Allt I Ett!

Har inte skrivit pa ett tag, men jag lever :) Var ju sjuk...riktigt sjuk! Det var precis som om det hela bestod av 3 faser:
1. KRAMPER
2. ILLAMAENDE
3. Ja...magen hade det inte sa bra...

Blev helt frisk efter 4-5 dagar, lagom tills vi kom till Nathalies morfar. Da var det hennes tur och hon har varit sjuk i totalt 6 dagar nu, men det har varit som varst sedan vi kom hit, i lordags, sa har inte kunnat gora sa mycket. Jag har kollat MASSOR pa MTV och E! ;) Hanger fortfarande med i musikvarlden. Kan saga att Craig Davids och Janet Jacksons nya latar ar skitdaliga!!!!

Igar akte vi bat sent pa kvallen for att se eldflugor. Man akte i en djungel...typ. Kandes lite som scenen dar Ariel och Eric ar ute och ror. Inte lika romantiskt kanske, men ja...det var mysigt och fint!
Idag var det shopping och bat igen for att se nasapor!!! Saaaa sota! Finns tydligen bara har sa det var spannande! Kul att se dem i deras egen natur ocksa och inte genom nagot galler.
Imorn blir det mer shopping och sen tillbaka till Kulala Lumpur over en natt, sen flyger vi vidare till en o nagonstans i 2 dagar, tillbaka en natt och sen beger vi oss till AUSTRALIEN!!! AAAAHHHH!! Langtar!!

Kommentarer
Postat av: Lupe

Hej,
Jag har en liten fråga (såg att du varit på Adam Greens spelning på Loppen som han även ska till i april): Hur tar man sig till Loppen på enklast vis? och är det svårt att hitta?
Tacksam för alla råd och tips!
-Lupe

2008-02-01 @ 09:24:32
Postat av: Jonathan

Heey baby! Sidder hjemme hos din familie, og savner dig noget så grusomt!!! Ville bare lige ind og skrive til dig, så du ved jeg tänker på dig!! JEG ELSKER DIG!! KYSKYS

2008-02-03 @ 00:22:29
URL: http://www.factory45.com
Postat av: Tilisha

Lupe: Hey hey!!
Sa kul att du ska se honom, han ar skitcool! Visste inte att han skulle dit igen...trakigt att man missar det.
Ta oresundstaget till Norreport. Dar stiger du av och gar over gatan till metron. Dar tar du metron till Vest Amager och hoppar av pa Christianshavn. Sen tar det 5 min att ga. Du sa till vanster och ga forbi en kyrka. Lite svart att forklara vagen dar da det ar sa nara och smagator, men fraga nagon annar nar du ar pa Christianshan. Det ligger precis dar och alla vet var Loppen ar da det ligger pa Christiania ;)
Lycka till och hoppas att det var till nagon hjalp!

2008-02-03 @ 10:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0