Robyn Igår!

image1148

V
et inte var jag ska borja...HON AR SA JAVLA COOL!!!!
Det ar bara fullt os direkt nar hon intar scenen med en cover pa Teddybears STHLM - Cobrastyle.
Publiken blev helt galna! Det var sa otroligt mycket folk!

Hon har verkligen en helt fantastisk utstralning och hon levererar sa mycket!
Man kunde inget annat an att bli helt amazed over henne!
Hon gar helt amok pa scen! Dansar, hoppar, slanger med armarna, posar lite arrogant och smilar sen sott till publiken.

Tank att nagon sa liten kan lata sa mycket!

Man blir sa glad over att se henne och man vill bara vara som henne.
Det var sa fint att se att hon blev helt chockad over att folk kunde alla hennes texter. Hon blev helt paff och behovde inte ens sjunga sjalv. Hon sag sa forvanad ut och overlycklig samtidigt. Hon bara stod och blundade och lyssnade nar publiken sjong. Tror inte att hon var beredd pa att folket har i Melbourne kan hennes latar. Maste vara en underbar kansla!

Det ar sa kul med Robyn for man vet aldrig hur hon ser ut! Som alltid sa var hon lika cool som vanligt! Skitcool frisyr och crazy outfit! Det ar sa coolt med henne att hon bara har klattrat och klattrat. Nu skiver hon sina egna latar och har sitt eget skivbolag! Hon ar min nya forebild...ingen tvekan!

Det intressanta med Robyn's texter ar att man kan hora att det ar hon som har skrivit allt. Det ar inte det har vanliga "I'm to good for you, I'm stronger without you" och bla bla bla utan det har ar mer akta. Nar hon ar heartbroken sa skriver hon om det, hon skriver om att nagon vill ha henne, men You Can't Handle Me! Man kan bara hora att det ar hennes och ingen som sager at henne vad hon ska gora.

Man kan hora pa Robyn's rost att hon ar sa liten, men det passar sa bra till hennes stil och sound. Det hela later en aning halvfalskt och hon kan inte alltid ta tonerna ratt, men det ar det som gor henne till Robyn! Det ar det som ar charmen och det ar det som gor det till hennes eget.
Nar hon sen val sjunger hennes ballader sa har hon bara varldens finaste, lenaste och skyldigaste rost!

Tank att vi har en sa talangfull och maktig artist fran Sverige!
Hon ar sa arrogant och folket bara alskar henne! Har inte sett nagot liknande pa scen forut och tank att hon sjunger sjalv. Ingen som hjalper henne, men det kandes som att scenen var fylld med manniskor, men det var bara lilla Robyn som tog upp sa mycket plats!
Hon vet  precis hur hon vill ha det, hon vet precis hur det ska lata och om det ar nagon i benadet som spelar fel sa slutar hon sjunga mitt i laten och later dem veta det...GIRLPOWER!!
Hon har sa mycket energi och hon kor bara sitt eget race! Hon ar overallt pa scenen och sjunger som om hon aldrig har gjort nagot annat. Hon ager verkligen scenen..det ar det har hon kan!!!!

Har filmat och fotat en hel del so jag visar senare. Filmerna ska forst upp pa Youtube.
Hon sjong saklart Be Mine och sjong den sedan som en ballad igen som extranummer. Man ros i hela kroppen...Robyn ar en stjarna!!!

   

(klicka pa lanken for fler bilder)
http://www.facebook.com/album.php?aid=46354&l=0795b&id=634621557

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0