VIKTIGT!!

Detta är nice! Jonathan köpte Oasis - Lord Don't Slow Me Down idag!!! Den kostade dock 299 dkk vilket jag tycker verkar lite märkligt eftersom jag sett den till ett mycket billigare pris hemma. Det får undersökas!
Älskar verklige fodralet. Det är som Green Day's Dookie där man ser nya saker på omslaget varje dag...sweet!

Mysdag!

Har vandrat på Strøget nästan hela dagen idag. Skitskönt att komma ut och det var dessutom riktigt härligt väder! Möttes med AJ och käkade en snabb lunch, sen gick jag till BikBok för att hälsa på Nasty. Efter det möttes jag med Jonathan och vi vandrade runt på Strøget i några timmar sen skulle han iväg på ett möte. Medans jag väntade på att han skulle bli klar gick jag till den andra BikBok där syster Tina jobbar. Hängde där i några timmar och provade kläder, hehe. Efter ett tag kom Jonathan dit. Vi väntade på Tina medans hon skulle stänga butiken, sen gick vi alla tre och käkde på ett jättemysigt café.
Nu har jag och Jonathan precis sett färdigt Råzone där hans förra flickvän medverkar i. En skitbra film måste jag säga! Absolut sevärd och den speglar dagens samhälle perfekt. Inte på ett "Men åh! Så löjligt!" sätt utan det hela är så verkligt. Se den! ;) Ska nog väcka Jonathan nu så att vi kan mysa lite...han ligger och sover på soffan ♥

Jimmy Eat World Till Vega!

Yes box! Jimmy Eat World kommer till Vega den 3 februari 2008. Dem är så jäkla bra! Såg dem i Göteborg för nåt år sedan då dem var förband till Green Day. Ni som är One Tree Hill-freaks har säkert också hört dem då dem spelat på TRIC i serien. MEN...jag kan inte se dem...befinner mig på 6 månaders resa just då. Typiskt typiskt, men har ju iofs redan sett dem. Hade bara varit sp jäkla coolt att få se dem på Vega!
Här kommer mina 3 absoluta favoriter med dem...check 'em out!!

Bleed America

The Middle

Sweetness

Ut På Strøget!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig till Strøget och luncha med AJ.
Även om jag är i København alltid så är jag nästan aldrig på Strøget, men idag är jag ledig från jobb och ska dessutom utnyttja min sista giltighetsdag på tågkortet, hehe!

The Masterplan!

Detta är verkligen en rysningsupplevelse! Noel "Oasis" Gallagher har den mest fantastiska rösten och texten är så underbart fin! Nu har jag gåshud..! Man vill bara blunda och drömma sig bort...
We're All Part Of The Masterplan!

Oasis - The Masterplan


Jag Är En Nörd!

Måste verkligen ha en klocka nu! Förr i tiden kunde jag inte gå ut utan min klocka...fick panik! Nu tycker jag iofs att det är ganska skönt utan en klocka. Om man har en riktight jäkla tråkig dag på jobb så går man bara och kollar på den och då går ju tiden såååå långsamt, men...jag vill ändå ha en klocka och eftersom jag är så barnslig och nördig är valet inte så svårt! Denna skönhet från Kyssjohanna skulle sitta perfekt på min handled!

Oasis I Studio!

Läste nyss på Gaffa att Oasis går i studion för att spela in deras sjunde album! WEEEE!!!
Iiiihhhhh!!! Har längtat som ett litet barn!!

Bandet har redan inspelat några låtar i augusti och har nu bokat Abbey Road i november och december och efter att ha mixat låtarna i januari så dem se hur långt dem har kommit.
Noel har sagt att bandet denna gång ska dra sig väck från att vara så sång-fixerad och istället fokusera på grooves! Han säger även att han efter att ha skrivit om att vara ung, att vara rik, att vara en rockstjärna och om att bo i en stor by inte har så mycket mer att säga. Så istället har han försökt att ta minnen från några resor han gjorde när han var yngre och sätta dem till musik!

Nice!! Förstår ni hur glad jag är nu!!! Har varit ett STORT Oasis-fan sedan barnsben...this is heaven!


Noel Gallagher

Glitter's Getting It!

Det verkar som att Glitter börjar förstå trender nu, wohoo! ÄNTLIGEN! Har väntat och väntat på att detta ska ske.
Får faktiskt in riktigt fina smycken och accessoarer nu. Skinnhandskar, väskor, baskers...you name it! Köpte 2 skitfina väskor därifrån i fredags. Så tråkigt att jag inte kan visa bilder förrän på söndag (senast!).
Har så många bilder att visa...bl.a från Halloweenfesten, haha!
I alla fall...ta en sväng förbi Glitter...det är billigt ;) I Love My Work ♥
image783

Mitt Liv, Just Nu!

Har ju inte skrivit så mycket om mig själv ser jag när jag läser igenom min blogg. Mest musik, men iofs så är det JAG! Musik är mitt liv (en del av den iaf), jag älskar musik, älskar hur musiken kan "lösa" mina problem just då, älskar känslan, älskar hur musik kan få en att minnas...
Anyway :) ska snart iväg till jobb. Bor ju hos Jonathan's föräldrar nu så det är nära till jobb...skitskönt!
Jag verkligen älskar mitt jobb! Mina kollegor är världens bästa och min chef är så jäkla cool! Igår tog hon fast två killar som stal, haha! Ni skulle ha sett dem...helt röda i ansiktet blev dem. Sen blev dem utkastade från hela centret av vakterna...in your face!!! Jag stod i kassan och fattade ingenting...helt plötsligt står Pia där och "skäller"!
Kul kul! Idag kommer AJ hit för att lämna över en tv till Jonathan sen ska vi käka middag är det tänkt.
AJ har även med sig min födelsedagspresent från honom...nämligen O.C säsong 3, weeee!
Är ledig från jobb imorn så ni vet vad jag ska göra...jag ska O.C:a! ;) ;)
Förresten så har mina Cheapo skor börjat gå sönder!! Ringde till butiken och tydligen har dem haft problem med alla Cheapo i läder så jag kunde byta till ett par i vanligt tyg ller få pengarna tillbaka, men jag vill inte!!! Vill ha de jag har nu så...jag limmade ihop skon med superlim, haha! Får se hur länge det håller.
Borde ge mig iväg nu om jag ska hinna handla mat osv. So Long..!

Arctic Monkeys

Blir aldrig trött på Arctic Monkeys. Älskar Alex Turner's arroganta och kaxiga stil, älskar hans röst, älskar texterna! Båda deras album är grymt bra och är verkligen i en klass för sig! Jag har alltid haft en favorit med Arctic Monkeys och det är deras A View From The Afternoon. Det är så mycket tryck och känsla i den och man får lust att bara hoppa och skrika tills det värker i kroppen!!


Anticipation has the habit to set you up
For disappointment in evening entertainment but
Tonight there'll be some love
Tonight there'll be a ruckus yeah
Regardless of what's gone before

Konsertkalender 2007

Detta har jag kvar att se i år...vem vet...det blir kanske fler ;)
image782

The Wombats!

Detta är skitcoolt: The Wombats kommer till Loppen och Sha La Las är förband!!
Två skitbra band på en och samma kväll!! Längtar som fan! Den 13/11, kostar 100 dkk, be there!
Har haft ett jäkligt bra musik år med en massa konserter...börjar tro att musikgudarna är med mig och läser mina tankar...TACK!
Vi ses på LOPPEN!!!

The Wombats - Kill The Director


The Wombats - Backfire At The Disco

Jag & Mina Systrar

Älskar denna bild på mig och mina underbara systrar! Den är tagen på Tilina's student. Visst ser man att vi är syskon?? :) ♥

The Raveonettes

Skitcoolt band, verkligen! Vet inte varför, men tycker att det är så jäkla coolt när det endast är en tjej med i bandet och resten killar. Eller jo...jag vet nog varför, det känns som att tjejen har makt och får mer respekt...tjejer kan!!! ;)
Ja, jag vet inte...kan inte förklara, men det är jäkligt coolt!
Dem spelar på Store Vega den 5 december. Egentligen skulle dem ha spelat på Lille Vega, men dte var så stor efterfrågan på biljetter så konserten flyttades till en större lokal...nice!
Klicka på videon nedan och hör varför det är så stor efterfrågan på biljetterna!

The Raveonettes - That Great Love Sound

Maroon 5 - Wake Up Call

Har blivit helt förälskad i Maroon 5's Wake Up Call!!! Den är så jäkla bra! Det är så mycket kraft i refrängen och det hugger till i magen. Tänk att jag ska se dem den 11/12...aaaahhhh!!! Längtar som fan! Måste köpa deras nya nu...har fortfarande inte gjort det. Videon är skitcool och som vanligt är Adam Levine så jäkla sexig!

Helgens Äventyr!

Nu sitter jag här ensam i Jonathan's föräldrars lägenhet som vi ska passa tils på fredag...mys :)
Ensam är jag faktiskt inte, katten Jack är här med mig. Ska till jobb kl 12-18 så det blir en kort dag, skönt! Gjorde iofs inget igår, vi mös bara ♥

Hade ju Halloweenfest i lördags med Gliter...det var så jäkla kul! Först käkade vi hemma hos Gritt sen stack vi till bowlingen där alla får shots om man lyckas få en strike när den gröna käglen står längst fram...det fixade Gritt så det blev slushice-shots till oss alla, mmmm! Sen fick jag en grön kägla, men fick dock bara ner alla utom en, irriterande! Efter 2 timmars bowling stack vi hem till Gritt igen där vi spelade Våghalsspelet och kom in på ämnet döden, andar osv. Det var inge vidare så vi gick vidare och fula blev vi, hehe. Det hela blev ganska dramatiskt ett tag. Vi väntade på Christina som sa att hon var där snart. Portklockan ringde och Sandra öppnade dörren, MEN...det var inte Chris utan en massa fulla killar som började bråka med Gritt i porttelefonen som käftade tillbaka ;) Helt plötsligt bankar det på Gritt's dörr. Gritt tar porttelefonen och lyssnar och kan höra en massa män som viskar...scarrrry!!! För att lugna vissas nerver så ringde Gritt polisen som närmast slängde på luren i örat på henne eftersom han tyckte att vi skulle undersöka det hela bättre, haha! Det var såklart ingenting, så efter att Sandra och Gritt kommit tillbaka efter att ha varit nere och kollat läget så festade vi vidare till kl 5, trodde dem ja...jag sa att klockan var 4, men det trode ingen på. Vintertid ju!!!!! :)

Jonathan kom och hämtade mig för att sedan åka 1½ h senare igen för att köra hans föräldrar till Kastrup. Han kommer tillbaka och tvingar mig upp ur sängen för att köra hit så här var vi 7.30. Vi somnade och vaknade igen vid 12, käkade frukost och kollade på tv. Sen stack Jonathan iväg för att köpa nya KLOVN på dvd. Kollade på alla avsnitt, så jäkla kul ju! "Lagade" mat gjode vi också...värmde mat kanske passar bättre, hehe.
Det var mys igår! Bilder från i lördags kommer om några dagar då jag är hemma igen.


...


Jag Gråter!

Bokstavligt talat. Jag stod och sminkade mig då jag helt plötsligt hör dessa ljuva toner...gitarren, rösten...det hela smälter samman till det perfekta. Jag får tårar i ögonen. Det är så fint. Refrängen...kan inte beskriva vad jag känner. En blandning av det glada och det sorgliga. Han sitter där med sin gitarr och sjunger om henne.
Det låter säkert smörigt, men lyssna, verkligen LYSSNA!

Plain White T'S - Hey There Delilah


Hey there Delilah,
Don't you worry about the distance,
I'm right there if you get lonely,
Give this song another listen,
Close your eyes,
Listen to my voice it's my disguise,
I'm by your side

Läs hela texten
här. Jag har nog aldrig läst något så fint i hela mitt liv! Tänk att få sen sån text skriven till en...Kan lyssna på den om & om igen även om jag bara känner för att krypa ihop och bara släppa ut allt! Bara brista och gråta allt vad jag kan! Ändå vill jag höra den...igen & igen & igen...

Det Gör Ont I Hjärtat...

Detta är en låt ALLA borde höra!! Som Nasty säger:
-"Det gör ont i hjärtat!"
Och det gör det verkligen! Lyssna på texten...den sitter där den ska och där finns så mycket känsla!
Såg videon på MTV nyss...jag ryser! En av deras bästa på Sam's Town!

The Killers - For Reasons Unknown


MCR - Teenagers

Är inget stort fan av My Chemical Romance, men visst fan är dem skitbra!! Ska ta tag i det här nu och köpa deras skivor! Har en klar favorit på deras senaste skiva nämligen Teenagers som även är deras nya singel. Jag älskar MCR videor då Gerard går helt amok och verkligen lever sig in i det han gör och sjunger om. Man får känslan av att det hela är på riktigt. Det man ser händer just nu! Men...så är det ju inte riktigt, men så jäkla bra är det och så jäkla cool är han! Såg MCR tidigare i år i Danmark. Hade verkligen förväntat mig en show efter alla videor man sett, men det var faktiskt en besvikelse. Kan förstå dem på sätt och vis. Det var deras sista konsert på turnén och visst måste dem vara jäkligt trötta och utslitna, men folk betalar ändå för att få en bra konsertupplevelse.
Det är i alla fall kul att ha sett dem! Se videon nedan...it's goooooooooooood!!!!

Late Night Shopping!

Då har man precis stigit ur duschen och sitter här och känner sig liiite halvfräsch i alla fall ;)
Jobbade från 13-00 igår då det var midnattsöppet. Hade jäkligt kul på jobb med Gritt och Sandra. Så kul att jag glömde ta paus, WHAT!?!? Så det blev 11h i streck, men det var lunch! Hände intealls mycket igår. Förstår inte varför vi hade midnattsöppet. Alla har ju inte fått sin lön än så vi sålde för mindre än hälften av vad vi gjorde sist...bummer!! Men vi hade kul så jag klagar inte :) Skitkul var det ju när Sandra skruvar upp för Boten Anna!!! Aaaaahhhh! Hate it! Sen blev det lite Gigi 'D Agostino, The Hives och massor Kaiser Chiefs ♥
Blev inga bilder då jag glömt kameran hemma, suck suck, men jag var i alla fall rosa med en massa fula rosa smycken, haha. Nasty kikade förbi vilket var skoj! Har saknat henne massor!

Dagens Outfit

Nu ska jag snart iväg till jobb och Tilina ska köra mig, yeah! Jobbar till kl 18 idag sen ska jag hem till Jonathan...det blir mys ♥ Händer en massa skoj resten av veckan! Imorn är det midnattsöppet på Field's och vi på Glitter ska välja en färg som vi ska ha på och ha matchande smycken till. Jag ska vara rosa :) Tar bilder imorn som ni får se senare. Kommer inte vara hemma förrän vid 01.00 imorn..So Long!
image780

Skor - Cheapo
Jeans - H&M
Linne - Monki
Cardigan - BikBok
Armband - Glitter
Scarf - Glitter

Min Lillasyster Har KÖRKORT!!

WWWEEEEEEEEEE!!!! Min underbara, fantastiska lillasyster Tilina fick körkort idag!!!!
Jag är så glad!!! Och jag blir den första som ska åka med henne, wohoo!!!

Shimmy Shimmy Quarter Turn

Vad säger man...Hellogoodbye's nya Shimmy Shimmy Quarter Turn...den är cool! Videon är lika nördig som deras första. Älskar hur dem framställer sig själva som riktiga nördar (i detta fall) med korta röda shorts och en tanktop och även en vit näsa :) Man blir glad av musiken. Det hela är så enkelt och lättsamt. Se videon nedan och lägg märke till solkrämen "Hassel Off" haha!!!

Du Är Fantastisk!

image779

Deathangel

På lördag ska vi ha Glitter-party med halloween tema. Längtar som fasen! Alla ska vara utklädda och jag har bestämt mig för att vara en dödsängel á la Peyton Sawyer i One Tree Hill. Kommer dock inte ha svarta vingar, men allt annat ska vara svart. Kommer såklart ta en massa bilder så vänta bara ;) Det blir nice!!
image775

Me Today!

Idag kände jag för att prova tröjan jag fick av Tina i födelsedagspresent...den är så jäkla fin! Love it! Så det blev den och lite annat!
image772

Jacka - Only
Väska - Glitter
Vantar - H&M's barnavdelning
Scarf - Glitter
Jeans - Replay
Skor - Cheapo
Topp - BikBok/Jewel
Armband - Glitter
iPod - Nano

The Hives - 10 Av 5!

Har lyssnat på The Hives nya skiva hela dagen...t.o.m på jobb! Skruvade upp för volymen och dansade i mitt eget huvud! F**K vad bra den är!!! Blev helt paff! Visst anade jag att den skulle vara skitbra soma allt annat dem gjort, men detta var något helt otroligt! Den är så jäkla cool och som vanligt går dem helt amok!!!
Man märker speciellt på Giddy Up att dem fått hjälp av Timbaland, men inte så mycket annars. Jag har redan fastnat speciellt mycket för en låt som går på repeat hela tiden. Är bara rädd för att lyssna sönder den så jag får nog kontrollera mig lite. Deras Won't Be Long hade lika gärna kunnat vara en låt av The Sounds. Speciellt när man hör melodin i början av låten. Dessutom låter det inte alls som Pelle i verserna. Hans röst är mycket mörkare än vanligt, men sen i refrängen...där släpper han loss helt!!! När jag hör den så kan jag se mig själv längst fram till deras konsert hoppandes och skrikandes. Jag kan se mig själv gå helt amok och sjunga med och slänga med håret medans svettet rinner och man känner sig som världens ofräschaste med lyckligaste person i världen!!!
Den bilden kommer kanske bli sann...The Hives ska nämligen på Europa turné nu i höst!!!!!! Blev så jäkla glad när jag läste det i tidningen imorse! Där satt jag på tåget med The Hives på högsta volym och som alltid bläddrar jag alltid fram till musikdelen först där jag läser att dem ska turnera!! Min dag var gjord!!
Något som också är jäkligt coolt och otippat är att The Hives är förband till ingen mindre än Maroon 5 på deras USA turné!  Jag SKA se The Hives snart! Deras nya cd får 10 stjärnor av 5...så jäkla bra är den!!!!
image771

Ni Har Väl Inte Glömt?

Mando Diao släpper deras Never Seen The Light Of Day idag!!! Har längtat och väntat och nu äntligen är den här! Har ju lyssnat på den på deras myspace och den är helt fantastisk! Helt underbar! Ingen skrälig rock bara ljuva toner med mycket folkmusik! Enligt Expressen så är det deras bästa skiva någonsin.
Har tyvärr inte pengar till den just nu, men på tisdag...då går jag raka vägen till närmsta cd-butik och köper den!
 Jag vill ha den i handen nu!!! Det är så annorlunda för att vara Mando Diao...ett helt annat sound än vad man är van vid att höra. Jag älskar det!
image769

Jag Hatar Det!

Ni vet när man hör en ny artists singel för första gången och tänker:
-"Fan va bra!"
Sen kommer deras nästa singel och man tänker:
-"Va fan! Det låter ju precis likadant!"
Jag hatar det och precis så är det med The Fray som tog världen med storm med deras How To Save A Life.
Nu har dem släppt en ny singel, Over My Head, och det låter verkligen detsamma!
Jag hatar det!!! Kan dem inte höra det själva?? Skittråkigt ju :(

The Fray - How To Save A Life


The Fray - Over My Head

Moros Eros

Nu ska jag snart hoppa i säng, men såklart letar jag alltid musik innan sängdax ;) det har helt enkelt blivit en vana...en vana som jag så gärna alltid vill behålla! Jag fastnade i alla fall för Moros Eros med deras Today IsThe Day. Gillar beatet och videon är skitcool.Tycker att det låter som en blandning av Franz Ferdinand och kaiser Chiefs. Lyssna själva och se videon genom att klicka på bilden nedan. Lätt va ;)
Sussa sött!

 

Joe Labero

Mamma & Pappa firade silverbröllop igår. Deras present från mig, Tina och Tilina blev biljetter till Joe Labero's show i Göteborg med 5-rättersmiddag och platser längst fram till denna förtrollande föreställning!
Hela familjen ska dit på vår bekostnad. Mamma & Pappa blev så glada och det var så kul att se!
Så den 29/12 ska vi äntligen få se den omtalade Joe Labero live. Längtar verkligen!

Min Outfit Idag

Dagens outfit skiljer sig inte så mycket från igår. Lite annorlunda accessoarer bara och en cardigan och jeans istället. Blev så förälskad i klänningen så var bara tvungen att ha den på mig på jobb idag :)
Har fått många fina kommentarer om den...love it!
image767

Klänning - Glitzy
Cardigan - Monki
Jeans - Cheap Monday
Skor - Cheapo
Armband - Glitter
Halsband - Glitter
Örhänge - Glitter

Underbar Dag!

Hade en jättemysig födelsedag igår! Det är så mysigt att vara omkring sin familj och pojkvän!
Finns det något bättre än att starta dagen med tårta och presenter förr att senare under dagen gå på restaurang och sen avsluta det hela med 2 filmer och en massa godis och mys!! Älskar det!
Hade verkligen en supermysig dag igår!!!

My Boyfriend's A Rockstar!

Jag är så glad för hans skull! Det går så jäkla bra för bandet nu och precis i detta ögonblick är dem i studion för att spela in deras första EP!!! Jag är så stolt!
Om ni fortfarande inte har hört eller känner till Factory45 så är det inte försent...klicka er in här:
www.myspace.com/factory45 för att höra deras låtar och läsa lite om dem.
Klicka även på bilden nedan för att läsa vad Danmarks srörsta musiktidning, SOUNDVENUE, skriver om dem!
image761

Dagens Outfit!

Var såklart tvungen att ha på mig min nya klänning och skor! Är så glad! Klänningen är mycket finare än vad jag trodde och likaså skorna. Har inte sett något av de irl innan, så det var en nice surprice ;)
Såhär ser jag ut idag i alla fall:
image758

Klänning - Glitzy
Skor - Cheapo
Strumpbyxor - H&M

Tick Tick Boom - 2 Videor

Vilken video föredrar ni? The Hives har ju gjort 2 videor till deras skitcoola Tick Tick Boom! Den första videon är ju som en "vanlig" video baserad på en livespelning medans den andra är väldigt speciell. Där är dem stora dockor som gör en masssa märkligt.

Deras första:



Deras andra:

Mina Presenter!

Då är det min födelsedag! WOHOO!!! Kommer bli en riktigt mysig dag med restaurangbesök och det hela :)
Blev väckt med tårta och en massa fina presenter! Fick verkligen en massa fint och saker som jag verkligen önskat mig! Jag fick en jättefin topp från Tina, The Hives skiva från Jonathan och Cheapo skor, en bok från Tilina + Simpsons godispåse och ett 3-pack Kinderägg, en klänning från Mamma & Pappa och en jacka från Tina, Tilina, Mamma & Pappa. I'm HAPPY!
image748


Trodde verkligen inte att jag skulle få Cheapo skorna!! Blev skitglad!! Blev verkligen glad för allting! Älskar kläder och boken blir spännande att läsa! Nicole Richi är så jäkla cool!
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning sen ska jag till Nova med Jonathan och leta efter en halloweenkostym, hehe.

Snart Min Födelsedag!

Imorn fyller jag år!!!! Tiden går så snabbt! Nästan skrämmande...
Jag blir i alla fall hela 23 år gammal! Usch...känner att tiden bara rinner iväg.., men det ska bli kul.
Dessutom firar mina fantastiska föräldrar deras 25-årsdag tillsammans imorn.
Det kommer bli en riktigt mysig dag!

Dagens Outfit!

Yes, då har man jobbat idag. Jobbade från 9.30-17...var inte så mycket kunder som vi hoppats på, men det gick bra ändå. Sen kom söta Gritt på besök. Gick med henne till Toys 'R Us för att kolla på en kostym till vår Haloween-fest nästa lördag! Kommer bli så jäkla kul!!! Ska köpa en kostym imorn :)
Skulle förresten ha sett Råttatouille ikväll, men smarta Tilina hade råkat beställa biljetterna tills imorn istället...aaaahhhh! Ställde mig vid kassan och sa glatt att jag skulle hämta biljetter!
-"Ja, tills imorgon?"
-"Öööööhhhh! VA!?!?
Buhuuu...:( Körde till Filmkedjan istället och köpte naturgodis och hyrde Vänner För Livet!
Så nu ska jag mysa med Jonathan ♥
Såhär såg jag ut idag:
image747
Skor - Replay
Jeans - Replay
Tee - Monki
Cardigan - Monki
Scarf - Message
Armband - Glitter

Alright!!

image746

Sick As Hell!

Hatar att vara sjuk...hatar att vakna på morgonen och inte kunna andas, hatar att hosta så man tror att man ska spy, hatar att gå runt och frysa, hatar att känna att man inte har någon ork i kroppen, men...trots det så kallar arbetet! Jag är inte den som sjukanmäler mig och stannar hemma...fastän jag kanske borde denna gång..?
Jobbar bara till kl 16 idag sen ska jag möta Jonathan för att sedan besöka hans syster som håller födelsedag.
So Long...

Mando Diao - Down In The Past

Penicillin

Ska käka penicillin i 5 dagar nu. Hatar att vara sjuk...gick dessutom inte till jobb idag och det händer aldrig!!! Men...man är bara mänsklig. Kroppen måste få säga ifrån.

The Tellers - Second Category

Den är så jäkla skön! Inget ansträngande...man bara lyssnar och njuter och försvinner bort i en fantasivärld! Tänk att få höra detta live...jag ska (kanske) på söndag!! Lyssna hur han uttalar "Second Category"...sweet!


Min Konsertkalender För I År!

Dessa fantastiska band ska jag se i år!!!

21/10 - The Tellers
8/11 - Kaiser Chiefs
9/11 - Factory45
2/12 - 1990s
11/12 Maroon 5


1990s Till Danmark!!!

Aaaaahhhhh!! 1990s kommer till Danmark 2 gånger i december!! 1/12 spelar dem på Posten i Odense och den 2/12 spelar dem på LOPPEN! Jag vill så jävla gärna se! Har deras album som är grymt bra! En klar favorit i cd-hyllan! Många har svårt för deras musik. Den är ändå ganska speciell, men ingen kan påstå att deras You Made Me Like It är dålig! Se den här och förstå vad jag menar! Skitcoola och musiken är en klass för sig!
Jag ska se...helt klart! Om jag så ska gå själv...det skiter jag i! 1990s Loppen...det är för bra för att vara sant!


MOP Watch

Behöver verkligen en ny klocka. Gillar verkligen denna modellen och färgen är superfräsch! Kostar ynka 325 kr. Älskar att den har "Slap Strap" armband som bara lägger sig runt handleden. Inga spännen eller dylikt behövs. Ni kommer kanske ihåg det från när man var liten. Då hade man ju sånna "band" som man slåg på handleden och som virade sig runt av sig själv. Nice nice!
image739

Lord Don't Slow Me Down

Denna DVD med Oasis stör högt högt högt på min önskelista!!! Vill helst ha deluxe-versionen med 2 skivor. Är väl ca 40-50 kr dyrare bara. För er som vill veta så går den att förbeställa på Ginza. Dvd'n släpps den 29/10 och tro mig...den är värd varenda krona!!!

Folkmusik Á La Mando Diao

Så lyder rubriken i dagens Metro. Om ni inte har läst den så skriver jag lite kortfattat om artikeln här. Det var som jag skrev igår...den nya skivan skiljer sig helt från deras gamla sound...nice!

"Musiken på kommande skivan är akustisk och folkmusikbetonad.
Dessutom tar bandet paus drån sitt ständiga turnerande. Istället kommer Björn Dixgård själv åka ut på klubbturné för att spela Mando Diao-låtar i Tyskland, Österrike, Schweiz och förmodligen även Sverige.
Med omkring 200 konserter per år är Mando Diao ett av Sveriges hårdast turnerande band. Istället för att ta det semester under deras 2 veckors paus under jul och nyår så bestämde dem sig för att gå in i studion igen. Då hade det bara gått 3 månader sedan dem släppte deras Ode To Ochrasy. Dem insåg att det kanske var deras sista chans på väldigt länge att spela in en ny skiva eftersom dem skulle turnera hela våren och sommaren. Dem lade grunderna till Gustaf's låtar på 1 vecka och den andra veckan kom Björn hem från Malaysia då han fick ett samtal om att han skulle ta en taxi till studion för att dem var mitt i inspelningarna och sen spelade dem in hans låtar.
Slutresultatet är ett album som skiljer sig markant från deras andra skivor.
Med tanke på att de nya låtarna är svårare att framföra live tar bandet nu en paus från turnerandet. 
Så i start på november åker Björn Dixgård ut på klubbturné."

Detta låter skitspännande! Älskar verkligen deras nya skiva. Den är så annorlunda och jag gillar hela idén med att dem bara bestämde sig för att göra ett album helt plötsligt och att det hela gick så snabbt.
Som Björn Dixgård säger:
-"Det var som på 50-talet när artister gjorde skivor.
De bara kom in och gjorde sin skit, sedan lämnade de över det till producenten
."
Jag hoppas verkligen att han ger sig ut på en turné i Sverige. Tänk att få se honom själv framföra mando Diao's låtar..!

image738

SJUK :(

Ja...jag är sjuk och det är så synd om mig. Tycker jag i alla fall. Har fått tid hos vårdcentralen så ska dit alldeles strax. Skit det här...fyller ju år på söndag och ska till födelsedag imorgon hos Jonathan's syster...
Typiskt mig att vänta in i det sista!!!! Får se vad jag får för resultat...I'm scared!!

Timbaland Ft The Hives - Throw It On Me

Är inget Timbaland-fan, men detta är skitcoolt! Min första tanke var: -"Äh, va faan!"
Inte det bästa jag hört, men annorlunda och videon är sweet! The Hives i refrängen gör hela låten!


Mer The Hives!

Kan fan inte få nog! Till er som inte lyssnat så mycket på The Hives förr: kolla in dessa videor och bli amazed!!
Nu ska jag leta fram min gamla skiva och drömma mig bort!!! Jag SKA se dem live...snart!!
 

Favorit I Repris!

Har bloggat om denna video i ett tidigare inlägg, men den är så jäkla bra och mäktig så ni får den igen ;)

You know I've done it before
And I can do it some more
I've got my eye on the score
I'm gonna cut through the floor
It's too late
It's too soon
Or is it

Tick Tick Tick Tick Tick Tick Tick ... Boom!!


Oasis + Facebook = SANT!

Haha, skitcoolt ju! Var inne på myspace där Oasis postat en "Bulletin" där dem skrev att dem har skaffat facebook nu! Vad säger man...jag är vän med OASIS!!!
image737

Never Seen The Light Of Day

Ska köpa Mando Diao's skiva så fort den släpps! Har lyssnat igenom hela nu och F**K vad bra den är!!! Väldigt annorlunda från deras Ode To Ochrasy. Mer melodi i låtarna. Speciellt på Gold. Visste att jag inte skulle bli besviken!! Jag älskar Mando Diao!!!
image736

Mando Diao - Lyssna Redan Nu!

Snart släpper fantastiska Mando Diao deras nya efterlängtade album, men man kan redan nu lyssna på deras album, Never Seen The Light Of Day, på deras myspace!!! That's what i said: MYSPACE IS THE SHIT ;)
Klicka bara på bilden!
image735

Black And White Album

  1. "Tick Tick Boom"
  2. "Try It Again"
  3. "You Got It All... Wrong"
  4. "Well All Right!"
  5. "Hey Little World"
  6. "A Stroll Through Hive Manor Corridors"
  7. "Won't Be Long"
  8. "T.H.E.H.I.V.E.S."
  9. "Return The Favour"
  10. "Giddy Up!"
  11. "Square One Here I Come"
  12. "You Dress Up For Armageddon"
  13. "Puppet On A String"
  14. "Bigger Hole To Fill"



Idag släpptes The Hives nya album!!! Iiiihhhhh! Blir att klicka hem direkt!!


Myspace vs Facebook!

Jag älskar Myspace! Tycker tusen gånger bätre om Myspace än Facebook. På myspace skriver man till folk och upptäcker ny musik, kolla på andras bilder kan man också göra. Det hela är så lätt och simpelt. facebook då...gäsp! Det finns alldeles för mycket saker där!!! Tester hit & dit, nya funktioner hela tiden. Skitjobbigt att få en massa skit skickat till en hela tiden! Nä...jag är inget facebook-freak, men däremot ett stålt myspace-freak!!
Pga av en massa hackers (aaaarrrggghhh, ge er!!!) så har jag fått ändra min profil. Så istället för min svarta look så blev det nya resultatet såhär:
image734
Nice, huh ;)

Köpa Eller Ej..?

Kollade på en vit/rosa rutig skjorta på Carlings igår, men kan inte helt bestömma mig. Den är på rea och kostar 149 kr. Älskar den lilla detaljen på ärmarna med rosetten...sött!

What To Do?

She's Cool!

Jag diggar Avril Lavigne som fan! Hon är skitcool och kör sitt eget race! Ska faktiskt köpa skivan bara för att den är så jäkla speciell. Den gjordes på typ 3 dagar där hälften av låtarna är seriösa och resten oseriösa. En av låtarna är baserad på en läskflaska!! Det verkar som om hon släpper en oseriös singel sen en seriös, en oseriös, en seriös osv...
Hon släppte ju först sin Girlfriend sen When You're Gone och nu Hot...oseriös, seriös, oseriös...you see?? :)

FLOORFILLER!!

D'ya remember?? ;) How can you forgett! This is good stuff!!

Hey Mr. DJ, in case you forgot
I came to get down
So you better make it hot
Cause I can't jump around when I hear groove killers
When I'm out sitting down, it's a clear time stealer

Give me a track with a phat kind of beat
A groove so unique that it kicks me off my seat
Cause I won't find a mood with a new spine chiller
When the crowd hits the room, it's a true crowd thriller

Freeze, better make it hot
Music please, blow the spot
Play that funky music

That is how we want it
Floorfiller
That is how we need it
Floorfiller
Something's outta order, people in the corners
Don't you see it?
Can't you feel it?

FLOORFILLER!!

Mutya Buena

Förstår inte det här riktigt...Är det lönt för Mutya Buena fd Sugababes - medlem att gå solo när det låter precis likadant?? Hörde henne för första gången idag då jag slog över till ZTV.
-"Åh nej! Inte Sugababes!!!
-" Det är inte Sugababes, det är Mutya Buena. Hon har gått solo nu.
Jaså...potato potato!!!

The Tellers!

Detta måste ni höra! Se dessutom om ni kan. Dem spelar på Mejeriet i Lund den 21/10 (min födelsedag).
Dem låter som en blandning av Arctic Monkeys (de 2 sista låtarna) och Morten, Factory45 (de 2 första låtarna). Klicka på bilden och beundra dessa belgiska fantastiska killar!
image731


Factory45 på Gaffa!

SE SE SE!!! www.myspace.com/factory45
image730

1000kg Godis :)

Ojojoj!!! Jonathan skulle fixa med godis osv så att allt var klart när jag kom hem från jobb (lyx). Och jovisst hade han fixat godis...för 170 kr!!!!! Snacka om att vi hade en massa godis. Åt så att jag mådde illa...,men idag är jag lite sugen igen. Varför är det alltid så. Varför kan inte den äckelkänslan sitta i lite längre så att man inte käkar så mycket skit alltid! Men gott är det ju so...I don't care :)
Skulle se en film också som Jonathan sa skulle vara skitbra! Kiss Kiss Bang Bang heter den. "Tyvärr" somnade vi båda. Nu ska vi i alla fall se klassikern: GREASE, yeah!
image729

Outfit!

Så här såg jag ut igår. Hade dock inte den scarfen på mig, den köpte jag sen, men jag hade min rosa palestinasjal på mig från Indiska.

Scarf - Messege
Jeans - Replay
Skor - Converse
Topp - H&M
T-shirt - WoodWood
Accessoarer - Glitter


Ny Scarf!

Kollade på en scarf igår på MESSEGE. Var inte helt säker på vilken jag skulle ha, men det blev denna. Den är SKITSTOR!! Utan att överdriva så kan jag få hela runt mig...hela kroppen! Den är stor som en filt och så himla skön och varm!!! Kostade 179 dkk med min rabatt!
image724

Shopping!

Har handlat en del. Bl.a en ny vinterjacka! Det är så vårt med jackor, men nu har jag hittat en varm och skön...äntligen!

Disco Converse!

Tycker faktiskt att dessa är skitcool! Väldigt annorlunda och man är nog en av få som har dem om man nu köper ett par. Jag hade faktiskt kunnat tänka mig att köpa de svarta. Tror dock att man tröttnat väldigt fort och 999 sek är lite väl dyrt enligt mig.
Visa mer informationVisa mer informationVisa mer informationVisa mer information

Så Jävla Bra!

Detta måste ni höra! Klicka på bilden för att höra deras låtar på myspace. Där har dem 10 låtar uppladdade.
Låter grymt bra! This is sweet!
Steel Train!
image719

Gårdagens Outfit!

Har alltid älskat AJ's gamla tröja! Hittade den i klädkammaren igår...han använder inte den länge så...nu kan jag använda den istället, wohoo ;)

Tröja - AJ's gamla
Byxoe - BikBok
Scarf - ett stånd på Ströget
Skor - Topshop
Armband - Glitter

Nya Skor!

Dessa ska jag köpa när jag får min nästa lön. Skitcoola! 539 kr...ingenting ju! Åh, jag vill ha dem nu!!!
image714

My Heart!

The Perishers - My Heart

Sway!

The Perishers - Sway

Här Får Ni Allt!

Vet knappt var jag ska börja så jag börjar med i onsdags i Köpenhamn på Loppen!
Vi är ganska många som ska se dem och där var en del svenskar faktiskt. Inte så mycket folk annars då The Perishers inte är så kända varken i Danmark eller Sverige, men det blir det förhoppningsvis ändring på nu!
Vi satte oss ner vid några bord då jag ser Ola Klüft sitta vid ett borde 2m från oss!! Säger till Nasty att vi måste ta foto med honom...efter många om och men så går vi dit och Nasty frågar snällt. Såklart fick vi det och han började prata med oss och frågade bl.a om vi skulle se dem i Lund också. Kunde ju inte säga nej och såklart ville vi det!!!
Det var en grym bra spelning! Såm sagt hade jag höga förväntningar med detta var över förväntan!!! Tror att alla som var där blev helt chockade övver hur jäkla duktiga dem är och att ingen känner till dem. Bandet har funnits i 10 år. Det visste jag faktiskt inte. När de gick av från scenen så kom dem tillbaka en kort stund efter för två extranummer...två fantastiska extranummer! Den första sjunger alla sex och det var verklige ett rysningsmoment!
Efter spelningen står Ola och signerar skivopr osv. Såklart skulle vi också ha våra skivor signerade. han står med en vanlig bläckpenna då vi frågar och han svarar:
-"Jag har sånna fina silverpennor här borta istället."
Ok...så han går före och vi följer efter i ett led och känner oss som två groupies! Två väldigt överlyckliga groupies!
Väl framme vid försäljningen (som de själva står för förresten vilket är jäkligt coolt) får vi våra skivor signerade av alla i bandet. Ola säger:
-"Jag är rädd för att skivorna kanske blir mindre värda nu när våra namn stå där..."
Nä då! Skitfina killar som snackar mycket och är väldigt trevliga! Rachel börjar snacka lite med trummisen som sedan fixar in oss på gästlistan till Mejeriet i Lund.
Trodde aldrig att jag skulle få se The Perishers och nu har jag sett dem två dagar i rad!!
Spelningen igår var skitbra! Ljudet var bättre än på Loppen och där var massa folk! Efter spelningen skulle Tilina köpa en skiva och jag en poster. Trodde inte att dem skulle känna igen mig, men väl framme så säger Ola:
-"Men hej! Du var inte där igår (till Tilina).
-"Nä, det är lillasystern.
-"Så kul. Hela familjen!
Han är så söt! Trummisen kände också igen mig. Vi fick vänta ett tag på Mejeriet eftersom Rachel, Nasty och Vince skulle vänta på bussen ett tag och det var ju kallt ute. Vi började snacka med trummisen innan vi skulle gå och helt plötsligt säger han till Tilina:
-"Jag måste bara fråga, var kommer ni ifrån?
Det visar sig att vi har samma ursprung så vi började snacka lite om det. Skitcoolt ju!
Nu har jag en fin skiva och poster med autografer på! Jag är så lycklig just nu! Tänk att man kan bli så glad...Jag trodde trots allt att jag aldrig skulle få se dem, sen får jag det...två gånger och har snackat med bandet dessutom. Det har verkligen varit en upplevelse som jag alltid kommer att minnas. En av  de bästa konserter jag någonsin varit på!!! Ni som inte känner till The Perishers: ta tag i det nu!!!
image710

Gårdagens Outfit!

This is me...yesterday! Hehe ;)

Topp - ååva Från Glamour
Bolero - BikBok
Scarf - ett stånd på Ströget
Skor - Minnetonkas
Örhänge - Glitter

The Perishers - En Dröm!

Det var så jävla bra igår! Tog foto med Ola Klüft från The Perishers + köpte skivan och fick den signerad och idag står vi på gästlistan till Mejeriet i Lund där de spelar!!!
Kommer lägga upp alal bilder och filmer imorn. Tror inte att ni förstår hur bra det var och hur jäkla duktiga dem är!
På första extranumret så sjöng alla sex på en gång! Trodde först att det var inspelning för så perfekt lär det, men det var det inte! Är så jäkla imponerad!
Nu ska jag snart iväg och se dem igen! Aaaahhhh! LÄNGTAR!
So long...
image705
Nasty, Ola Klüft & Jag!

Äntligen!!

The Perishers ikväll!!! Weeee! Äntligen äntligen äntligen!
Lägger upp en massa bilder och filmer här senare!

Sängen Kallar!

Dax att tvätta av sig sminket och krypa ner under täcket! AJ hämtar mig 7:40 sen bär det iväg till jobb. Efter det har det äntligen blivit dax för The Perishers!!! Kan knappt tro att det är sant! Jag ska äntligen få se detta band som jag gått och dagdrömt om. Deras låtar nynnar jag på munst en gång om dagen! Det kommer bli en fantastisk upplevelse!! Sov gott därute!
Se videon nedan...den ger mig ALLTID rysningar!

Accessoara

Brukar aldrig vara inne på Accessoara och kolla, men gjorde ett undantag idag vilket var väldigt bra...eller väldigt dåligt...ja...hur man nu ser det! Hittade i alla fall en massa fint där! Rimliga priser också vilket alltid uppskattas! Detta hade jag gärna köpt nu om plånboken också ville:

Det var det hela. SÅ nu vet ni det...lite mer till min önskelista ;)

Green Day - Nytt Album

Äntligen kommer Green Day med deras åttonde album!!! När är dock inte helt klart ännu, men 45 nya låtar har dem så det dröjer nog inte så länge!

The Maccabees

Ännu ett skitcoolt band idag! What's with today, today? ;)
image691


Eeeehhh...Ja!

Dessa "fina" strumpor fins att köpa på ehum...host host Glitter host host! Förstår inte! Vil säljer mycket crazy stuff, men dessa strumpor har jag nog bara sålt ett par av. Nätstrumpor! Varför!?
image690

Pj Harvey - When Under Ether

Är inget större PJ Harvey fan, men denna låten är fruktansvärt bra! Den är ganska kuslig och sorgsen, men på ett skönt sätt. Hennes nya album ska tydligen vara skitbra och det kan jag verkligen tänka mig!

This Is Me!

Såhär såg jag ut i lördags! Topp från BikBok och örhängen från Indiska.
image689

Min Egen Design ;)

Har en massa smycken kvar på Glitter som varit på rea. Hittade ett par halsband sm hade kunnat bli skitcoola så...jag plockade fram kreativiteten i mig och woooops! Det blev från det ena till det andra...väldigt tjusigt ;)
 
Före                   Efter

Har fått in skitsöta örängen på Glitter! Kolla in dessa sötnosar! Naaaw! :)
Tänk att gå runt med grodor och wannabe-Hello Kitty's i öronen, sweet!

Min Cardigan Från Glitzy!

Har äntligen fått min cardigan från Glitzy . Den är superfin och riktigt jäkla skön! Älskar detaljerna på armbågarna. Den är nice och varm!
image683

The Perishers Imorn!

Äntligen är det bara en dag kvar tills fantastiska The Perishers kommer till Köpenhamn, Loppen!! Har väntat och väntat och nu snart ska jag äntligen få se dem! Ska verkligen bli intressant att se dem live. Ola Klüft har ju en väldigt hes och tillbakahållande röst. Jag hoppas verkligen att hans röst håller live. Har ganska stora förväntningar faktiskt. Morgondagen blir en underbar dag!!

White Rabbits

Detta är något av det bästa jag hört på väldigt länge!! Blir så glad när man upptäcker ny skitbra musik! Nu är min dag gjord! Finner nästan inga ord...så bra är det! Så bra är dem! Indie/rock-bandet från USA...they're awesome!
Vet inte varför, men när jag hör White Rabbit så får jag upp Chris Martin från Coldplay i huvudet...och lite Kasabian. Älskar deras Kid On My Shoulder. Klicka på bilden för att komma till deras myspace. Gör det nu...ni vill inte missa detta band!
image682

Min Önskelista :)

Ja...tiden rinner iväg. Snart är jag hela 23 år...23 år!!!! Kommer ihåg min 18-årsdag som om det vore igår. Nästan skrämmande så fort tiden flyger förbi och vad har jag gjort???? INGENTIG! Visst har jag ett bra liv, underbara vänner, en fantastisk familj och världens finaste pojkvän, men jag vill ut och se mig omkring...och det ska jag ju nu, wohoo! Den resan till Aus kommer bli ett minne för livet. Jag hoppas och tror att jag vet vad jag vill med mitt liv när jag kommer tillbaka. Man växer nog ganska mycket som person när man ger sig iväg på en sån resa....iiiiiihhhh!!!
Över till min önskelista ;) Finns en del jag önskar mig faktiskt och här har ni listan:

* O.C Säsong 3
* Skivor
* Våffeljärn
* Klocka
* Vänner boxen (alla säsonger)
* iPod Nano
* Scarf Henrik Vibskov
* Converse
* Magic 8 Ball

Hmm...det var inte så lätt i alla fall, men jag kommer säkert på mer under dagen :)

Tyler James - Your Woman

Ni måste verkligen höra detta! Det är så jäkla bra! Har bloggat om Tyler James tidigare och kan göra det om och om igen! Älskar hans röst, hans stil, hans moves...hela honom! Men jag blir såååå frustrerad!! Skivan finns ingenstans! Har letat och letat utan resultat så...om någon därute hittar skivan: SNÄLLA SKRIV! :)
Skulle bli världens lyckligaste! Han är fantastisk! Man blir helt förälskad i honom...hans leende...man blir helt knäsvag!

Tyler James - Your Woman

Nasty's Födelsedag!!

Söta Nasty firade sin födelsedag i lördags! Det blev a hell of a party!!!! Skitkul! Och hon hade varit så duktig! Lagat skitgod mat och efterrätt och det hela. Stektris med tigerräkor och pizzabullar. Sen kladdkaka till efterrätt. Förstår inte hur hon orkar, men det är Nasty...hon slutar aldrig imponera ;)
Som alltid så slutade det med att jag och Nasty var DJ's, hehe! Det blev Kaiser Chiefs, Hot Hot Heat, The Subways, Sha La Las, Arctic Monkeys, The Killers mm på hög hög höh volym! Vi dansade och gick helt crazy!!
Vince och Jeppan hade blandat skitäckliga "drinkar" med bl.a havrefras och dressing i...ner skulle den, men fy fan så äckligt!! Örk!! Hände en massa skoj! Det var så kul! Lägger upp en hel del bilder :)
Efter mycket festande drog vi vidare till The Rumble där var jag helt väck. Somnade (deckade) i en stol då en vakt kom fram och sa att jag skulel gå ut och ta lite luft. Ja, jag ska svarade jag. Sen drog han mig i armen, men jag skakade loss honom och blev skitsur!!! Varför ska de jävla vakterna alltid vara så sura!! Aaahhhh! Efter det vid 3-tiden stack jag, Nasty och Tina vidare på jakt efter lite nattmat. Sen bar det hem. Hade svinont i fötterna, aj aj aj!
Skulle ha sovit hos Jonathan eftersom jag skulle jobba dagen efter (wohoo), men han svarade inte...hmmm! Ringde och ringde, men inget svar. Blev lite sur, men sov hos Tina istället som bor 3 min från stationen så. Jonathan hade tydligen haft telefonen på ljudlös och somnat, men söt som han är så var jag inte sur så länge.

Förresten! Ankan heter Brutus och har en egen Facebook! Bara så ni vet ;)
Klicka här http://www.facebook.com/album.php?aid=25389&id=634621557 för fler coola bilder!


I'm Back :)

Har varit dålig på att uppdatera min blogg, men har varit i Köpenhamn i 5 dagar. Dels pga jobbet, men mest pga min underbara pojkvän ♥
Vad har jag gjort då...shoppat har jag kanske...eller...hmmm! JO! Jar har köpt en ny hårfön och en ny plattång!!! Weeee! De hade ett erbjudande på Cha Cha Cha (frisör) där man fick båda för 895 dkk och man sparade 1.300 dkk. Good stuff....I can tell you ;) Så...nu behöver jag inte vänta på att mitt hår ska självtorka varje gång jag sover hos Jonathan. Som jag sa till honom: -"Det känns som att många problem blev lösta nu!" Haha!
Sjuk är jag också...har varit det i över en vecka nu, men kännner inte att jag kan sjukanmäla mig eftersom jag är den enda som kan öppna butiken. Tråkigt att man ska behöva känna så...
Det har varit ganska hårt på arbete nu pga av många saker, men det är inget som inte går att lösa.
Har varit så trött och sliten de senaste dagarna. Igår köpte jag och Jonathan skräpmat och såg She's All That ;) men vi somnade båda kl 20:00!!!! Sen vaknade vi två timmar senare och trodde att klockan var 03 eller något. Så...sov väl ca 11h kanske...nice!

Pinsamt? :(

Inte alls!!! Jag gillar det som fan! Deras långa hår, Taylor's hesa, sexiga röst, Isaac's tjocka, halvfula röst och nördiga look och Zac's coola look-at-me-style!!! Det kan nästan inte bli bättre!
Första gången jag hörde dem var jag fast direkt! Sen förälsken i Taylor har väl alla haft...;)
Kommer ihåg när jag hörde I Will Come To You första gången...ögonen fylldes med tårar...den är så fin.
Jag köpte allt jag kunde få tag på: tidningar, posters, t-shirts, klistermärken, halsband, skivor...you name it!
Vem snackar jag nu om då?? Jo...HANSON såklart!!! Deras Mmmbop...mitt humor går straight up när jag hör den(senast igår hehe). Får flashbacks från skoltiden då Hanson blev et hett ämne. Det var en tid att minnas!

Wooops!!

Har lagt lite skivor i min "korg" på CDON. Smart att spara sin lista där så att man inte glömmer bort vilka skivor man tänkt köpa. Ja...hur kan man det tänker ni kanske, men när man vill ha så många skivor som jag vill ha så är det lätt att glömma en eller två. Så...min ligger sparad och just nu är jag uppe i 2009 kr på skivor!!!
Men...där är också 21 skivor...bara så ni vet! Ganska billigt ändå.
I min korg ligger:

The Sounds
The Perishers x2
The Hives x3
Caesars Palace x3
Travis x2
Kula Shaker x2
The Subways
Little Barrie
The Strokes
Spindoctors
OkGo x2
Fools Garden
Maroon 5

Så...om ni inte vet vad ni ska köpa till mig i födelsedagspresent...TADAA!!

This Is GREAT!

Låten är så jäkla bra! Men videon då...den är galet cool! Man glömmer nästan att lyssna på låten efetrsom man koncentrerar sig mer på dansen på rullbandet!!! Sweet! Se den...den är nice!
OkGo - Here It Goes Again

Mmmm ;)

image669

Delar Av Min Shopping!

Har inte tagit bilder på allt jag köpt än, men det gör jag ikväll så imorn (lovar) kommer all min shopping ;)
Här är delar av den i alla fall!

Mina älskade Minnetonkas!!! Äntligen är de mina!

Örhänge från Glitter. Stora & coola!

Miniväska från Glitter. Den är verkligen ett kap!

Hittade även ett sött spänne bland barnsmyckena på Glitter, såklart ;)

Det var väl det hela än så länge...

Mån & Tis Outfits!

Nu kommer två outfits i samma inlägg. Såhär såg jag ut i måndags och igår. Kan säga att jag är VÄLDIGT glad för mina Minnetonkas!!!
 
Måndags            Tisdags

Måndag;                                
Scarf - Glitter
Örhänge - Glitter
Skjorta - BikBok
Jeans - Replay
Skor - Skopunkten

Tisdag;
Topp - Monki
Cardigan - BikBok
Skor - Minnetonkas
Jeans - Cheap Monday

Till Er ;)

Nu ska jag hoppa i säng! Jobb imorn...börjar dessutom få jäkligt ont i halsen :(
Sussa sött därute! This is yours...musikens gud: Liam Gallagher!

Bohemian Like You

Hur är det möjligt...JAG känner mig cool när jag lyssnar på Bohemian Like You med the Dandy Warhols. Det beror nog mycket på texten...den är skitcool...likaså videon! Har lyssnat på den hela dagen idag...
Cause I like you
Yeah I like you
And I'm feeling so bohemian like you
Yeah I like you
Yeah I like you
And I feel.. Whoahoa whoo !


You've got a great car
Yeah what's wrong with it today?
I used to have one too
Maybe I'll come and have a look
I really love your hairdo yeah
I'm glad you like mine too
See we're lookin' pretty cool will get ya


So what do you do?
Oh yeah I wait tables too
No I haven't heard your band
Cause you guys are pretty new
But if you dig on vegan food
Well come over to my work
I'll have 'em cook you something
That you really love

Jag Önskar Mig...

Kommer ni ihåg att jag bloggade om mitt hår i fredags? Hade i alla fall våfflat mitt hår med ett supergammalt våffeljärn. När jag tog ett steg ut genom dörren så försvann allt! hade lagt ner så mycket tid på det!! AAaaarrrggghh!! Så när jag fyller år önskar jag mig denna från Toni&Guy som säkert är tusen gånger bättre än den jag har nu.
Toni&Guy Tourmaline Deep WaverToni&Guy
  • 180' Heat Up: redo att användas inom några sekunder.
  • 25 värmeinställningar.
  • On/Off Switch.
  • Indikator för att visa när locktången är igång.
  • 3 m roterbar sladd - professionell längd.
  • 2 års garanti.
  • Du får även med en Style Guide.

Think Pink!

Åh, den här vill jag ha! Det är en ROSA plattång ju! Behöver faktiskt en ny då min andra är sönder och river av allt mitt hår! Man får dessutom nallen på köpet!! I want sooo bad!
Think Straight Think Pink Ceramic Straightening Iron
  • Inbyggd mikroprocessor för att kontrollera temperaturen.
  • Blir snabbt varm, upp til 210°C.
  • Negativa joner ser till att låsa in hårets naturliga fuktighet.
  • Greppvänlig, ergonomisk design.
  • Roterbart sladdfäste.
  • Rosa nallebjörn medföljer.
  • 1 års garanti.

Shopping!

Har shoppat en del. Lägger upp allt imorn så ni får se!


Dagen Efter, Jag & Jonathan!

Var ju meningen att vi skulle hem till mig efter Indienight, men det blev inte riktigt så...hehe ;) Somnade typ vid 5.30 och 8.30 vaknade jag och var helt pigg! Såklart skulle jag väcka Jonathan, weee! han blev inte så glad. På vägen hem från Indienight så hade Jonathan köpt frukost på 7-11 för 200 dkk...det var bara han och jag som käkade, mmmm! Tack tack! AJ hade lovat att hämta oss så vi gick till stationen och var i Malmö vid 11. På väg hem köpte vi en massa godis och Ben And Jerry's sen gjorde vi oss lite fräscha och slappade hela dagen. Eftersom det var min sista lediga helg på väldigt länge så ville jag inte sova. Så vid 00.00 kommer jag med ett förslag...vi ska spela nintendo! Super Mario Bross 3, alright!!!! Trodde att Jonathan skulle vara grym på det där, men icke! Han är så jäkla dålig (förlåt Jonathan, men det är du ♥)! Riktigt dålig alltså! han dog hela tiden och genomförde kanske 3-4 banor. Det var ganska mycket "0-liv" och ganska mycket "continue" för hans del. Sen kan man ju tycka att jag är ett freak som är så duktig (om jag får säga det själv), men det kommer helt naturligt, haha :)
Söndagen då...vi vaknade och käkade god frukost med mor & far sen blev lite nintendo, haha och efter det en tur till Nova Lund där jag handlade en del (bilder kommer imorn). Efter det käkade vi middag sen hyrde vi Click och käkade glass. Har verkligen haft en slappehelg och den har varit helt perfekt!!!

Jonathan = Luigi, Jag = Mario (såklart)

Indienight!

image660
J
a...hur gick det på Indienight då? Jo...JAG HADE THE TIME OF MY LIFE!!! Brukar aldrig dansa, bara när jag är riktigt full, hmmmm, men i fredags! OH MY! Jag var överallt och ingenstans, haha! Hade så jäkla kul! Skitbra musik dessutom...det var ju Indienight vilket innebar Tille & Nasty-musik! YEAH! Kaiser Chiefs, The Killers, Jet, Arctic Monkeys, Franz Ferdinand, The Dandy Warhols osv...sweet! Gjorde inte av med så mycket pengar, men fick en masssa drinks ändå...what to say, i'm a girl :)
Factory45
var skitbra...som alltid!! Känner på mig att dem kommer bli riktigt stora en dag...snart! Publiken sjöng med och alla var helt crazy! Precis som det ska vara! Folk knuffades och det fantastiska var att det kändes som att man var på en "riktig" konsert med The Killers eller nåt anant stort band. Alla var på så jäkla bra humör och det var bara fullt ös hela kvällen! Sen var det tid för Sha La Las Var skitkul att se dem igen. Var länge sedan. Där släppte jag och Nasty loss. Vi hoppade och dansade och sjöng med :)
Efter ett toalettbesök (av många många), en drink, ett möte med pojkvännen så var det dax för The Breakers som var helt fantastiska! Har inte hört dem förr så blev positivt överraskad vilket aldrig är fel.
Det var fan en galet kul kväll! JAG VILL TILLBAKA! När kloclan var 4 så ville Jonathan, Nasty och Jonas hem...WHAT?!?!? Det ville i alla fall inte jag! Jag gick och klagade hela vägen hem, men följde ändå snällt med :)

Factory45 - My 8 O'clock Patient

Glitter Halloj!

Hade en riktigt roliga dag på jobb! Det var full fart hela dagen med hög musik och en kassa på över 30.000 dkk! WOHOO! Alla var där utom Sofie och Christina. Pia hade gjort ett brev till oss alla som vi inte fick visa någon annan. Alla hade en "mission" och den fick vi avslöja, men inte vår hemlighet, hehe ;) Mitt uppdrag var att jag skulle sälja så många lyckopåsar som möjligt, Gritt's var att hon skulle sälja vantar och Sandra skulle sälja solglasögon. Jag tror att jag vann...sålde 11 lyckopåsar...i'm gooooood! Vinnaren får en gåva värde 250 dkk, yeah!
Min hemlighet då...jo...jag skulle göra "en lille dans" en gång i timmen, hahahah!!!! Dem andra skulle försöka gisa min och jag deras. Sen ska vi skriva ner det på en lapp och se om vi har gissat rätt. Pia kommer tillbaka den 11.e så får veta alla svar då, spännande! Vi hade skitkul! Köpte en massa snacks och läsk och var helt galna i butiken. Sålde som fan! Överallt hörde man:
-"Det är 3 för 2 på allt i butiken idag!", hehe.
Pia gick vid 6-tiden så det var bara jag, Gritt och Sandra kvar sen. Jag gick kl 21 eftersom jag skulle till Indienight (berättar om det i nästa inlägg). Vi alla tre hade likadana kläder på oss. Svarta byxor och vit skjorta med guldslips/halsband, örhänge och armband! Kolla bilderna ;) ;)
image649
Sandra, Jag & Gritt!

Det Kommer En MASSA!

Har varit lite dåligt med bloggandet, men har en MASSA att skriva om! Så...vänta er en massa inlägg och bilder ikväll! So Long...nu ska jag ta mig en varm dusch och sen till jobb!