Den Är Nice!

Ska den bli min?? I think so! Denna superfina scarf kommer från French Connection och kostar ynka 228 sek!
image571

Kommentarer
Postat av: Evelina

Hejsan. Jag har en liten fråga till dig. Det är nämligen så att jag har blivit ett stort fan av Kaiser Chiefs och nu ser jag på deras hemsida att dem ska spela här i Sverige den 10 November. Det står att dem ska spela i Stockholm på Arenan? Klickar man där kommer man till "globens" hemsida, men där står inget om dem. Vet du något om det här och i såfall vet du vart man kan boka biljetter? Annars tack för en jätte bra blogg :).

2007-09-13 @ 10:22:29
Postat av: Tilisha

Evelina:
Hey du! Så kul att du blivit ett Kaiser Chiefs-fan! Har sett dem en gång och ska se dem igen den 8/11...jag har varit på många konserter och Kaiser Chiefs är den BÄSTA! Har kollat upp lite till dig. Det är Arenan i Karlstad och biljetterna hittar du på denna länken:
http://www.ticnet.se/html/artist.htmI?l=SE&artist=Kaiser+Chiefs
Lycka Till och KÖP NU! ;)

2007-09-13 @ 21:56:31
Postat av: Evelina

Tack så jätte mycket. Tänkte bara säga att det var genom dig som jag började gilla dem och att din blogg har lärt mig en hel del om musik. Om det inte hade varit för dig så hade jag aldrig börjat lyssna på Kaiser Chiefs, Razorlight mm. Hoppas verkligen inte du lägger av med bloggandet. Jag brukar alltid kolla upp´banden du lägger upp och gillar för det mesta alla. Så tack för att du är en så bra bloggare :)
Puss&Kram!

2007-09-14 @ 21:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0