Allt I Ett!

Har inte skrivit pa ett tag, men jag lever :) Var ju sjuk...riktigt sjuk! Det var precis som om det hela bestod av 3 faser:
1. KRAMPER
2. ILLAMAENDE
3. Ja...magen hade det inte sa bra...

Blev helt frisk efter 4-5 dagar, lagom tills vi kom till Nathalies morfar. Da var det hennes tur och hon har varit sjuk i totalt 6 dagar nu, men det har varit som varst sedan vi kom hit, i lordags, sa har inte kunnat gora sa mycket. Jag har kollat MASSOR pa MTV och E! ;) Hanger fortfarande med i musikvarlden. Kan saga att Craig Davids och Janet Jacksons nya latar ar skitdaliga!!!!

Igar akte vi bat sent pa kvallen for att se eldflugor. Man akte i en djungel...typ. Kandes lite som scenen dar Ariel och Eric ar ute och ror. Inte lika romantiskt kanske, men ja...det var mysigt och fint!
Idag var det shopping och bat igen for att se nasapor!!! Saaaa sota! Finns tydligen bara har sa det var spannande! Kul att se dem i deras egen natur ocksa och inte genom nagot galler.
Imorn blir det mer shopping och sen tillbaka till Kulala Lumpur over en natt, sen flyger vi vidare till en o nagonstans i 2 dagar, tillbaka en natt och sen beger vi oss till AUSTRALIEN!!! AAAAHHHH!! Langtar!!

Aj Min Mage!

Det hela borjade i onsdags, kande mig inte helt ok. Igar brast det helt! Lag i sangen hela dagen med fruktansvarda kraper i magen!! Saaaa hemskt!! Har levt pa ris och rakor sedan vi kom hitoc fick veta att det kan vara giftigt att ata for mycket rakor...ajaj! Har i alla fall duschat nu och gjort som Mamma sager: ata rostade mackor och dricka avslagen cola! Hoppas verklige att jg far det battre idag. Inge skoj att ligga i sangen en hel dag :(

Antligen Malaysia!

Har antligen anlant till Malaysia! Det er sa fint her och Nathalies slakt ar sa sota och tar verkligen hand om oss. Idag har vi sett 'The Twin Towers'...skithoga byggningar...oh my! Man orkade knappt kolla upp, sa hoga ar dem! Var aven pa ett stort shoppingcenter dar jag hittade en hel del billiga Converse, men vaskan sager NEJ! :( Imorn ska vi nog bara se oss omkring lite i Kuala Lumpur och pa fredag ska va ata fancy dinner med en annan av slaktingarna. Pa lordag beger vi oss till Nathalies farbror och ska vara dar i 6 dagar ocj kommer sen hit igen for ytterligare 3 dagar. Det ar faktiskt saaa skont att komma vack fran Bangkok. Trottnade lite pa slutet.

Forresten....SAAAAA otroligt hemskt med Heath Ledger!!!!!

Sista Dagen I Thailand

Idag ar det var sista dag har. Ganska skont faktiskt. Borjar kanna mig ganska uttrakad her. Sa langtar verkligen tills vi ar i Malaysia imorgon! Kommer dock sakna den fantastiska marknaden har och framforallt MBK! Shoppingen dar gar inte att beskriva, men maste faktiskt erkanna...har blivit saaa trott pa att shoppa nu! Galet...jag vet ;) Packade resvaskan idag och far precis plats med allt. Langtar tills Jonathan kommertill Australien med en stor vaska och kan ta med sig lite saker hem :) Tack Kareste...du ar nice!!
Igar var vi pa en rockbar. det var riktig nice! Dar va ett liveband som spelade en massa covers.
Idag vet jag inte helt vad som hander...ska nog kolla in en annan bar lite senare pa kvallen. Ska checka ut fran hotellet redan kl 4 pa morgonen imorn sa det kan inte bli sent idag.

Bilder Fran Thailand!

Glom inte att kolla bilderna fran Thailand ;) Lankade till den igar, men vet att nagra inte sett den sa har kommer den igen: http://www.facebook.com/album.php?aid=85684&l=c538a&id=855545025 Check It Out!!

Idag ska vi inte gora speciellt mycket. Posta lite vykort, kolla cd-skivor, ata och kanske dra till en rockbar med de fran Canada ikvall. Vet inte helt. Har idag och imorn att spendera. Kanske lite mer shopping??? Skarpning!! Far inte plats :/
Vi klippte oss igar ocksa forresten! Kostade 56 kr, WHAT!!!! Haha! Tog en vitaminkur ocksa for att mitt har ar sa slitet efter solen, saltvattnet osv sa det hela gick pa ca 220 kr...inte fy skam!
Pa onsdag morgon aker vi till Malaysia. Det blir spannande!

BILDER!

;)







Bilder Fran Thailand!! Klicka HAR!

Tatuering!!!

Jag och Nathalie har nyss tatuerat oss!!! Crazy crazy!! Hade ritat en stjarna (som jag velat ha i flera ar) och lagt till 4 prickar som star for mina foraldrar och 2 systrar som jag ville ha pa hoften. Tatueraren korrigerade den lite och pa 1 min satt jag i stolen och blev tatuerad! Gjorde inte alls on...helt seriost!! Mest en irriterande kansla! Ska DEFINITIVT gora fler nar jag kommer hem! Vill ha pa 3 stallen till, men nasta blir ett "T" pa srilankesiska pa axeln. Langtar redan :) Forsoker ladda upp bilder pa facebook nu sa lankar kanske dit sen om det lyckas. Jag ar sa nojd! Kostade ca 800 sek och de var SKITDUKTIG!

Galen Shopping!!

Idag mar vi saaa mycket nattre! At en rejal frukost, checkade in oss pa ett annat hotell och stack sen ivag till Weekend Market. Shoppade galet mycket! Allt ar sa sjukt billigt! Kopte en jakla massa, men har anda inte spenderat mer an ca 450 sek!!! Helt otroligt! Skulle kunna shoppa hur mycket som helst, men det ar knappt sa att vi far plats med allt i vaskorna. Vi far verkligen pressa! Det ar billigt internet har sa snart kommer det upp bilder, weeee ;) Ikvall ska vi kanske traffa killen fran Canada och precis som jag skriver detta sa sitter han har, hehe.

Gotta Go!

Sag Aldrig Aldrig!

Precis innan vi steg pa baten till Bangkok sa sa jag och Nathalie till varandra att det inte kan bli varre an resan dit...ack sa fel vi hade! Vagorna var stora som hoghus (nastan) och folk spydde overallt och hela tiden! Var tvungen att sta ute pa dack for att inte ma illa. Fick saltvatten over mig hela tiden och fros som satan! Fick spykanningar hela tiden, men hade inte atit sa inte kunde komma upp...det var sa hemskt!!! 4 timmar!!! 4 helvetes-timmar!! Nagot av det varsta jag nagonsin upplevt!! Madde daligt hela den dagen och kvallen sen. Det forsta vi gjorde nar vi kom fram till Bangkok var att kasta i oss massor av mat och leta upp forsta basta hotell.

Storm!!

Oh no!! I tva dagar har det blast storm nu! Igar kunde vi anda sola och bada lite, men idag flyger allting omkring :/ Inte sa bra, men som tur ar sa aker vi tillbaka till Bangkok imorn och slipper detta. Da ska vi shoppa annu mer! Ikvall ar det Half Moon Party pa stranden. Det ar en stor fest som vi antagligen ska besoka om vadret inte blir varre. Har jag forresten sagt att vi ska tatuera oss i bangkok???? Inte? Nu vet ni ;) Har ritat en sjalv som jag ska tatuera pa hoften. Ni far se en massa bilder senare. Kommer lagga upp en hel del nar vi kommer till Bangkok dar internet ar mycket billigare!

Beachparty!!

Igar blev det party pa stranden! Blev lite fulla och dansade hela natten/morgonen med var nya van Jesse fran Canada. Skitcool kille! Var ute till 5 pa morgonen. Hade verkligen sa jakla kul! Bast var det nar The Killers spelades pa hogsta volym med deras fantastiska Mr. Brightside. Da var det liv i oss ;)

Har forresten brant mig skitmycket! Har redan borjat fjalla :( not good! Idag blaser det riktigt mycket, men varmt anda. Nu ska vi kaka!

Utflykt!

Igar akte vi bat hela dagen! Vi var en masa manniskor som var pa utflykt. badade bl.a i vattenfall och snorklade. Skitkul! Fiskarna var saaaa fina! Fick tyvarr vatten i saken jag skulle andas igenom hela tiden sa kunde bara vara under ytan ca 10 sek at gangen, men det gick ;) Nu ska vi shoppa lite till. Har precisa solat och blivit annu mer bruna. Ikvall blir det nog beachparty igen, wohoo!!

Ett tips: ha inte vita handdukar med er pa hotellen...personalen tror att det ar deras. Har blivit av med min 2 ggr :( Well well!

So Long!

Den Krypande Thailandaren!

Kommer ni ihag att jag skrev om den krypande thailandaren i bussen?? Glomde att skriva att dem faktiskt rotat igenom bade min och Nathalies vaskor!! Sick!! Som tur var sa hade vi inga vardesaker dar, men obehagligt anda!! Jag blir sa arg!! hade 3 las!! Fy fan! :(

Sol, Bad & Party!

Alskar detta stalle! Har solat & badat som aldrig forr och vi ar nu bruna och fina :) Igar var vi pa Beach Party...skitkul! Dem kan verkligen festa har! Vi var dar med israekerna som vi trafat har och en thailandare som jobar har. Traffade aven pa en fran Canada som vi snackade en hel del med. Skitkul att fa sa manga kontakter. Imorgon ska vi ut pa en battur och se oss omkring, snorkla lite osv. Det blir nice!! Kan inte blogga sa mycket nar jag ar har...kostar i kr\min..svindyrt!! Vi stannar har en vecka till. Var meningen att vi skulle ha rest vidare, men vi trivs sa himla bra har!!
Nu ska vi utforska andra stranden! So Long!

Koh Phangan

Nu ar vi antligen framme i Koh Phangan!! Det har varit en valdigt lang resa och ingen mat pa 24h :( Vi skulle ta bussen fran Bangkok kl 18 igar, men saklart var allt forsenat. Tog nog bussen forst vid 19-19.30 och sen vantade en 7h lang resa. Karin hade varnat oss for krypande thailandare pa bussen som stjaler nar folk sover. Sa vi hade alla vara vardesaker i en vaska i kat och allt annat i resvaskan som lag i bagaget i bussen. Kunde inte sova en sekund pga radsla. Det hande dessutom!! En thailandare skulle paborja sitt projekt da Nathalie upptackte honom och snabt som attan sa forsvann han igen!! Jag far rysningar!! Efter det sa blev vi avslappta mitt ute i ingenstans for att vanta pa en buss som skulle ta oss vidare ditt hamnen. Vi vantade dar fran kl 5 pa morgonen till kl 7. Val framme skulle vi ta ytterligare en buss. Fick vanta en timme till sen en timme med buss. Hoppade pa baten direkt som tog ca 2.5h. Men det var verkligen det hela vart!! Har ra SAAAAAA fint!! Vi bor skitfint och har stranden precis brevid oss! Kakade direkt och solade. Nu ska vi pa upptacktsfard och se oss omkring lite. Har redan skapat lite kontakter sa det blir kanske en drink i baren lite senare ;) Har ar verkligen sa himla fint! Ett fantastiskt paradis!!


Har bor vi nu!

Shopping & Massage!

Har varit ute hela dagen idag igen. Shoppat en jakla massa! Det ar sa billigt! Man kan inte sluta :) Maste kopa en resvaska nu sa att jag far plats med alla nya klader, hehe. Efter mycket shopping och rundturer sa bestamde vi oss for att fa en valfortjant massage, mmmmm!!! Det blev en helkroppsmassage och ansiktsbehandling i 2h for 260 kr!! Nastan oforskamt billigt! Nu kanner vi oss helt frascha...som nya ;)
Imorn blir en lang dag igen. Ska resa hela dagen eftersom vi ska till oarna. Party & sol...kan inte bli battre! Jag trivs riktigt bra har. Shoppingen ar perfekt och maten ar i toppklass!!

Billig Shopping!!

Idag har varit en riktig shoppingdag! Var meningen att den skulle vara imorn, men en extra dag skadar ju inte direkt ;) Det borjade med att vi tog en taxi for att besoka Karin och hennes vaninna Linda for att sola & bada pa deras hotel. Vi slappade en stund vid poolen sen begav vi oss vidare for att kaka lite och efter det var det dax for shopping, yeah!! Jag och Nathalie har shoppat sa jakla mycket och vi har bara varit hat i 2 dagar...oh my!! Kakade lite igen sen shoppade vi lite pa gatorna. Kopte nagra klanningar, 2 par Ray Bans, ett skitcoolt handgjort halsband i form av ett par solglasogon, men det basta avallt: JAG HITTDE MINA EFTERLANGTADE BAMBOO ORHANGE!!!! Blev saaaa glad :) :) Priset vill ni nog inte veta, men jag skriver det i alla fall (bara for tt retas lite,hehe)...4 KR!! Sick sick sick! Sa kopte 2 par, weee!! Har ar helt galet billigt och man vill bara kopa allt! Lite farligt. Vet inte hur jag ska fa plats med allt :) Har nastan precis kommit tillbaka till hotellet efter 12h ute idag. Ar lite trott nu sa ska snart ta en dusch och slanga mig i sangen. Imorn blir det tidig frukost och mer shopping!!!

Motet Med Kanye West!

Sick sick sick! Nar jag och Nathalie kommer till var gate pa Kastrup sa gar vi forbi en kille som sitter gomd under sin hoodie och leker med sin laptop, lite mysko ser han ut. Vi satter oss brevid honom och stor oss pa att han har sa hog volym pa...irriterande!! Efter en liten stund sa kommer en dam som gar fram till honom...Nu far han utskallning tankte vi, men nej...istallet fragar hon pa engelska om han vill vanta har eller ga in darbak. Han svarar, packar ihop sina saker och gar ivag. Helt plotsligt sager Nathalie: -" Det ar KANYE WEST!!! WHAT!!!! Da gick det hela upp for oss...han lyssnade aven pa sin egen musik, haha! Vi hoppades pa att fa se honom igen och ta foto. Nar vi antligen fick ga in darbak och vanta pa vart flyg sa sitter han dar igen. Saklart satter vi oss framfor honom och sneglar lite. Tyvarr pratar han i telefon hela tiden sa far inga bilder :( Forsokte ta en papparazzi bild med mobien, men kandes lite taskigt. Vi har i alla fall sett honom och fatt ogonkontakt med honom, wohoo!! En skitbra start pa var resa!! Nu har vi kakat frukost oss ska ivag for att mota Karin och sola lite! So Long..! 

Min Resa Har Borjat!

Efter en lang lang flygresa sa ar vi antligen framme! Det blev 3 flygbyten och vi ar sa trotta nu. Klockan ar lite over 19 har och vi har precis sovit nagra timmar och ska ge oss ut i Bang Kok nu for att kaka lite och se oss omkring. Har saaaa mycket att se fram emot och denna resan kommer bli helt underbar! Det var sa svart att saga 'Hej Da' till alla igar, men jag vet att jag ser dem snart igen och Jonathan kommer forhoppningsvis i mars och stannar i 3 veckor...weeee! Vi bor pa detta hotel i 3 dagar och internet ar gratis sa jag kommer blogga nagra dagar till!
Nu ska vi ha maaaaat!!! :) So Long!!


Förtrollad

Ikväll ska jag på bio med Mamma, Tina, Tilina och Jonathan. Vi ska se Förtrollad med hunken McDreamy från Grey's Anatomy. Inte helt fel! Har sett trailern och den verkar faktiskt väldigt bra. En fantasivärld med fina färger...man blir glad helt enkelt! Det blir mitt sista biobesök här hemma på 5 månader. På söndag åker jag ju!!


Shopping Inför Resan!

Vet att det är skitdumt att shoppa sommarkläder inför resan eftersom det är så jäkla billigt att handla i Thailand och Malaysia, men detta var faktiskt på rea :) Så det lev ett oversize-linne från Cheap Monday, jeanskjol från Carlings, topp från H&M och en klänning från Gina Tricot.


                                                    Fram                 Bak

Så Brun Man Var...

Det är lite hemskt att kolla på bilder från i somras och se hur brun man var. Nu är man ju så jäkla vit!! Jag vill ha sommar igen och det kommer jag få...i massor!!! På söndag beger jag mig ut i den vida världen i sol & värme och kommer bli lika brun som jag var på Roskilde 2006...förhoppningsvis. Hittade en bild från i somras 2007 och en från Roskilde 2006...jag vill vara brun!! Jag hoppas att Nathalie älskar att sola och slappa i en solstol lika mycket som jag gör ;)

image995   image996
Roskilde 2006                           Sommaren 2007

Natalie Imbruglia Is Back!

image994

N
i minns nog alla den otroligt söta och oskyldiga Natalie Imbruglia mest känd för hennes fantastiska Torn. Nu är hon igång med ett nytt projekt och man kan redan nu lyssna på hennes första singel, Scars, på Youtube. Dock inte hela låten, men 01.36 min. Den är faktiskt riktigt bra och det ska bli spännande med ett nytt album från henne! Hennes röst är så ljuvlig, fin och len! Hör singeln genom att klicka på bilden nedan.

Gio Goi By Pete Doherty

Skitcoolt! Pete Doherty har gjort ett samarbete med Gio Goi. Kollektionen består bl.a av t-shirts med tryck som "Too Much Rock & Roll" och "Drug Free".
Gio Goi har sedan 1988 haft en nära koppling till musikindustrin och många har burit deras kläder. Bl.a Oasis och Primal Scream. År 2005 gjordes en relansering av märket och nu bärs märket flitigt av Arctic Monkeys. Bläddrade igenom en dansk tidning och hittade en tanktop från kollektionen som jag vill ha tag på! Tror dock inte att den finns att köpa än.


Hello Thailand!!

Nu är det klart! Istället för Sri-Lanka imorn så blir det Thailand på söndag!!! WEEE! Är fortfarande väldigt ledsen över att det inte blir någon resa till Sri-Lanka, till min familj, men det är sånt som händer. Man kan ju aldrig veta vad som händer. Det är bara dumt att ta några risker, men ja...Jag tror ju inte att det kommer hända något i Negombo, men som sagt...man vet ju aldrig. Jag ska i alla fall till Thailand och det längtar jag till!


Material Girl

Efter allt bloggande om smycken och kläder som jag vill ha så finns det väl ingen mer passande video än Madonnas Material Girl! Videon är skitcool och så glassigt rosa! Älskade att kolla på den när jag var mindre. Madonna var ju fantastisk! Dock är hon inte det längre, men denna video kommer alltid att vara en klassiker!

Bamboo Hoop Örhängen

Ja, har också förälskat mig i dessa Bamboo örhängen som alla andra tycks ha gjort. Har länge länge tyckt att de varit skitsnygga och riktigt coola, men inte vetat var man kan köpa de, men nu vet jag och tack vare min söta pojkvän så kan jag få ett par eller två imorn...eller hur, Jonathan ;) Dessa örhänge syns på nästan alla kändisar just nu och originalet kommer från CC Skye till ett väldigt dyrt pris!! Jag köper mina liiiite billigare i alla fall!
Dessa två paren har jag tänkt köpa:




Hilary Duff i sina fina Bamboo Hoop Earrings

Kyssjohanna

Detta hade jag velat klicka hem från Kyssjohanna. Är speciellt förälskad i det coola halsbandet med den stora gröna ringen! Hade varit skitsnyggt till ett par tighta stuprörsjeans, vit tanktop och svarta ballerina. Enkel outfit med halsbandet som pricken över i:et!

image993

Asos Klänningar

Tänkte blogga om något som gör mig lite gladare: KLÄNNINGAR!! Älskar att shoppa och på Asos hittar jag tusen klänningar som jag skulle vilja beställa och ta med mig på min resa! Är speciellt förälskad i den rosa som liknar den Cameron Diaz hade på sig en gång med sina turkisa smycken. Billig är den också...ska man?

image991

Bye Bye Sri-Lanka

Det känns så sorgligt...imorse skulle mamma och mina två systrar flyga till Sri-Lanka och jag och Nathalie skulle flyga dit imorn, men det blir ändrade planer. Min familj stannar hemma pga att vapenvilan upphörde igår. Så typiskt att det händer precis när vi ska åka! Varför inte om en månad?! Varför nu?! Hade verkligen sett fram emot att hälsa på släkten där, vara med på min kusins bröllop osv. Har planerat detta i en evighet och nu pga ett jävla krig så kommer vi inte dit! Jag blir så arg och ledsen! Idag ska Nathalies och min reseledare ringa mig om ett annat alternativ. Jag tvekar dock på att vi kommer iväg imorn som planerat. Nu ska vi ju inte till Sri-Lanka och måste köpa en ny biljett till Thailand eller något. Usch...helt plötsligt blev allt så jobbigt...

art.bus.ap.jpg
Ingen trevlig bild av Sri-Lanka

Vänner

Har invigt min Vänner-box med Jonathan idag. Blir alltid på skitbra humör när jag ser Vänner! Känns så märkligt att se dem så unga. Dem har verkligen förändrats. För att inte tala om klädstilen, haha! Tänk som man såg ut bara för några år sedan...Jag älskar Vänner i alla fall och varje gång jag hör introt så skiner jag som en sol!! LOVE IT!
Nu ska jag hoppa i säng, men innan dess bjuder jag på den här: The Rembrandts - I'll Be There For You


Om 2 Dagar...

Så befinner jag mig på Sri-Lanka! Längtar verkligen, men det är lite oroligt där just nu pga kriget så...får hoppas att det inte är någon fara dit vi ska, men man vet ju aldrig. Så typiskt att tamilerna ska börja kriga just nu när vi ska dit!
Efter Sri-Lanka så ska jag och Nathalie vidare till Malaysia, Nya Zeeland, Australien, Los Angeles och hem. Det blir en resa att minnas!


Inget Kvar I Kroppen

Då var nyår också förbi...hoppas ni hade en trevligare nyårsafton än vad jag hade. Det hela började med att jag var på jobb kl 10-14.30. Vid 12-tiden så började jag känna mig ganska dålig och mådde illa. Mycket riktigt så spyde jag inne på toaletten...mysigt mysigt!! Det gjorde jag 2 ggr. Mådde liiiiite bättre sen, men magen protesterade också. Aaarrrggghhhh! FAN! Det är ju NYÅR! Väl hemma hos Jonathans föräldrar (vi passar deras lägenhet tills idag) så mådde jag lite bättre. Jag sov lite i soffan och sen kom Nathalie och Jonas som vi skulle äta middag med, spela spel och sen dra vidare tille n fest. Vi åt skitgod mat och spelade Buzz, Singstar osv, men det blev ingen fest. När Nathalie och Jonas drog sig hemåt vid 3-tiden så låste jag in mig på toaletten och var där inne i nästan 3 timmar!!! Mådde så jäkla dåligt! Fy fan! Har aldrig varit med om nåt liknande! Tömde min kropp totalt och min mage krampade hela tiden. Det var så skönt att ha Jonathan som kunde se efter mig och mata mig med avslagen cola och rostade mackor ♥
Så såg min nyårsafton ut...hade skitkul så länge det varade. Synd bara att jag blir så sjuk sista dagen på året, men...allt har väl en mening! Igår gjorde vi ingenting. Jag och Jonathan låg framför tv:n hela dagen och bara slappade! Nu ska vi snart hem till mig så måste väl göra mig iordning.