Sicken Jävla Dag!

Aaaaarrrggghhh!!! :( :(
Först vaknar jag av att Tina bankar på min dörr kl 8 imorse för att ha nyckeln till suzukin som Jonathan haft. Helt yrvaken går han upp för att leta upp nyckeln till henne sen kryper han ner i sämgen igen...myspys!
Jag är konstig...när jag väl vaknat så kan jag bara inte somna om! Skitirriterande! Så...efter ett tag steg vi upp och satte oss i soffan för att se världens roligaste danska komediserie, nämligen: Klovn! Haha! Kan se den om och om igen! Det är alltid så synd om stackar Frank!

Jonathan fixade te och frukost och vi tittade på en massa avsnitt innan vi bestämde oss för att göra något utav dagen eftersom han skulle hem kl 17 :( så vi duschade och gjorde oss klara. Sen slappade vi lite till. Jag fick så tråkigt och började kasta ahlgrens bilar (de vita, äckliga) på honom vilket ledde till att han jagade mig runt hela huset! Skitkul faktiskt! Hände en massa kul imorse!! Tilina målade listorna på golven idag...Jonathan trodde bara att hon målade den i köket så de andra trampade han på...2 grr (!!!) och fick en helt vit strumpa, hehe!

Jonathans fotavtryck!!

Sen gick vi ut en runda. Först till ICA för att köpa en kanelbulle sen vidare till Filmkedjan för att köpa godis.
Efter det beställde vi pizza och kollade på fler avsnitt av Klovn! Sen skulle Jonathan hem. Tilina följde med till stationen eftersom vi skulle förbi IKEA på vägen hem. När vi handlat och ska hem från IKEA så stannar bilen mitt i en korsning!!! PANIK!!! Bilar börjar tuta, men va fan ska jag göra!?!? Jag försöker starta bilen flera gånger.
Sätter tillslut på varningsblinkersen så bilarna för köra runt om mig. Jag gör ett försök till och får igång bilen, YES!
För säkerhets skull så stannar vi till vid en bensinmack för att få hjälp om vad problemet är. Vi ringer till Pappa, men han svarar ej. Får tag på AJ och förklarar vad som hänt. Alla lamporna i bilen lyste också, de på intrumentbrädan. Konstigt! Jag bestämmmer mig i alla fall för att köra vidare och det går bra! MEN...efter en kort stund slocknar allt i bilen! Precis som att hela bilden dör, men jag kan ändå köra, weird.
Sen börjar bilen hoppa lite konstigt och sen dör den HELT! Vi får köra in till en busshållplats och vänta där. Ringde till AJ som sen kom med vår andra bil tillsammans med Pappa för att hjälpa oss. Trodde att det var batteriet så tar ström från bilen till den andra, men nej...den dör igen så bilen får bogseras hem...
Så typiskt! Händer alltid mig och Tilina!! Well well...nu är vi hemma...safe 'n sound! Ska kolla på Klovn med AJ nu.
Jobb imorn...ska faktiskt bli kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0