2008


Se Dem!!

Ni som har möjlighteten - se Mando Diao på deras miniturné!!!!
image990

Arctic Monkeys - Teddy Picker

Kolla så jävla sexig Alex Turner är i videon!! Och han är lika sexig irl! Mmm!!

Coolt Hos Tjallamalla

Älskar utbudet hos Tjallamalla! Tyvärr är inte själva butiken lika intressant som den på nätet. Var inne i butiken i Malmö och blev faktiskt ganska besviken. Det finns ju så mycket coolt på nätet, men inte i butiken. Dåligt dåligt, men nätshopping är ju ändå ganska bekvämt och smidigt!
image989

Bilder Med Joe Labero!


S
åg ju The One And Only Joe Labero igår och det var verkligen en magiskt kväll! Han är så jäkla duktig och man blir helt tagen av allt han gör! Sen är han faktiskt lite sexig...JO! Det är han! Hade i alla fall en riktigt trevlig kväll med familjen. Sen fick Tina komma upp på scen med 12 andra som fick kliva in i en stor fågelbur för att sedan bli borttrollade....ooooohhhhh! It's magic! Maten var god och atmosfären var helt i topp! Tills vi skulle köra hem och ser att vi fått inbrott i bilen!!!! VAD FAN ÄR DET MED GÖTEBORG!! Detta är inte första gången utan snarare 4.e!!! Blir så jävla sur! Tack för att ni förstörde en perfekt kväll!!

image978
Jag & Joe Labero


Gamla Godingar

Lyssnade mycket på musik även när jag var mindre. Hande mina favoriter som ni kan se och höra bara genom ett enkelt klick. Så om ni vill höra hur musikvärlden har förändrats så tycker jag att ni ska klicka på länkarna nedan...do it!

Jason Donovan - Too Many Broken Hearts
Chesney Hawkes - The One And Only
Scorpions - Wind Of Change
Offspring - Self Esteem
Mr. Big - To Be With You
Wet Wet Wet - Love Is All Around
Deep Blue Something - Breakfast At Tiffany's
Guns N' Roses - November Rain


Richard Marx

Borde egentligen sova nu, men känner mig ganska pigg och har dessutom en hamster som gnagar i gallret och vill ut så därför bloggar jag lite istället :) På väg hem från Göteborg så kom jag att tänka på en artist som jag lyssnade flitigt på i mina yngre dar. Kunde t.o.m spela Angelina på piano! Richard Marx heter han och ni kommer säkert känna igen det ni hör...eller inte, men lyssna i alla fall. Hans röst får en att smälta!

Richard Marx - Right Here Waiting

Dagens Sämsta VS Dagens Bästa

Det här har jag aldrig gjort förr, men nu gör jag det! Dagens sämsta låt vs dagens bästa låt. Den sämsta just nu är helt klart Fergie med hennes nya Clumsy. Ibland vet jag inte vad som händer. I hennes Big Girls Don't Cry använder hon rösten på ett helt annat sätt. Där sjunger hon faktiskt ganska fint och låten är helt ok, men hennes nya är ingen hit!
Dagens bästa då...helt klart Plain White T's med deras helt fantastiskt underbara Hey There Deliah!! Jag kan inte få nog av den! Texten är nog en av världens finaste texter! Den är helt underbar! Den får gärna spelas på radion om & om & om igen!!

Dagens Sämsta:


Dagens Bästa:

Michael Jackson På Europaturné

Läste på Gaffa att Michael Jackson kanske ska på Europaturné!! WOW!! Har alltid velat se honom! Det är en av mina stora drömmar! Han har gjort så mycket för musiken och jag är verkligen ett stort fan av honom! Skiter fullständigt i vad som skrivs om honom. För mig kommer han alltid vara speciell! Hans musik är fantastisk! Ingen annan har gjort det han har gjort! Jag hoppas att han kommer turnera, men helst efter att jag kommer hem från min resa. Gråter om han kommer tidigare..!


Dagens Outfit!

Såhär kommer jag se ut ikväll! Är själv väldigt nöjd med klänningen som jag fyndade igår i Lund. Halva priset på nästan allt på Esposito!! Hittade dock inga Cheap Monday jeans som jag hoppats på, men men...this is me today!

image973


Skor - Skopunkten
Strumpbyxor - H&M
Shorts - Miss Sixty (har varit långa hippie-byxor som jag klippt i)
Klänning - Imso
Örhängen - H&M

Joe Labero Ikväll!

Mamma och Pappa fick ju biljetter till Joe Laberos show i Göteborg av oss i bröllopspresent. Så idag ska hela familjen till Göteborg och bli förtrollade av hans magi! Längtar...blir spännande att se allt detta irl! Har ju annars bara sett det på tv. Så nu ska jag göra mig iordning. Slänger nog in en outfit-bild senare!

6 Dagar Kvar...

Nu är det endast 6 dagar kvar tills jag och Nathalie beger oss ut på vår livs resa!! Längtar verkligen skitmycket, men samtidigt är jag lite ledsen. Tiden har gått så fort!! Om 6 dagar ska jag lämna familjen och Jonathan. Jag vet ju att jag kommer tillbaka igen, men det känns ändå så jobbigt att vara väck från personer jag bryr mig om så länge...Kommer ihåg när jag och Jonathan blev ett par...då var det 6 månader kvar och nu helt plötsligt är det 6 dagar!!! Julafton är förbi och nu väntar nyår som kommer bli en perfekt dag. Nu ska jag verkligen njuta av dagarna här hemma!

Hamstern Mario

Här är några bilder på Jonathans nya husdjur och julklappen från mig: en guldhamster vid namn Mario! Han är såååå fin! Bara 7 veckor gammal. Han har galet mycket energi och smart är han också...man blir ju som man umgås...hehe ;) Han är i alla fall riktigt söt och livlig!

image970image972

Panic! At The Disco


H
ar sett dem förr, men hade varit jäkligt kul att se dem igen! Såg dem på Vega förra året i oktober. Svenska The  Sounds var förband så det var en riktigt jäkla bra kväll!! Nu kommmer dem i alla fall till Vega igen i februari. Tyvärr är jag inte hemma då, men man kan ju hoppas på ett Roskilde-besök!! Det tror jag på i alla fall! Jag snackar såklart om Panic! At The Disco! Se dem, hör dem!

Nails For Breakfast, Tacks For Snacks

Detta Är Skitcoolt!

Ni måste verkligen se! Hur fasen kan dem ha koll på allt??? Jag är imponerad! Skickligt gjort! ;) Haha...så coolt!

Harder Bodies, Faster Stronger

Rea Rea Rea!!

Idag skulle jag fynda en massa klänningar och shorts på rean! Trodde jag i alla fall...suck. Hatar att shoppa när det är miljoner människor på samma ställe! Får panik! Folk är ju helt galna! Så..det blev en klänning från Gina Tricot. Lägger upp en bild på den senare. Ska inte handla nu utan väntar tills jag kommer till Sri-lanka och Malaysia där man kan shoppa riktigt billigt!! Nu ska jag bara slappa och vänta på att Jonathan ringer och vill bli hämtad ♥

Rihanna - Don't Stop The Music

Ni har nog alla hört Rihannas nya Don't Stop The Music. Den påminner så mycket om något annat man hört för skitlänge sedan!! Refrängen låter som en blandning av en massa gamla låtar. Så irriterande att jag inte kan kommma på vilken eller vilka låtar....aaaarrrrggghhh!!!!! Ska fan tännka hela dagen idag...det blir hårt..., men jag måste komma på det! Om ni vet så får ni gärna skriva för sånt här kan irritera mig i flera dagar!!


Vännner Boxen!!

Fick hela Vänner boxen av Jonathan i julklapp! Har alltid velat ha den, men inte haft pengar, men nu fick jag den och jag är sååååååå glad!!! ÄLSKAR Vänner!!! Tyvärr hinnner jag inte se den innan jag åker till Australien så jag har något att längta hem till...då ska jag mysa med Jonathan och ha Vänner maraton! Weeee! Vet inte varför (eller jo...egentliogen vet jag väl....), men blir kallad för Phoebe av vissa...wonder why ;)

http://www.laserdisken.dk/billeder/forsidealm/116194226336941.jpg

Julafton 2007

Så är julafton förbi, men julen är inte över för det. 2 myspys dagar består. Idag ska jag hem till Jonathans föräldrar (tillsammans med Jonathan då såklart) och bara slappa och se film osv. Det blir trevligt. Imorn ska jag ut bland alla galna shoppingmäniskor tillsammans med mamma. Jag hoppas på att kunna fynda några klänningar till min resa...äger kanske...2 :/ Hade i alla fall en helt fantastisk underbar julafton! Firade tillsammans med familjen, Jonathan, kusinen, hennes man och min moster. Riktigt trevligt! Åt en MASSA! Det tog aldrog slut! Tilina hade dessutom fixat med chokladfondue...mmmm! En chokladfontän dessutom så där satt vi med en pinne i handen och plockade frukt och doppade :) Sen efter mycket mat var det äääääntligen dax för julklapparna! Tilina var tomte i år...en jäkligt kul sådan, haha! Fick jättemycket fint! Och Jonathan fick en guldhamster av mig som heter Mario :)
Jag fick i alla fall:

Hela Friends boxen, skor, 2 scarfar, skärp, 2 parörhängen, hörlurar (rosa söta), bikini, jacka, skjorta, klänning, topp, pengar...finns det mer...komer inte ihåg, men alla julklappar var helt perfekta!!

Nästa: NYÅR!!!


1 Dag Kvar...

Det är helt sick så fort tiden går! Nästan skrämmmande! Man hinner ju inte med ett skit förrän 3 månader har passerat...Om 12 dagar sitter jag på ett flygplan tillsammans med Nathalie och påbörjar vår livs resa! Det kommer bli sååå spännande och jag längtar verkligen! Det kommmer bli så jäkla jobbigt att lämna alla här hemma, men jag kommer ju såklart hem igen.
Imorn är det julafton...JULAFTON!!!!! Hallå!!! Vart tog alla födelsedagar vägen?! Allt har passerat...snart börjar ett nytt år. Förhoppningsvis ett nytt skitbra år!

image969

Hate To Say I Told You So

Nu ska jag hoppa i säng...jobb imorn ju!!! Wohooo...not! Nu vill jag gråtaa, men det gör jag inte! jag lyssnar på världens bästa The Hives! Humöret går straight up...det slår aldrig fel! Hör den ni med...it's gooooood!
Sleep tight!

Justice

Är inte så jätte jätteförtjust i Justice, men gillar verkligen deras We Are Your Friends. Deras D.A.N.C.E däremot är skitdålig! Jag stör mig skitmycket på den!! Alla kan tyvärr inte vara så bra som t.ex Mando Diao och bara göra skitbra låtar ;) Lyssna på deras We Are Your Friends nedan:

Julshopping Med AJ!

Åkte hem från Jonathan imorse för att träffa AJ och julhandla. Kommer inte träffa AJ igen förrän jag kommer hem från Australien...så sorgligt...Det var skitkul att umgås med honom en hel dag. Vi shoppade en hela dagen sen åkte vi hem till mig där vi kollade på tv och jag lagade mat till oss. Klockan ble 22 då AJ åkte hem...kändes jättekonstigt att veta att jag inte kommer se honom igen förrän om 5 månader...det var en trevlig, men samtidigt jobbig dag idag. AJ, om du läser detta vilket jag vet att du gör ;) du kommer alltid att vara min bästa vän och jag lovar att höra av mig hela tiden på min resa!!! Vi ses snart!

Jul Med Jonathan!

Såhär glada var jag och Jonathan då vi skulle göra lussekatter för första gången! Var faktiskt skitkul! Längtar till julafton nu...snart är vi där, weeeee :) En...EN enda dag kvar på jobb sen är jag ledig i 3 dagar. Ska dock jobba från 9.30-20.15 imorn...suck suck! Sen ska jag direkt iväg till Jonathans föräldrar och göra julgodis. Efter det ska jag och Jonathan hem till honom och sova sen ska vi iväg till hans föräldrar igen på julafton och klä granen på morgonen. Det blir mys. Blev klar med mina sista julklappar idag...så så så skönt!! Nu ska jag bara ta mig igenom dagen imorn sen ska jag bara slappna av och njuta av julen!


Gammal Gammal Bild!!

Ja...det är jag på bilden, haha! OH MY!! Tänk att man har sett ut så en gång i tiden och det var faktiskt inte ens såååå länge sedan! Helt blont hår och permanentat hår...usch usch och fy. Det är skitkul att kolla igenom datorn efter gamla bilder...man hittar så mycket kul. Well well...this is me, enjoy!!

image966

Kommer ni ihåg?

Var väl en one-hit-wonder, men en bra sådan! Kom att tänka på henne nyss då den spelades i American Pie 2, nämligen Michelle Branch - Everywhere. Jag gillar den som fan. Texten är enkel och nice, melodin är glad och allvarlig på samma gång. It's good!

Aj aj aj :'(

Jobbat i 10h idag...när jag kom hem till Jonathan så var jag helt skakig i benen. Kändes som att jag bara skulle falla ihop...läskigt. Hoppade in i duschen, slängde på mig myspys-kläder, kröp ner under täcket och kollade på American Pie 2 ;) Det var nice!!! Det är alltså skithårt att stå upp så länge...har fri kl 6 imorn och det ska bli så jäkla skönt!!!!
Får hålla ut dessa få dagar som är kvar. Sen är det bad och sol som väntar i 6 månader!!! :)

Brittany Murphy Video!

Kanske inte många som vet att Brittany Murphy sjunger, men om man, som jag, älskar hennes filmer så borde man veta det då hon sjunger ganska mycket i bl.a Uptown Girl. Hon har en hes och mysig röst och det låter faktiskt skitbra, tro det eller ej. Hon har gjort en video tillsammans med Paul Oakenfold. Låten heter Faster Kill Pussycat. Ganska lam titel, men det är ju innehållet som räknas. Se den nedan:


Gravida Nicole R

Jag vill också vara så fin när jag är gravid! Hon är så söt och hennes kläder...hade verkligen velat ha hennes garderob!! Har inte tid för detta...jobbet kallar och dessutom dröjer det år och dar innan jag har en växande mage.
Nicole Richie

Det Är Så Hemskt!

Gaffas hemsida kan man läsa om denna hemska artikel. Frontmannnen, Søren Huss, i det danska bandet Saybia förlorade sin 29-åriga flickvän i måndags. Hon var ute och gick med parets 2-åriga dotter, Ronja. När dem gick över ett övergångsställe så blev dem påkörda av en lastbil. Hans flickvän dg direkt, menn dottern klarade sig efter en operation på sjukhuset. Søren Huss befann sig i Sverige då det hände för att spela i Sockholm, Konserten blev avlyst och Søren åkte hem till dottern på sjukhuset. Chaufförren till lastbilen var varken påverkad, körde för fort eller bröt mot några trafikregler.
Det är så hemskt! Hela livet är ju förstört. Hela julen blir svart...dottern blir tvungen att växa upp utan sin mamma. Kanm inte ens föreställa mig hur det måste kännnas! Fy fan säger jag bara!!!
Tror att alla känner till Saybia, dem flesta i alla fall. Dem har gjort hitlåtarna The Second You Sleep och Day After Tomorrow. Har deras första skiva som är fantastiskt bra!! Se deras Day After Tomorrow nedan,


Jobb Jobb Jobb x 1000!!

Jobbar verkligen skitmycket nu! Längtar till på lördag, då är jag ledig. Sen är det bara den 23,e kvar då jag jobbar från 9.30-20.15...blir en låååång och stressig dag, men sen är jag ledig fram till den 26.e och sen är det bara 9 dagar kvar tills jag åker och är borta i månader! Har blandade känslor kring den resan, men det har man väl...blir jobbigt, men samtidigt en pplevelse att bära med sig hela livet ut. Och jag kommer ju tillbaka! Även om jag nu skulle trivas skitbra i Australien så skullle jag aldrig stanna längre. Jag ska vara med min familj och pojkvän!!
Ska snart iväg till jobb...12-22.15....fy fasen!! Jobbade 10h i måndags, 8h i tisdags, 10h igår, 10h idag och 8h imorn. Det blir en del pengar, men det är så hårt. Man blir så trött av att så upp en hel jäkla dag!

Skitirriterande!!

Visste att jag skulle missa ett bra band när jag åker iväg, men inte detta band!!! Åååååhhhh :(
Mando Diao
ger sig ut på en miniturné i mars och kommer förbi Lund!! Hade så gärna velat se! Har iofs sett dem 3 gånger redan, men dem är ju så jävla bra!!! Man kan inte få allt här i livet...suck.

Billedet ?http://www.musicheadquarter.de/images/artist_event/mando-diao/mando-diao.jpg? kan ikke vises, da det indeholder fejl.

Karas Flowers

Har bloggat om det förut, men till er som missat...Maroon 5 hette ju Karas Flowers först och gav faktiskt ut ett album med de namnet. Skivan finnns faktiskt att köpa och den ska jag ha! Inte för att den är så jäkla bra, men cool att ha i skivsamlingen ;)
Har förövrigt haft 2 sjukt sega dagar på jobbb! 10h igår och 8h idag. Jobbar fram till på lördag och då ska jag faan SLAPPA!!! Handa de sista julklapparna och bara mysa! Nu sitter jag bara och väntar på att Jonathan kommmer hem från jobbb så att vi kan lagat mat som jag handlat in till...mmm!
Klicka på bilden och länkarna nedan för att se Karas Flowers...inte bra och inte dåliga...värt att lyssna på i alla fall!
Deras If You Only Knew är deras bästa!!! Man blir så glad! Den är så lättlyssnad och trallig (kan man säga så?)!

If You Only Knew


Karas Flowers - Soap Disco
Karas Flowers - To Her, With Love
Karas Flowers - The Never Saga

Happy Christmas Med Maroon 5

Är det inte fantastiskt att man kan få höra julsånger med artister som man älskar!!! Väntar bara på att Oasis ska komma med en fantastisk jag-trillar-av-stolen julsång...,men det lär väl aldig hända :)
Här får ni en med Maroon 5 och det är ju inte helt fel!


För Tidigt För God Jul?

Är det för tidigt att säga "God Jul" nu? Säger det till alla kunder som handlar och det känns så fel. Känns inte som jul än ju. Jag blir lika paff varje gång orden kommer ur min mun..."God Jul??? Huh!?"
Det är ju trots allt jul...inte så vitt ute dock :/ Detta blir den enda julen jag får...kommer ju få sommar ett helt år sen!!! När jag kommer hem från min resa så är det ju sommar här...perfekt!
Nu väntar 10h på jobb....wohoo!!!

image965

Du Är Så Fin!

image964

Go' Natt!

Nu tänker jag sova....låååång dag på jobb imorn :( 12 - 22.15!!! Blir galen! Men är ledig på lördag...får tänka positivt...och pengar!! Sov gott och dröm sött!!

image963

Slide Away

Detta är en av Oasis bästa låtar!!! Jag blir helt...AAAAAHHHHHH! varje gång jag hör den! Det är så mycket känsla och kraft i låten. Man vill bara skrika ut sina känslor! Man vill bara få folk att förstå!!!
Lyssna på texten...den är så stark! Om ni någon gång ska lyssna på en text så är det denna!!


Slide away - and give it all you've got
My today - fell in from the top
I dream of you - and all the things you say
I wonder where you are now?

Hold me down - all the world's asleep
I need you now - you knock me off my feet
I dream of you - and we talk of growing old
But you said please don't !

Slide in baby - together we'll fly
I've tried praying -
but I don't know what you're saying to me

Now that you're mine
We'll find a way
Of chasing the sun
Let me be the one that shines with you
In the morning we don't know what to do
Two of a kind
We'll find a way
To do what we've done

Let me be the one that shines with you
And we can slide away, slide away, slide away, away

Stop And Think It Over!

Jag vill jag vill jag vill gärna se The Hives!!! Fy fan om dem spelar i Malmö och/eller Köpenhamn när jag är ute och reser!!! Får hoppas på Roskilde...dem har ju trots allt släptt ett nytt album...*hoppas hoppas*

Jul I Vårt Hus!

Kom hem från jobb, sätter mig i soffan...kikar åt vänster och vad ser jag? Jo...vår fina julgran! Nu känns det äntligen som jul! Det är en plastgran, men ser väldigt äkta ut. Jag gillar den...den är vår!
image961

En hamster!!

Weeeeeee!!! Tina kom hem med en hamster idag!!! Viggo heter den! Skitsöt liten vit dvärghamster! SJälv föredrar jag stora, tjocka guldhamstrar, mn denna är så liten och söt ändå!

Ny Väska - Love Label

Köpte en ny väska igår. Nathalie har en och jag har alltid tyckt att den var skitcool! Tänkte köpa den för någon dag sedan, men pengarna ville inte riktigt som jag. Men igår var jag inne och kollade på den igen och vad ser jag...hela Friis & Comanys Love Label-kollektion för halva priset!!! Såklart köpte jag den! Blev först frustrerad över att den inte fanns kvar så jag tog en annan. Kollar i runt lite i butiken och där hänger den, på spegeln...den sista!
Skitccol är den! Både på utsidan och insidan. Med följer en liten spegel i form av ett hjärta. 75 dkk gav jag för den.

image955
Cool va!

Insidan                       Spegeln

Gårdagens Coola ;)

Såhär såg jag ut igår. Kände mig lite cool med Jonathans hörlurar, hehe ;)

image958

Jeans - Cheap Monday
Skor - Nike
Jacka - Only
Scarf - Only
Klänning - Gina Tricot
Mössa - H&M
Hörlurar - Skullcandy
Örhängen - Glitter

Shoppat På H&M

Köpte tröjan när den släpptes. Den är så skön! Väldigt enkel, men silverprickarna piffar upp den rejält. 98 kr är ju dessutom löjligt billigt! Finns även i svart med silverprickar.
image948

It Makes Me Happy!

Nu när jag är så sur så vet jag att musiken gör mig glad igen. Och nu är det ju jul så då kom jag att tänka på den fantastiska videon till Coca Cola. Älskar den! Jag blir så glad varje gång jag ser den!!!

Vissa Måste Jobba...

Läser lite överallt om folk som bloggar om den sköna helgen, sova länge, slappna av osv osv. Men jag då!?!? Jag ska jobba...HELA HELGEN!!! Behöver iofs pengarna till resan, men ändå. Är inet ledig förrän nästa lördag igen. Suck suck! Dessutom har vi öppet till 22 många dagar nästa vecka och till kl 20 den 23.e...en söndag dessutom och dagen innan jul!! AAAAAHHHH!!! Till er som inte är klara med julklapparna dagen innan jul: SKÄRPNING!! Vem fasen handlar julklappar dagen innan?! Och vi i butikerna lider för det...kl 20, en söndag...dagen innan julafton. Det är inte sant!! Nu är jag fan sur!!!! Inte kan jag krypa ner under täcket nu och sura, oh no! Jag ska ut i kylan, sätta mig på tåget och åka iväg till jobb!

HA EN TREVLIG HELG!!

Min Film, Maroon 5!

Här får ni uppleva konserten! Längtar verkligen tillbaka! Det var helt obeskrivligt bra!

Maroon 5 - This Love

Skullcandy

Har fått låna Jonathans hörlurar från Skullcandy i modellen Hesh. Var lite skeptisk först. Så jävla bra ljud kan det väla ändå inte vara, men så fel jag hade! Ljudet går inte att beskriva!!! Jag SKA köpa mig ett par nu! Vet bara inte vilken modell eller färg...någon av dessa modeller i alla fall.
 
            389 kr                        469 kr

Klicka på en av bilderna för att komma till hemsidan!

Dagens Outfit

Rotade i garderoben igår och hittade en del som jag glömt att jag hade...skoj skoj :) Känns som att man har fått nya kläder! Så...såhär ser jag ut idag!

image945

Jeans - Cheap Monday
Skor - Nike
Klänning - Whyred
Mössa - H&M
Accessoarer - Glitter

'Zup With The Umbrella?!

Fler och fler gör en cover på Rihannas Umbrella och jag förstår inte varför. Den är ju så dålig! Jag hoppas att dem gör det för att göra narr av den eller något. Att dem tycker att den är så dålig så att den måste höras. Kan ju bara vara därför!

Plain White T's - Umbrella
Mandy Moore - Umbrella
Tegan And Sara - Umbrella
My Chemical Romance - Umbrella

Det är mest pga att  My Chemical Romance gjort en cover på den som jag hoppas att det är för att den är så dålig!!

Lazy Days!

Har varit ledig i 3 dagar nu, men vill ändå vara ledig längre. Ska på jobb idag och det känns sååååå jäkla segt! Vill bara krypa ner under täcket och stanna där! Inte hela mitt liv då, men i alla fall ett dygn. Det hade varit så nice! Var ju på Lucia Movie Night i onsdags/torsdags. Fick se 3 riktigt bra filmer. En animerad, en thriller och en komedi så det var helt perfekt. Somnade som väntat några gånger...det hör faktiskt till :) Kändes konstigt när man skulle hem kl 7 på morgonen och sova. Sov till kl 12 sen körde jag, Tina och Jonathan iväg för att handla lite. Kl 18 var det tid för ett besök hos syster Wenche för att fira hennes 40-årsdag, hurray!!! Hade skitkul! Var så kul att träffa hela familjen igen. Inte varje dag hela familjen är samlad. Var hemma igen lite över 23 och gick i säng. Kl 7 imorse ringer Jonathans pappa och undrar var han är. Han skulle nämligen ha varit i Danmark då, men...han låg i min säng!! Försovit sig igen! Det hör till hans vardag...stackaren. Snabbt som attan körde vi till stationen. Jag hann komma hem igen för att sedan köra mina brorsbarn till skolan.
Nu sitter jag här med en kopp te och njuter lite av lugnet inann jag ska göra mig klar till jobb...weee :/

Move Night!

Weeeeeeeeeee!! Om 4h börjar Lucia Move Night! 3 förhandsvisningar med mat, bullar, godis osv. Blir myspys! Älskar denna föreställning. Det är såååå mysigt att sitta där i myskläder med en kudde och filt och bara se film hela morgonen. man blir så glad!!

Mando Diao...it's all good!

Fick Mando Diaos nya Never Seen The Light Of Day av Jonathan. Böev så glad då jag velat ha den ända sedan den släpptes, men inte riktigt haft pengar. Är hel förälskad i skivan! Den är ganska svårlyssnad till en början, men efter några genomlyssningar så är man hooked! Definitivt en av deras bästa album! Har spelat den i butiken nonstop nu i några dagar och det är den perfekta bakgrundsmusiken. Den bara finns och man går runt med ett leende hela dagen! Köp den...ett måste i skivhyllan!

Burfitt

Give me give me!!! Älskar Lovisa Burfitts kläder! Väldigt enkla, men ändå coola. Dock väldigt dyra också. Denna tee går på 1 495 kr. Svider lite, men man kan ju alltid önska sig i julklapp...eller nåt!
Silk Tee

Maroon 5, Mina Bilder!

Varsågoda...måste ju dela med mig av allt det goda ;) Börjar nästan dregla! Längtar tillbaka gör jag i alla fall! Det var något av det bästa jag någonsin sett!!
image940

Nya Örhängen, Shophisticat!

Köpte nya örhängen idag i en butik som heter Sophisticat och ligger där Jonathan bor. Ligger skitmånga coola butiker i det området, men alla tror att det bästa finns på Ströget...fel fel! Butiken är skitliten, men man kan gå runt där i flera timmar pga alla coola kläder, smycken och heminredningssaker dem har att erbjuda. Var där både igår och idag och säkert 1h båda gångerna, hehe. Mina nya favoritbutik! Du kan dessutom designa dina egna örhängen direkt i butiken. Det finns ett bord med hängen, stenar, detaljer osv som du kan sätta ihop som du själv vill. Skitcoolt och annorlunda! Köpte många fina julklappar där! Dessa köpte jag till mig själv...kolla in det supersöta påsen...cute!
 image938

Igår Var En Dröm!

Nu kan jag äntligen skryta med att jag har sett Maroon 5...JAG HAR SETT MAROON 5, JAG HAR SETT MAROON 5!! ;) Det var en jäkla upplevelse!!! Trodde inte att det skulle låta så bra live pga Adam Levine's röst som är ganska svår, men det lät precis som på skivan!!!! Helt otroligt!!! Dem gav verkligen allt och det var aldrig någonsin tråkigt! Tidigen gick så fort. Fattade ingenting när scenen var tom!!! Sen kom dem tillbaka såklart. FY FAN SÅ BRA DET VAR! Jag har settt många många konserter i mitt liv och detta var en av de bästa...topp 5 och då ska ni räkna med att jag sett bl.a The Killers, Oasis, Arctoc Monkeys, Mando Diao osv, så detta var verkligen en upplevelse!!! Adam Levine var lika sexig som jag hoppats på. Är helt kär :) Ska definitivt se dem igen en vacker dag...Roskilde kanske???
Dem sjöng alla de bästa låtarna, This Love, Hardet To Breath, She Will Be Loved, Wake Up Call, Won't Go Home Without You, Sunday Morning and so on. Trodde inte att Adam Levine riktigt kunde gå upp i de där höga tonerna, han håller alltid tillbaka lite kännns det som, men...på en av de sisa nummerna så gav han allt och det lät som en dröm!!!
Har filmat och fotat en hel del som kommer upp senare under dagen.

Outta My Head

Så kan man lyssna på Ashlee Simpson's nya singel Outta My Head som är producerad av, guess who...såklart, Timbaland. Börjar bli trött på det där nu, att alla tar hjälp av honom. Han är ju överallt!!! Trodde att Ashlees nya skulle vara ganska bra ändå, men det låter skit! Kanske måste höras några gånger, men just nu låter det inge vidare i mina öron!!

Frustrerad!!

Iiiiiiihhhh! Snart börjar insläppet till Maroon 5 och här sitter jag...liiiite frustrerande! Får hoppas att det inte är så mycket trängsel och skit när vi är där. Kommer nog vara där lite över 20 då det står att konserten börjar, men när börjar en konsert i tid?? Precis! Räknar med att dem börjar spela vid 20.30, hoppas hoppas!! Kommer bli så jäkla nice!!
http://i.realone.com/assets/rn/img/1/9/8/3/14473891-14473897-slarge.jpg
Mmmmmm!!

Ashlee, Rockstar igen?

Från rockig till tantig till rockig igen...eller? Ashlee Simpson släpper nytt album i mars 2008 och enligt bilderna från skivan så verkar det  som att hon gått över till sin coola sida igen! We like! Man man vet ju aldrig, kan bara hoppas! Jag är i alla fall spänd på att höra hennes nya låtar och se hennes nya stil Vill ha tillbaka den coola rockiga bruden med cool attityd och gnällig röst!!
Ashlee Simpson, Ashlee Simpson är en sann rockstar!

Forrest & Crispian

Ni har väl inte missat det supercoola malmöbandet (that's right!) Forest & Crispian! Skam skam! De spelade på årets Roskilde, men deras uppträdande missade jag. Köpte dock deras cd som är skitbra!! Om ni inte hört så gör det ny. Kolla in deras myspace och videon Linda nedan.

Snälla Tomten!

Ge mig denna i julklapp! Önskar mig hellre någon av dessa än den jag bloggade om i förra inlägget då nästan alla i Kph har den. Dessa är lite mer speciella. Ser stora och sköna ut. Älskar speciellt detaljerna i kanterna med det svarta!

Henrik Vibskov checked V-scarf

Henrik Vibskov Checked V-Scarf - shopfatal.com

Önskar Mig I Julklapp:

Har alltid velat ha denna skitcoola och superfräscha scarf från Henrik Vibskov, men har inte velat lägga ut 895 kr på den. Därför är den en av mina allra största önskningar i julklapp! Den är såååååå fin!
Cross Scarf Purple CheckCross Scarf Purple Check

Won't Go Home...

Without You!! Hoppas verkligen på att få höra denna ikväll!! Iiiiihhhhh vad jag längtar!!! Dörrarna öppnas redan kl 18! Då ska jag och Tina vara på plats i alla fall och möta dem andra senare. Har väntat länge på denna dag!

Barbara Skor

Köpte nya skor idag. Skor som jag letat lääänge efter och nu hittade jag ett par.-..sista paret för ynka 80 dkk!!! Som hittat! Komer få ett par av AJ i julklapp också :) Bra att ha nu när jag ska vara i värmen så länge, sweet!

Idag Ska Jag Få Se Honom...

...Mannen i mitt liv: Adam Levine - Maroon 5!!!! Känns som en evighet sen jag köpte biljetten. Det är det iofs också, men tiden har gått så jäkla fort! Idag, 11/12, ska jag äntligen få se Maroon 5! Längtar verkligen skitmycket och är helt säker på att det kommer bli en minnesvärd konsert! Hoppas på en massa gamla låtar då hela deras första är i toppklass rakt igenom. Har inte lyssnat lika mycket på deras nya så det blir spännande!!
http://imgserv.ya.com/galerias2.ya.com/img/f/f2ead8d9d1324138i3.jpg

The Thrills

Har inte blogat på ett tag, men jag är en liten tjej med många bollar i luften ;) nja, inte helt, men nästan! Var i alla fall på Loppen idag och såg The Thrills som var så jäkla bra!!! Var ganska spänd. Det finns ingen som sjunger som honom och jag var lite tveksam på om det kunde låta lika bra i verkligheten. Till min stora förvånan så ja...det låter precis lika bra live som på skivan!!!! Finns inget bättre en en perfekt konsertupplevelse när man inte har förväntat sig det!

The Thrills - Not For All The Love In The World


Till Dig...

Bara för att det är Jonathans födelsedag idag (7/12) så delar jag med mig av min video med ett band som han älskar. Inga mindre än svenska Sugarplum Fairy!! Videon är från Debaser, Malmö med Illusion Of Conclusion...enjoy!!

Jonathan 22

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, JONATHAN!!
Billedet ?http://www.asker.kommune.no/upload/Sektor%20Kultur%20og%20fritid/Idrett%20og%20friluft/Ballonger.JPG? kan ikke vises, da det indeholder fejl.

Många Hallelujahs!

Har ni tänkt på så många det är som gjort en cover på Leonard Cohen's fantastiska Hallelujah? Många underbara versioner finnns och min favorit är den som Jeff Buckley gör. Älskar verkligen den låten! Den är så rörande och man kan inte låta bli att tänka på allt möjligt sorgligt och hemskt. Låter kanske lite konstigt, men ibland är det skönt att lyssna på en låt och sitta i sina egna tankar och fälla en tår...

Jeff Buckley - Hallelujah
Leonard Cohen - Hallelujah
Rufus Wainwright - Hallelujah
Allison Crowe - Hallelujah
Amanda Jensen - Hallelujah
Imogen Heap - Hallelujah

Jag kommer alltid förknippa Hallelujah med O.C. Spelas ju alltid så fort något hemskt händer i serien...
 

Avril Lavigne Till Danmark!

Var inne på Gaffas hemsida nyss och ser att Avril Lavigne kommer till Danmark, KB Hallen!! Weeee!!! "Men" tänker jag...då är jag ändå inte hemma :( Glad blir jag igen då hon först kommer den 26/6-08! YEAH!! Henne ska jag definitivt se! Inte för att jag är ett megafan, men hon är så jäkla cool! Älskar hennes röst, älskar hur hon kan göra narr av sig själv utan att det rör henne. Hon är sig själv och hon är så bra!

Babylon Zoo - Spaceman, Remember?

Minns ni denna som alltid visades på tv? Kommer ihåg att jag älskade den ;) Nu när jag hör och ser den så förstår jag verkligen inte hur det gick till!!! Den där smurf-rösten i början!! Äckligt! Likaså resten som är så fejkat. Nä...jag säger då det!


Agnes & Måns för MQ

Läste om deras MQ-kampanj i tidningen idag. Det jag blev mest förvånad över i artikeln var att Agnes släppt 2 album!! Det visste jag inte, haha. Lyssnar iofs inte på henne. Kanske därför. Har aldrig gillat hennes röst riktigt, men i denna julkampanj låter den riktigt mysig tillsammans med Måns. Måste även erkänna att videon är såååå söt!

Klockrent, Hives!

Älskar verkligen The Hives nya skiva! Fastnar för nya låtar hela tiden. Just nu lyssnar jag galet mycket på Square One, Here I Come. Texten är så jäkla klockren!

Well don't have no money cause I don't have a job
Don't have a job cause I ain't got no skills
Ain't got no skills 'cause I was not trained
I was not trained 'cause I didn't go to school
Didn't go to school 'cause nobody told me
Nobody told me 'cause nobody knew shit
Nobody knew shit 'cause nobody knows nothing
Nobody knows nothing and that's just it

What can you do? You get what's given to you
Square one, here I come, here I come square one
You get what's given to you
Square one, here I come, here I come square one

Don't have a home 'cause I don't pay no bills
Don't pay no bills 'cause nobody pays me
Nobody pays me 'cause I don't go to no work
Don't go to no work and that's just it

image932
Gotta love The Hives!

Parfymen - ZZzzz

Kollade på film i lördags. Parfymen heter den och verkar skitbra! Riktigt riktigt bra! Somnade dock efter ca 1h kanske och det gjorde (såklart) Jonathan också + alla andra 4, haha! Lyckad filmkväll. Hyrde 4 filmer och såg ½!
Såhär ser jag och Jonathan ut när vi sover...mys :)
image931
Zzzzzz!

Dagens Monki :)

Lite nya kläder som skulle användas :)

image926
Jeans - Cheap Monday
Skor - Minnetonkas
Cardigan - Monki
Tee - Monki
(present från Jonathan ♥)
Accessoarer - Glitter  (lägg märke till de MEGASTORA örhängena, skitcoola!)

Den Här Kärleken :)

Ska snart iväg med Mamma för att ta sprutor inför min resa....scarrryy! Är alltid ute i sista sekund! Måste hinna till jobb innan 10 för att öppna butiken..! Well well...får stressa som satan! Slänger in en av mina favoriter! Adam Levine är något av det snyggaste som vandrar på denna planet! Tänka att jags ka få se honom om...7 dagar exakt!!

Lucia Movie Night!

Har beställt 8 biljetter till Lucia Movie Night nu! WEEE! Längtar verkligen! Det är så mysigt! Beställde såklart till den minsta salen...myspys :) Man ser 3 förhandsvisningar och får mat osv för ynka 200 kr. Skitmysigt att sitta där med en filt och godis från 00.00-07.00. Om ni inte gjort det förr så gör det nu! Biljetterna är släppta så skynda!


Jul Med The Killers!

För att få upp mitt julhumör så hjälper det väl att lyssna på lite julmusik. Har gjort det i butiken hela dagen idag, men inge vidare julmusik :( Då har jag något som verkligen hjälper! Nämligen The Killers - A Great Big Sled. Man blir skitglad bara av att höra The Killers och tänk då att få höra en julsång med dem...heaven!
Nu ska jag snart hoppa i säng, ska först boka biljetter till åreta Lucis Movie Night!! Weeee! Så jäkla mysigt!
Lyssna och njut...den är underbar!

PANIK!!!

Får panik nu! Julen stressar mig som satan! Är det inte julen som ska vara avslappnande och den bästa tiden på året?! All julhandlande och min resa till Australien gör så att jag får PANIK!!!
Tack & lov för chokladen i julkalendern och alla lussekatter!

Sara Love - Glamour Bitch


Sara Love

Läste nyss i Kvällsposten att Sara Lumholt (numera Sara Love) från A*Teens har gått solo nu och ger ut sitt album nästa år i mars/april. Hon är aktuell med singeln Glamour Bitch. Har lyssnat på den och den låter inge vidare :/ kanske blir bättre med tiden, men tror det knappast. Vad tycker ni?

No 1990s :(

Skulle ha sett 1990s Loppen idag, men är så jäkla trött plus att konserten först börjar nu vilket innebär att jag hade varit hemma hos Jonathan vid halv ett eftersom vi ska ta metron osv. Dessutom regnar det ute så vi orkade inte riktigt. Hade faktiskt väldigt gärna velat se dem, men egentligen är det skitsamma. Kostar dessutom 140 dkk vilket jag tycker är liiiiite väl mycket. Well well...se en av deras bästa låtar nedan. Coola som satan, men inte så läckra ;)


Mys & Julbak!

Har haft några underbart mysiga dagar. I torsdags var jag och Jonathan på restaurang och mös och idag har vi haft julbakstävling med Tilina och Matthias...är inte helt klara än så det blir spännande att se vem som vinner ;) Tilina är ju konditor så hennes är finast, men är de godast??? Kul är det i alla fall! Nu ska vi se film :)
image925
Haha...lite roliga former, men va fan ;)


Vaken? Någon?

Sitter här i Jonathans säng och vet inte het vad jag ska göra...han sover som en stock. Helt otroligt...han kan vara klarvaken ena sekunden och nästa sover han. Tänk om det vore så lätt att somna...mmm!!
Känner mig lite som Carrie i Sex And The City när jag sitter här och skriver om allt och inget, nice ;)
Ska jobba imorn..eller...ja...idag blir det faktisk...ojoj! MÅSTE SOVA!!! 1.a december imorn vilket innebär att det endast är 1 månad och 3 dagar tills jag beger mig ut på min 6 månader lång resa. Tiden går skrämmande fort! Speciellt nu när det händer så mycket med jul och det hela. Har inte ens börjat julhandla! JAYX! Typiskt mig! Kommer handla allt en dag innan julafton :( Det är inte lätt. Skulle själv vilja påstå att jag är ganska lätt att handla till...en cd ellet två skulle göra mig skitglad!!!! Nu skriver jag bara för att jags ka skriva...borde kanske lägga mig ner och försöka sova. Jobbb imorn med tomteluva på, WOHOO! Ska inviga julen på jobbb, haha! So Long...
Kom att tänka på en låt som jag alltid tränade till i mina aktiva dar...nämligen Daddy DJ! Var längesen jag hörde den! Inte för att den är så jäkla bra nu, men den får en ändå på gott humör ;)
Nä, nu snarkar Jonathan...not good!!!