta gå in på Gaffa's hemsida! Det kommer bara fler & fler artister till Danmark som jag vill se, men som jag INTE kan se :( Läste igår att coola Smashing Pumpkins kommer till Danmark i febuari! AAAAHHH!! Var meningen att dem skulle spela på Roskilde i år, men dem avlyste...Hoppas verkligen att jag får chansen att se dem när jag kommer hem (hoppas, hoppas!)!
Billedet ?http://www.virginrecords.com/xspx/images/yphoto.gif? kan ikke vises, da det indeholder fejl.

Everything Is Average Nowadays!


From me To You!

Blir alltid glad av denna! Jag vill bara hoppa, dansa och skrika! Ha en underbar helg!
Det ska jag säga till alla mina kunder idag: -"God weekend!" ;)

Tjejkväll & Julefrokost!

Snart ska jag iväg till jobb. Slutar klockan 17 då jag ska direkt hem till Gritt där Sandra redan är på plats. Vi ska se alla Saw-filmerna, äta lasagne och æbleskiver som smakar sjukt gott!! Vi ska bara mysa och snacka skit i våra PJ's :) Sen imorn ska både jag och Gritt jobba från 9.30-17.15. Efter stängning ska vi ha förfest i butiken. Bara dricka några öl innan vi beger oss till stationen för att möta resten av Glitters anställda då vi sedan beger oss till Tivoli för att ha julefrokost med buffé, fri bar och karaoke!!!! Kommer bli så jäkla kul! Längtar verkligen skitmycket!!!

Æbleskiver!!! Kom till Sverige!!!


Hangover!

Blev som sagt gaaaaanska full förra fredagen (inge skoj...alls!!) och nu ska ni få se resultatet dagen efter...alltid lika kul va ;) Här sitter man...bakfull, mår skit, blir äcklad av allting, orkar inte göra någonting, öm i hela kroppen, hjärnan full med en massa ångest, brevid sina söta och väldigt NYKTRA systrar och pojkvännen! Ajaj...en bild säger mer än tusen ord! Jag försökte le lite i alla fall, haha! Världens roligaste bild!
image848
Jonathan, Tilina, jag (drunkie) & Tina

Ok, Nu Blir Jag Sur!!

Det är så typiskt!!! Kommer skitmånga artister till Danmark som jag vill se...NÄR JAG ÄR I AUSTRALIEN!!! Aaaahhhh! men jag ska inte klaga...,men det är fan irriterande!
Missar Eels, Queens Of The Stone Age, Stereophonics och Jimmy Eat World!!!!
Nu är jag ledsen :'(

For The Widows in Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti


I have called you children
I have called you son
What is there to answer
If I'm the only one
Morning comes in paradise
Morning comes in light
Still I must obey
Still I must invite
 
If there's anything to say
If there's anything to do
If there's any other way
I'll do anything for you
 
I was dressed embarrassment 
I was dressed in wine
If you had a part of me
Will you take your time?
Even if I come back
Even if I die
Is there some idea
To replace my life
 
Like a father to impress
Like a mothers mourning dress
If I ever make a mess
I'll do anything for you
 
I have you called you preacher
I have called you son
If you have a father
Or if you haven't one
 
I'll do anything for you
I'll do anything for you
I'll do anything for you
I'll do anything for you
 
I did everything for you
I did everything for you
I did everything for you
I did everything for you
I did everything for you
I did everything for you
I did everything for you
I did everything for you

 


Sufjan Stevens

Here it is!! Jonathan hade letat upp artister och låtar som varit med i avsnittet The Heavy Lifting. Jag sökte på alal artister på myspace utan att lyckas. Bestämde mig för att söka låttitlarna på Letssingit och det var den första jag sökte som var den rätta!!!
Artisten heter Sufjan Stevens och låten For The Widows In paradise, For The Fatherless In Ypsilanti.
Läser att Evelina skrvit till mig om vem det var i mitt förra inlägg...TACK!! :)

Sufjan Stevens - mmmm!

Här Är Den!! Love Youtube!

Sökte efter låten på Youtube. Sökte bara på "O.C - The Heavy Lifting" och får upp "The O.C. - Johnny's Funeral". Älskar Youtube ♥ Nu ska jag leta som en galning efetr låttiteln och artisten! Wish me luck!
Kolla på videon nedan och hör hur underbar den är! Har tårar i ögonen! Det måste vara en av världens finaste låtar! När man börjar gråta bara för att man hör en låt...så vet man att den är något helt speciellt!!!

 
Den är så sorglig!

BikBok Is The Shit!!

Har letat och letat efter en fin topp till julmiddagen med jobb på lördag utan resultat! Gick på Ströget i flera timmar igår. Hittade en massa, men såklart ingen topp! Det är så typiskt: när man inte letar efter något så hittar man alltid något i alla fall, men när man väl behöver en fin topp eller liknande så hittar man det aldrig!!! HATAR DET!
Var inne i alla butiker...utom BIKBOK. Brukar aldrig hitta något där, MEN...där fanns den! Köper den imorn! Den är så fin!!! Jag är så glad :) Köper alltid svart och går aldrig i blått, men nu gör jag ett undantag då den blå är tusen gånger finare!
image846
Visst är den fin!

The Heavy Lifting!

Har bara sett O.C dessa dagar. Är ett STORT O.C-freak! Kan se det hela tiden och alltid! Älskar musiken i serien och hur man upptäcker ny musik hela tiden. Det finns speciellt en låt som berör mig så otroligt mycket. Kan bokstavligt talat börja gråta varje gång jag hör den. Den spelas på Johnny's begravning. Ni vet då surfarkillen dör när han ramlar ner för klipporna. Vet inte alls vad låten heter eller vem som sjunger den. Det är i alla fall en kille och en tjej som sjunger refrängen tillsammans.

I'll do anyting for you...

Den är så otroligt fin och djup! Låten finns med i avsnittet The Heavy Lifting från säsong 3.
Om ni vet vilken låt jag menar så SNÄLLA...skriv till mig!!! :)

Headlines...örk!

Varför varför varför ska alla band återförenas!?!?!? Det blir bara kattskit av det hela! Spice Girls nya Headlines (Friendship Never Ends) är bara riktigt dålig! Och titeln ännu sämre! Såklart ska dem banta ner sig och visa upp sina nya kroppar i videon också. Det är väl det som drar publik och inte musiken...kul! Way to go Spice Girls!!!!
 

Ångest...

Börjar känna en enorm ångest över min resa till Australien nu. Inte för att jag inte vill resa för det vill jag! Tro mig! Men nu är det faktiskt mindre än 7 veckor kvar och det känns så verkligt nu. Snart händer det. Snart lämnar jag min familj och vänner här hemma i 6 månader...det kommer bli så svårt! Men jag vet att jag kommer hem igen och kommer då vara hemma för alltid. Tiden kommer nog flyga förbi...6 månader kommer säkert kännas som 6 veckor och då önskar man att tiden kunde gå långsammare :) Just nu känns det skit, men det kommer kännas bättre. Jag får tänka på det och se fram emot min resa och att höra om allt som hänt här hemma sen när jag kommer hem. Har haft några riktigt jobbiga dagar med tårar och ångest. Kommer sakna Jonathan så oerhört mycket!! Visste att det skulle bli hårt, men hade aldrig någonsin kunnat föreställa mig att det skulle bli så här hårt...jag ska bara njuta av tiden här hemma med mina nära & kära nu och ha positiva tankar! Men just idag känner jag ångest och ångesten delar jag med mig till er som känner som jag (nice huh)! Här kommer min "ångest-spellista"! Enjoy!

David Grey - This Years Love

Green day - Good Riddance (Time Of Your Life)

Oasis - Wonderwall

Jet - Look What You've Done

(Skrev detta igår, men kunde inte publicera det. Idag är en BRA dag!)

Na Na Na Na Naa


Kaiser Chiefs - Mina Bilder!

Här kommer mina bilder från Kaiser Chiefs i torsdags. Ska lägga upp filmerna på youtube snart och lägger upp de här senare. Ricky Wilson is the coolest...ever!!!
image832

Silly Me!

Hade en inte så lyckad kväll i fredags. Skulle se Factory45 på Studenterhuset som jag längtat skitmycket till, men saker & ting gick inte som väntat.
Jag hade tidigt fri från jobb så jag och Gritt gick lite på Ströget och sen gick vi hem till Jonathan där vi kollade på film och snackade. Efter ett tag kom Nathalie, Tina och Tilina och vi drack vin, champagne, shots osv. Jag tål inte shots, men ändå slank det ner en 10 st. Var på skitbra humör i taxin dit, men sen...måddde så dåligt och missade hela spelningen då jag somnade vid en högtalare!! Så typiskt mig!! det värsta är att jag nog inte kommer få se Factory45 igen förrän jag kommer hem från Australien. Jävla skit! Har skrivit ett kontrakt med Jonathan om att jag får dricka max 3 shots, dricker jag fler än det så får han en skiva för varje shots. Om jag skulle spy så bjuder jag på restaurang och bio. Skärpning Tille!!!

OH MY GOD!!

Fy faan vilken jävla bra konsert det var igår!!!! Ursäkta att jag svär, men så jäkla bra var det!!! Hade en klump i magen innan dem började spela...kunde inte helt förstå att jag skulle se dem igen! Det var lång väntan med 2 förband vilket var lite drygt, men 22:50 drogs gardinerna väck och Kaiser Chiefs var på plats!!! Trodde inte att det skulle vara bättre än förra gången jag såg dem, men det var det! Ricky Wilson ger allt från början till slut. Han ger verkligen ALLT! Publiken sjunger med och skriker och tappar rösten. Det hela var så jäkla underbart! Kaiser Chiefs är världens bästa liveband!! Alla väntade på deras hit, Oh My God. Den spelade dem som extra nummer tillsammans med Love Is Not A Competition, But I'm Winning. Konserten avslutades såklart med Oh My God och man visste bara att det skulle bli något helt speciellt, något helt galet!! Han bad alla om att sjunga just Oh My God högre och högre helA tiden. Jag kunde inte mer, men sen säger han "Now SCREAM!! Och jag kan lova att alla skrek!!
Ryser när jag tänker på det!! Har fotat och filmat skitmycket som jag lägger upp imorn! Fick förresten deras spellista där det står: "You are know the proud owner of a Kaiser Chiefs set-list", skitcoolt!!

Kaiser Chiefs Imorgon!

Imorn ska jag se KAISER CHIEFS igen! Längtar verkligen som fan!!! Jag hoppas att der blir en lika amazing konsert som förra året!!

Måste Höras!

Snart drar jag iväg till wonderful Denmark. Kommer inte hem igen förrän på lördag så därför tänkte jag dela med mig av låtar som jag tycker att alla borde höra...nice huh ;)

Tyler James - Why Do I Do

The Hives - Hate To Say I Told You So

Oasis - Whatever

Mando Diao - God Knows

Arctic Monkeys - Leave Before The Lights Come On

The Killers - When You Were Young  (acoustic version)

Morotskaka!

Mmmm! Tilina har gjort 2 morotskakor till mig som jag ska ha med mig imorn. En till Jonathans föräldrar och en till min chef som fyller år på torsdag! Ser så gott ut...jag vill äta nu!
kanske kan smaka en liten bit ;)
image831

Fashionalitys!

Nu har jag joinat Fashionalitys Glitters hemsida, www.glitter.se, gör der du med! Skitkul faktiskt. Folk bloggar om deras outfits, vardag, lägger upp videos osv. Om du är riktigt duktig så kan du få vara ansiktet för Glitter under en viss period...spänannde!

image829
Det är min profil! Bli medlem du med...nu!!!

Outfits!

Min outfit för igår och idag såg ut såhär:


Topp - Urban Outfitters
Scarf - Glitter
Armband - Glitter
Cardigan - BikBok
Jeans - Only
Skor - Cheapo

Scarf - BikBok
Tröja - BikBok
Tee - BikBok (under)
Jeans - Only
Skor - Cheapo

Mando Diao - Ny Video

Såg nyss den nya videon med Mando Diao - If I Don't Live Today. Den är väldigt annorlunda...lite märklig, men cool. Hela videon är tecknad. Låten är så jäkla bra! Musiken ger en rysningar och Björns röst ger det hela dubbel effekt!

Bästa Känslan...

När man kan hjälpa någon som blir glad! Älskar den känslan. Som idag på jobb...en gammal man kom fram och frågade mig om vi hade brickor till armband. Hans barnbarn eller dotter (kommer ej ihåg) skulle nämligen ha det. Hade inga, men tipsade om en annan buitk. Han tackade och gick. En stund senare kommer han glatt tillbaka och säger att de hade dem i butiken jag tipsade om. Så gulligt! Jag blev helt glad :)

Skärp Dig!

Blev så jäkla sur imorse då jag skulle ta tåget till jobb med Tina. Medans Tina står och trycker ut en bioljett hör vi en kvinna som gormar ock skriker i säkert 5 min. Vad och vem skriker hon till då?
Jo...till de glada männen som delar ut morgontidningen GRATIS!!
-"Det är inte alla som vill ha en tidning ändå står ni och trycker upp den i ansiktet på en! Bla bla bla...bla bla bla!
Ungefär så lät det fast på danska...hon var från Danmark.
VA FAN!! Dem gör bara sitt jobb. Om du inte vill ha en tidning så skit i det! Blev så jäkla sur!
Varför är det alltid så att man kommer på smarta idéer efter situationen!? Typiskt! Jag sulle bara ha gått fram och bett om en tidning när hon skrek som en jävla galning! Hade varit såååå nice! Hur fasen orkar man vara så jäkla bitter!

Juliette & The Licks

Kommer ihåg första gången jag såg Juliette Lewis på tv. Det var då jag såg den fantastiska filmen Gilbert Grape. Hon var så söt och oskyldig...det har ju ändrats radikalt nu! Nu är hon helt crazy och sjunger i bandet Juliette & The Licks som är ett skitcoolt band! Älskar verkligen hennes hesa röst och hela hennes stil. Hon klär sig verkligen speciellt. Väldigt freaky, väldigt coolt, väldigt fulsnyggt! Dem spelade i Köpenhamn förra året, men då lyssnade jag inte så mycket på dem...bummer!! Får hoppas att dem kommer igen. Har förresten sett några intervjuer med Juliette Lewis...haha! Hon snackar som fan och är helt glad och sprallig...sweet!
image819

Juliette & The Licks - Sticky Honey

I Wanna Be As Cool As Her!

Folk får tycka vad dem vill, men jag tycker att Avril Lavigne är skitcool! Älskar hennes röst, hennes leende, hennes klädstil...hon verkar vara en tjej som gör vad hon vill och känner för just då. Hon är sin egen person.
Önskar att jag också kunde klä mig som hon gör, färga håret blont med rosa slingor i och bara vara helt freaky!! I Australien...där ska jag och Nasty vara nya personer varje dag! Haha! PAX FÖR AVRIL LAVIGNE!!!! ;)
image818

THE THRILLS!!! SICK!

Som en daglig rutin går jag in på Gaffa's hemsida och möts av den mest fantastiska rubriken: The Thrills gæster landet!!! Förstår ni!? The Thrills kommer till Köpenhamn, Loppen den 10/12!!!!!
Min konsertkalender kommer aldrig någonsin se sitt slut...love it! Iiiihhhhh, nu är jag så jäkla glad!!!
Har ni inte hört The Thrills förr, så se för fan till att göra det nu! Just a simple click below!

The Thrills - Whatever Happened To Corey Haim?

Har förresten skrivit om The Thrills på bloggen förr. Läs det här:
http://tilisha.blogg.se/2007/june/the-thrills.html

Hård Morgon...

Åh! Har varit vaken sedan kl 6 och kört till Svågertorp och tillbaka för att lämna Jonathan på stationen :(
Stackaren skulle ha gått upp kl 5, men vaknade kl 6...ajajaj! Vi hann inte ligga och mysa...3 min efter var vi utanför dörren och satte oss i en iskall volvo och körde iväg. Hatar att behöva stressa, men han är så söt ♥ Han försover alltid sig! Ska snart hoppa i duschen och göra mig iordning för en dag på jobb...börjar känna mig ganska sliten nu faktiskt.
image817
♥♥♥♥

Spongebob Squarepants!

Se så fin! Jonathan köpte ett playstationspel och fick denna lilla filur på köpet! Spongebob is the coolest!


Missbildad Godis!

Det här fick jag ut ur automaten på BikBok. Är det sånt här man betalar 2 dkk för!?!?! Och...den smakade bajs!
image812

My Love!

image810

Café Kys

Fick min födelsedagspresent av Nathalie i fredags. Hon bjöd mig på världens bästa nachostallrik på världens mysigaste café med världens bästa musik ;) De spelade Kaiser Chiefs direkt när vi kom in...it's a sign!
Fick dessutom något som alltid önskat mig...nämligen en MAGIC EIGHT BALL!!!! Weeeee!!! I ♥ IT!
Den ska med mig på min resa till Australien!

Veckans Outfits!

Har inte kunnat blogga om mina outfits på hela veckan så här får ni alla på en gång...be inspired ;)

1. Tröja - Nümph
Skor - Cheapo
Jeans - Cheap Monday

2. Tröja - BikBok
Jeans - Cheap Monday
Skor - Cheapo

3. Caridgan - BikBok
Topp - BikBok
Scarf - Message
Jeans - Replay
Skor - Cheapo

4. Tröja - BikBok
Jeans - Replay

5. Topp - Monki
Linne - BikBok
Jeans - Only
Skor - Cheapo

6. Topp - Monki
Cardigan - Monki
Jeans - Only
Skor - Cheapo

7. Jeans - Only
T-shirt - Factory45 (American Apparel)

Bilder Från Halloween!

Här är mina bilder från Glitters Halloweenfest! Hade så jäkla kul! Jag ska föreställa en dödsängel á la Peyton.
Blev ganska nöjd...i alla fall med makeupen. Hade velat ha svarta vingar, men det kunde jag inte hitta.
image785

I'm Baack!

Har kommit hem till Sverige igen. Låter så dumt...Sverige Danmark...potato potato ;), men jag är hemma i alla fall.
Har bott hos Jonathan i 8 dagar nu. Har varit som en dröm!! Har dock saknat att inte ha kunnat lägga ut mina bilder här, haha. Idag när jag sa hej då till Jonathan så saknade jag honom skitmycket direkt så...gissa var han är nu...that's right! He's with me ♥
Just nu ligger han och sover på soffan...ska väcka honom så snart jag bloggat färdigt. Myspys!

Be There!

image784

MTV Music Awards...

F**K vad dåligt! Hade längtat efter att få se detta igen...dock på skärmen i år, men det är ju¨ändå musiken som räknas, men fan så dåligt det var i år! Amy Winehouse måste ha varit påverkad som fan! Först säger hon ingenting när hon får sitt pris sen när hon ska uppträda så svamlar hon bara! SKITDÅLIGT! Tokio Hotel blev utbuade. Höjdpunkten var Mika. Han är cool och räddade hela showen! My Chemical Romance räddade också min kväll med deras grymt bra Teenagers! Något som var överraskande var att Babyshambles gjorde ett uppträdande och att Avril Lavigne tog hem två priser. Nä...det var inte värt 2½h av mitt liv!
MTV Europe Music Awards Munich 07

Jag Måste Erkänna...

Jag är verkligen inget Britney-fan, men hennes nya skiva är faktiskt hennes bästa någonsin! Visst att hon har gjort en massa skit och bla bla bla, men hon har kommit tillbaka och gjort det skitbra! Hon hade lika gärna kunnat lägga sig ner och dö, men nope! She's cool!
Det finns inte en enda låt på skivan som är lugn, bara fullt ös rakt igenom. Tyvärr är det nog en skiva som man tröttnar på ganska snabbt, men just nu är den sweet!! Man hade kunnat tro att hon skulle göra en smörig skiva där hon ber om ursäkt för alla skandaler, men icke. Har fått en klar favorit på skivan, nämligen Piece Of Me. Refrängen är så jäkla klockren!

I'm Mrs. Lifestyles of the rich and famous
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Oh my God that Britney's Shameless
(You want a piece of me)
I'm Mrs. Extra! Extra! this just in
(You want a piece of me)
I'm Mrs. she's too big now she's too thin
(You want a piece of me)

Lyssna på låten genom att klicka på bilden!